• flixflax

    Kan man GÅ en mil på under 60 min?

    Jag sprang/joggade midnattsloppet på en mil i helgen det tog nästan en timma. Och det var inte joggning i gåtakt iaf. 1 mil på med medelfart på 10min/km blir ju 1 tim o 40 min så om man nu har en medelfart på 9-11 min/km som nån skrev ovan blir det ju MER än en timme.

  • flixflax
    Singel Man skrev 2010-08-24 11:12:58 följande:
    har du rätt i men som jag oxo skrev, med hunden som sniffar ofta, skall kissa, bajsa etc etc, och allt sniffande tar tid... tro mig...
    Jag har med hund så jag vet precis. Men man GÅR inte en mi lpå en timme. Gå i gåfart (inte halvspringa) en mil utan hund för skojs skull ska du se att det inte går på en timme.
  • flixflax
     Iom att det finns elitidrottare som har gått en mil på en timme så måste det ju vara möjligt. Jag vet inte om man kan gå lika fort utan att vara elittränad? Kan inte nån här som påstår sig gå en mil på en timme filma sig själva hur det ser ut när de går? Jag är verkligen sjukt nyfiken! Ev filma på löpband, så att man kan zooma in hastigheten och se "bevis". Sen kan vi ju stänga den här debatten.
    Fast då handlar väl det om gång?  typ när man springer med fötterna konstant i markkontakt? Skulle med vilja se bildebevis, haha.
  • flixflax

    NI som går snabbt, kan ni inte gå en uppmätt motionsslinga? För det lär ju inte vara det ni gör.

Svar på tråden Kan man GÅ en mil på under 60 min?