Inlägg från: isabellem |Visa alla inlägg
  • isabellem

    Igår plussade jag!!

    Är så glad, igår plussade jag:) Har tagit 4 test sen igår för att jag inte tror att det är sant men nu börjar jag förstå... jag är gravid igen !! och jag hoppas så innerligt att Oliver ska få bli storebror i maj... Jag har en jobbig tid men först ska jag ta mig igenom dom första månaderna utan att få ett missfall sen tar vi resten när det kommer...

    Kram till er alla!!

  • Svar på tråden Igår plussade jag!!
  • isabellem
    ie84 skrev 2010-09-03 09:52:38 följande:
    Är så otrolig glad för din / er skull, hoppas du får bra stöd under graviditeten. 

    Många kramar  
    Tack så mycket...glädjen är stor men också oron.... Tror att jag kommer få mycket stöd och det känns jätte skönt
  • isabellem
    Daniela01 skrev 2010-09-03 12:31:36 följande:
    Ett stort stort GRATTIS till Plus!!!! Glad Hur länge har ni försökt? (har själv fått en änglason och längtar efter ett plus)
    Tack så mycket, gick in för det till 100% förra månaden, så det gick väldigt fort när vi väl bestämmt oss...känns så skönt, har inte vågat ta steget innan men nu är det gjort. Hoppas bara allt går bra!!

    Lycka till // Kram Isabelle
  • isabellem

    Grattis till er alla som har plussat, och vi får hoppas att det går vägen denna gången. oron finns hela tiden....
    Linda Jimmy: så tråkigt att höra men skönt att den andra klarade sig.

    Lycka till och hoppas vi alla kan följas åt.... Kramar 

  • isabellem

    jag är i ca vecka 7 :) Den 10 och 11 oktober ska jag först till b,m för inskrivning sen till läkaren för att ta massa prover och u,l. Eftersom jag hade fått proppar på moderkakan så får dom ta en massa prover och se om jag är propp benägen, gjorde det i våras men då var proverna bra får hoppas dom blir bra denna gången också.. 

    Är jätte lycklig men också fruktansvärt rädd, jag vet vad jag kan få, när man blir gravid första gången tror man att man älskar sitt barn oändligt mycket men det är först när man håller sitt barn i famnen död eller levande som man bygger upp en enorm kärlek som man aldrig trodde fanns, redan nu vet jag vilken kärlek mitt 2,a barn kommer få mig att känna speciellt den dagen jag får h*n i min famn, längtar så enormt mycket!!
    Hoppas ni förstod mig rätt och inte blev stötta...självklart älskar man sitt barn redan den dagen man får plus på stickan men jag tycker inte det går att jämnföra när man väl får se sitt barn, när man ser likheter m,m.... Det byggs upp en så stark kärlek.

  • isabellem
    Älskadefamilj skrev 2010-09-17 22:50:35 följande:
    Stort grattis! Vilken underbar nyhet Plussade själv idag. Är också så himla rädd den här gången. Det får bara inte gå fel, igen! Den här gången ska vi ha en levande bebis att hålla i våra armar. Hur länge sedan var det sen du förlorade ditt barn?

    Linda Jimmy: Men du måste ju kunna kräva att få spec mödravård! Dom måste ju förstå din stora oro. Det gör mig upprörd att dom nekar dig det. Finns det inget privat klinik ni kan gå till istället? Eller be om ett möte med förlossningsöverläkaren, det brukar göra susen. Jag kommer kräva spec mödravård, oavsett vad dom säger. Vi förlorade vår son i v42 på grund av infarkter i moderkakan.

    Många kramar till er alla!
    Grattis till pluset:) Klart vi ska hålla ett levande barn i våra famnar, det måste bli så....
    Vi misste Oliver för 15månader sedan, tog lång tid innan jag vågade bli gravid igen kände mig inte alls redo att genomgå en graviditet men ju mer tiden gick, ju mer sköt jag också upp det. Jag var rädd och hade alla möjliga undanflykter till att  inte bli gravid, tillslut fick jag bara släppa på det och låta det ske...nu när jag fick ett plus på stickan är jag så glad och känner mig mer än redo:) Trodde det skulle bli bättre om jag väntade men det blev det inte snarare värre jag blev bara mer och mer rädd och kände mer å mer press över att ha ett barn.
    Jag känner mig idag stark även om det självklart kommer komma jobbiga stunder under graviditeten.

    Kram till er alla!! 
  • isabellem
    smultron2010 skrev 2010-10-02 18:11:34 följande:
    Hejsan, Hur mår ni? Går allt som det ska?

    Själv landade jag i morse, åkte hem och tvättade en maskin och åkte sedan till gynakuten för att kolla status och efter 4 timmars väntan så fick vi se ett litet tickande hjärta . Vi är så glada och bara går runt omkring och ler. v 6+4 räknade läkaren fram till att vi är i. Liten diff mot min egen beräkning men det spelar inte så stor roll nu.

    Kram så länge!
    Hej! Vad underbart att ni hittade ett tickande hjärta, det gjorde vi också för ca 2veckor sedan. Ska dit på vaginalt u,l igen den 12oktober. längtar jätte mycket!!
    Är beräknad att vara i vecka 7+4 idag....trodde jag var längre gången!!
    Kram till dig! 
  • isabellem

    vaginalt u,l idag igen..Den lilla parveln växer :) hjärtat slog, såg t,om hur ben och armar viftades...underbart att se. Det lugna en mammas oro!!!

  • isabellem

    Lycka till imorgon Linda jimmy, det kommer gå jätte bra...

    Jag är i vecka 9+2 fick jag reda på idag :)
    Inskrivningen längtar man alltid till, det är då man förstår att resan verkligen har börjat.

    Kram till er!!

  • isabellem
    Linda Jimmy skrev 2010-10-14 19:50:27 följande:
    Hej tjejer!
    Allt gick jättebra idag på ultraljudet och jag är nästan chockad över allt dom gör för mig! Först vart jag ju inte alls beviljad någon extrakontroll alls men nu när jag bytt MVC så är allt helt annorlunda! Dom är verkligen helt underbara! Vi fick se ett hjärta som slog och dom mätte att jag var i vecka 10+0 idag:)
    Ja smultron då lär du ju få göra ett UL snart du med:)
    Vad härligt att allt gick bra, är så glad för eran skull... Vad bra att du fick ett bra omhändertagande det är så viktigt när man är i denna situation....Vi måste få förståelse för vår oro!!

    Tack så mycket smultron 2010 :)
  • isabellem
    smultron2010 skrev 2010-10-19 11:07:07 följande:
    Är så glad! Var på inskrivningen idag och det var ingen snack om saken, självklart skulle vi få specialistmödravård. Remiss för KUB test är inskickat och nästa fredag ska vi få träffa vår läkare som kommer att vara med hela graviditeten! Efter vecka 16 var jag välkommen varje dag om jag så önskar för att få höra hjärtljudet hos BM, och bara det känns som en stor lättnad!

    Så nu inväntar vi kommande ultraljud som borde vara inom ca 2 veckor!

    Ha en underbar dag!
    så underbart att höra. Är så glad för din skull...Detta kommer att gå jätte bra
    All lycka till er!! kram
Svar på tråden Igår plussade jag!!