Inlägg från: Anonym (tips) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tips)

    Herpes, har så jäkla ont...

    Har haft det en gång... Det var det värsta jag ngnsin haft. Att kissa va så bisarrt. Kunde knappt resa eller sätta mig. Att ligga i sängen va inte heller lätt, då jag nog hade blåsor överallt.

    Snackade med doktorn som undersökte mig när jag sökte för det, och jag menade att jag haft sambo flera år o vatt relativt försiktig innan jag träffade honom. Då sa läkaren att man kan få det utan att ha blivit smittad av ngn. (va extremt stressad då det hände) Det skulle likagärna kunna bryta ut på munnen eller i hjärnan. Så det lugnade mig ngt iaf.

    När jag hade det använde jag med den där Xylocain-salvan. Dock verkade inte den så mkt på mig, då jag inte kunde smörja på den. Mina blåsor va så djupa så blygdläpparna stod rätt upp. Fick smörja lite på ett trosskydd och hoppas på att det skulle träffa blåsorna. Att konsumera våtservetter va ett måste, både fram och bak. Grät varje dag i säkert 5-6 dagar... Tur det går över iaf....

    Läste i ngn tråd att man kunde kissa med duschslangen riktad mot kisseriet. Det funkade inte för mig, gjorde ännu mer ont.

    Nåväl TS, önskar dig all lycka till! Vet precis hur det känns. Det är snart över!

Svar på tråden Herpes, har så jäkla ont...