Inlägg från: Linda Jimmy |Visa alla inlägg
  • Linda Jimmy

    Igår plussade jag!!

    Hej tjejer! Förlorade vår dotter i Februari och är också gravid nu med BF 10 maj:) Hoppas verkligen  att allt går vägen fick en blödning igår och va inne och gjorde VUL de visade sig att de var tvillingar och att den ena lilla hade slutat att växa så nu är de en liten kvar! Hoppas verkligen att h*n får stanna!

  • Linda Jimmy

    Vet inte de är lite blandat men är samtidigt så glad att de finns en kvar! Vet inte om jag hade orkat med alla komplikationer som kan komma när de e tvillingar, hade jag varit mer rädd än va jag redan är.

    Hoppas verkligen att allt är bra! Läkaren igår sa att bruna flytningar är väldigt vanligt men man blir så såklart orolig!

  • Linda Jimmy

    Idag går jag  in i vecka 7! Lång väntan kvar, tiden går så sakta. Själv då?

  • Linda Jimmy

    Ja samma här, har inte varit så glad på länge men samtidigt vill man ju bara att tiden ska springa iväg

  • Linda Jimmy

    Jag va hos barnmorskan i Måndags men vart inte alls bra bemött de är där jag gått mina tidigare graviditeter så nu har jag bytt och ska gå på Danderyds sjukhus så fick en 120minuters tid den 6/10 för ultraljud och inskrivning så de känns superbra! När ska du dit?

  • Linda Jimmy

    Jag fick inte beviljat specialistmödrarvård från MVC i min hemkommun så då ringde jag till deras egen mödrarvård och dom sa direkt att de inte va några problem, får komma in o göra UL precis när jag vill. Hoppas att du får en trevlig semester!

  • Linda Jimmy

    Dom tyckte att eftersom vår dotter dog i magen pga. PSD så har jag lika stor chans som vilken annan människa som helst att de ska hända igen. Blev riktigt ledsen och bara gick därifrån men då ringde jag till DS och fick jättebra kontakt med en gång kändes de som.

    Isabellem: Förstår precis va du menar de är ju en helt otrolig känsla när man får sin bebis i famnen! Hoppas att vi ska få njuta lite och inte bara vara rädda!

  • Linda Jimmy

    Grattis till plusset! Jag har bytt mödrarvård nu så nu har jag blivit beviljad specialistmödrarvård:) Man blir bara så besviken när dom är så otrevliga o inte alls förstår att man är orolig!

  • Linda Jimmy

    Ringde direkt till mödrarvården som ligger på Danderyds sjukhus:)

  • Linda Jimmy

    Gud va skönt! Ska på vul imorgon och hoppas på att få se ett tickande hjärta!

  • Linda Jimmy

    Hej tjejer!
    Allt gick jättebra idag på ultraljudet och jag är nästan chockad över allt dom gör för mig! Först vart jag ju inte alls beviljad någon extrakontroll alls men nu när jag bytt MVC så är allt helt annorlunda! Dom är verkligen helt underbara! Vi fick se ett hjärta som slog och dom mätte att jag var i vecka 10+0 idag:)
    Ja smultron då lär du ju få göra ett UL snart du med:)

  • Linda Jimmy

    Gud så skönt att de gick så bra:) Kul med UL.
    Jag va och gjorde ultraljud på tarmarna idag och då fick vi se vår lilla igen:)
    Kram på er!

  • Linda Jimmy

    Hur går det för er? Jag tycker att tiden går för långsamt och jag önskar att de är dags för ultraljud snart! Dagarna är för långa och de känns som att jag har svårt att vara lycklig över graviditeten men jag hoppas att de kommer!

  • Linda Jimmy

    Jo de känns bättre då men de känns som att de va så länge sedan vi gjorde ett! Ska träffa läkaren på specialist mödrarvården nästa Måndag så då tänkte jag fråga om jag kunde få göra ett ultraljud så de är bara hålla ut en vecka till och hoppas!

    Känns lite som att ingen vågar prata med oss om graviditeten och de gör allt så mycket svårare! Fattar inte att skillnaden är så stor från tidigare graviditeter för omgivningen, man tycker ju kanske att folk borde bry sig mer nu än annars men så är de verkligen inte!

    Gud va skönt med så många UL hela tiden, hoppas verkligen att jag kommer få komma dit oftare nu efter första samtalet. De känns lite mer verkligt när man får komma dit och planera graviditeten lite.

  • Linda Jimmy

    Här går de bra! Tycker att veckorna bara springer iväg de är så mycket nu :) I Måndags var jag på mitt första besök hos specialist mödrarvården så jag ska dit nu varannan vecka på ultraljud och så ska dom kolla mitt blodtryck och hur de är med mig så de känns verkligen jättebra! Går in i vecka 15 idag och igårkväll när jag skulle sova så kände jag lill*n i magen de kändes helt overkligt! Är så himla glad idag samtidigt som vår ängel blir 9 månader idag! Hur går det för dig?

Svar på tråden Igår plussade jag!!