Inlägg från: Yildirim |Visa alla inlägg
  • Yildirim

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Ni som inte bryr er om själva rengöringen kanske skulle bry er om att ni skulle spara pengar på slippa köpa lika mkt toapapper?

  • Yildirim
    2009 skrev 2010-08-22 17:15:29 följande:
    Tänk er då hur groteskt äcklig jag är - jag torkar mig med papper och ibland struntar jag fullständigt i att tvätta händerna efteråt! Förvånad
    Okej..... ditt val, men att tvätta händerna var lite väl kanske :S
  • Yildirim
    trixibelle skrev 2010-08-22 17:25:22 följande:
    Jag måste bara fråga... är det många som får bajs överallt när de bajsar??? Det e väl bara om man är extremt dålig i magen eller nåt??? När man sitter på toa så säras ju skinkorna och det e ju inte så att korven gnids mot skinkor eller kropp på nåt sätt...

    Men det e ju olika... en del kanske får det i hela rumpan efteråt och då kan jag förstå att man vill tvätta ,,,men är det så vanligt???
    Jag har inte det problemet i alla fall !! :)
    Det räcker med att man har avföringsbakterier kring anus...
    Sedan så sjääääälvklart dör man inte av det, men man vill kanske vara ren..
  • Yildirim
    Bedan skrev 2010-08-22 17:44:19 följande:
    Och vad tvättar du dig med? 70 %ig läkarsprit? När jag gör nr 2 brukar det inte ens lämna spår på pappret. Jag har svårt att tro att bakterierna försvinner genom att man blaskar lite med vatten såvida det inte handlar om att man är kladdig i aschlamentet.

    Svårt att tro eller ej, men en HEL del bakterier fönsvinner faktiskt...
  • Yildirim
    sopes alva skrev 2010-08-22 17:47:40 följande:
    OT dock på tal om tvätta sig i rumpan efter bajsning. min kompis kille klär av sig på överkroppen när han ska skita haha. varför just överkroppen?? har också hOT: ört en som tar av sig byxorna OCH strumporna. Någon som har teori om det?
    Hehe kan kanske blir svettig ? :P
    Kul kille
  • Yildirim
    trixibelle skrev 2010-08-22 20:15:11 följande:
     hahaha det bor en liten komiker i oss alla ;) haha Men man misstänker ju att den som skriver sån här fråga måste ha det problemet att det sätter sig överallt.....??? Då kan jag ju förstå!! Skulle me skura rent då!!! Ts.. inget illa ment!!
    Bf 1/11-2010

    Har tyvärr inte det problemet men antar att ni är för lata för att orka bry er om hygienen och skäms för det ;)
  • Yildirim

    Ni som säger att man inte blir renare med papper än med vatten?
    Hur kommer det då sig att om man fått en fläck på tröjan som inte går bort med enbart papper går bort med vatten? ibland kan man dock behöva tvål också men bara vatten tar bort fläcken betydligt mer än papper.

    Nu snackar vi inte "fläckar" av bajs i rumpan precis, men principen är densamma. Man BLIR renare.

  • Yildirim

    På coop kan man köpa toalett savetter som det står på bakom: Savett toilet är en extra mjuk, mild och återfettande våtservett att tvätta stjärten med efter toalettpapperet. Enbart toalettpapper gör dig helt enkelt inte riktigt ren. Med savett toilet hålls den känsliga huden runt anus mjuk. Vid daglig användning hjälper den att förhindrar att klåda och sved uppstår. Svalkar och lindrar även vid tillfällig klåda. Våtstarka och oparfymerade med samma pH-värde som huden. Granskade och starkt rekomenderade av hudläkare. Kan spolas ned i toaletten.

    Men hallå !? Ni som säger att enbart vatten inte gör större skillnad än toapapper? Driver ni med mig? Klart att det gör! tar absolut inte bort alla bakterier men du sköljer bort osynligt smuts och lukter.

    Och dom som är fattiga och inte har tvål då? Varför tror ni att dom duschar i vatten istället för att strunta i det totalt?

    Ni som säger att ni inte blir sjuka av att bara använda papper har rätt! Men ni blir inte heller sjuka av att bara torka bort bajs med papper från benet. Man blir inte sjuk av att inte borsta tänderna. Man blir inte sjuk av att inte duscha på några veckor. thats it!

  • Yildirim
    Denebola skrev 2010-08-24 12:59:50 följande:
    Fast du. Det är inte riktigt en neutral part det där. De vill ju sälja. Och nej, toalettpapper är inte bakteriedödande, men jag skulle vilja påstå att man blir tillräckligt ren av det.

    Ja, dom vill sälja, men det stämmer också! Man blir väl halvren av toapapper skulle jag säga, och ja, jag tycker fortfarande dte är ohygeniskt att bara använda papper då mitt underliv inte är en "smuts-lya" precis som man bör rengöra sämre än resten av kroppen. utan jag vill ha den lika ren som resten av min kropp.
  • Yildirim
    VinterEmma skrev 2010-08-24 13:10:39 följande:
    Face it, den kommer aldrig vara lika ren, den kommer alltid lukta lite 'kön'. Och, det är heeelt normalt!

    Kön får den gärna lukta men osynligt smuts från kiss och bajs vill jag ha bort!
  • Yildirim

    Ni kan ju tex inte låta en kille gå ner på er spontant ifall ni inte sköljer efter kiss och bajs ifall ni inte duschat innan....

  • Yildirim
    SoStylish skrev 2010-08-24 13:23:50 följande:
    Men bajset befinner sig ju INNE i rumpan i tarmen? Ska jag stoppa upp en flaska WC-duck där eller?
    nej men bajset kommer ju ut genom anus? rövhålet är på utsidan..
  • Yildirim
    Denebola skrev 2010-08-24 13:29:39 följande:
    Inte?

    *watch me*

    ... on the other hand, please don't.
    tycker du inte det är äckligt ? uff nu ser man verkligen hur lätt folk ser på bajs nuförtiden :P
  • Yildirim
    Cornellia skrev 2010-08-24 13:39:52 följande:
    Läste någonstans att man när man planerar flyktingläger så måste man ta hänsyn till om folk har vana att använda toapapper eller att skölja . I dom läger där folk tvättar sig med vatten så sprids sjukdommar mycket mindre än i pappersanvändande läger. Men jag tvättar inte av heller, orka hålla på att slabba så. Tycker att det räcker med den dagliga tvättningen + duschen innan sex.

    Då skulle det ju vara enklast ifall ALLA var på "tvättningslägret" ;) hehe tycker man ju
  • Yildirim
    Denebola skrev 2010-08-24 13:47:17 följande:
    Dock är det viss skillnad på att leva i flyktingläger och att leva i lägenhet/hus med riktig toalett. Flyktingläger har en förmåga att vara något mer primitivt på alla plan.
    Hade du valt pappers eller skölj-lägret om du var på flykting läger ?
  • Yildirim
    Neelah skrev 2010-08-24 15:45:03 följande:
    Jag torkar mig med papper och tvättar sen händerna. Jag skulle aldrig orka gå från toaletten till badkaret och skölja av mig för att sedan vara tvungen att skura badkaret efter varje gång jag varit på toa, för inte sjutton vill jag att jag eller någon annan ska riskera att bada i det jag sköljt bort ur underlivet. Sen finns ju risken att jag behöver torka golvet också eftersom det kan droppa på vägen till badkaret... 
    Följ dina drömmar var de än leder



    Vänta nu.... om du nu är ren i underlivet efter torkining så kommer det ju inget smuts i badkaret?
  • Yildirim
    Denebola skrev 2010-08-25 16:58:06 följande:
    Alltså, för oss som "bara" använder toapapper är det inte alls självklart hur man gör när man tvättar sig efter bajsande. Och som jag sagt redan, vi har fått höra att man sparar toapapper på att tvätta sig, då tycker i alla fall jag att det inte är konstigt om man tror att man inte använder papper alls om man sköjler sig.
    Jag kanske var otydlig, men man torkar sig skälvklart TORR efter sköljningen. Vatten är till för att rengöra, papper är till för att torka. Och för att torka behöver man bara lite papper i jämförelse om man skulle ta bort allt bajs med det.
  • Yildirim

    Sedan brukar jag  ALLTID torka innan jag sköljer. Tycker de är skälvklart

  • Yildirim
    white trash mia skrev 2010-08-25 22:23:09 följande:

    Okej, så av följande skäl får man absolut inte tvätta rumpan:


    Man blir inte ren av tvål och vatten. Så strunta i att duscha och torka bort armsvetten med lite toapapper. Man blir lika ren av toapapper som av tvål och vatten. Därför måste alla använda enbart toapapper. Det tar lång tid att tvätta rumpan. Om man är en viktig person med ett spännande liv har man faktiskt inte tid att ta en våtservett och torka av. Det tar mycket längre tid att torka med blött papper än med torrt. Varje sekund är dyrbar så bättre med lite bajs i rumpan. Det är dyrt att tvätta rumpan.  Om man blöter toapapper så blir det plötsligt mycket dyrare än torrt papper. Ett stort paket våtservetter kostar faktiskt 15 kronor på Lidl och räcker bara några månader och det har man faktiskt inte råd med om man vill ha pengar kvar till märkesväskor och botox. De som köper våtservetter trots att de saknar platt-tv ska anmälas till lyxfällan. De behöver göra en budget för sina dyra rumpvanor. Man ska ha bajs i rumpan när man har sex för annars är man en förtryckt kvinna som gör sig till för mannen och lever under tvång och skönhetshets. Man kan faktiskt gå till NK och köpa några kilo märkessmink så att man är fin i ansiktet istället när man ska ha sex. De som blöter toapappret är inte kapabla att ta hand om sina barn. Man måste ha bajs i rumpan för att klara av en unge. De som tvättar rumpan ska genast anmälas till soc. Om du inte känner någon bajslukt genom grannens brevlåda så lyft luren fort som fan. Vatten kan faktiskt torka ut underlivet. Och risken att bli lite torr i underlivet kan man bara inte ta. Det är en fruktansvärt livshotande situation som till varje pris måste undvikas med hjälp av bajs. Kommer det lite bajs i slidan är det bara bra för lite skit rensar magen och det gäller nog underlivet också. Har man inga problem med underlivet bör man känna empati med dem som har klåda i muffen och bojkotta blött papper för deras skull. Att man kan bli lite torr i slidan är en anledning att inte tvätta runt analöppningen för analöppning och slida är typ samma sak. Om man tvättar rumpan kan ju folk tro att man har bajs i hela rumpan. Så skit i att duscha för då kan folk tro att man svettas. Att tvätta rumpan är sjuk WT. Jag sitter på tjotta och röker och sen tvättar jag rumpan innan jag hämtar Tindra och Kevin på dagis.

    Kommer inte på fler anledningar just nu. Men fyll gärna på med fler skäl till att man inte ska tvätta rumpan.


    Än så länge är jag inte övertygad. Jag tvättar rumpan trots alla starka argument mot rumptvätt som framförts i den här tråden. Men försök gärna övertyga mig om hur fruktansvärt det är med rumptvätt om ni vill.


    AHHAHHAHAHAHAH Så skön du är! Men sant asså!
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök