• Gelis

    Fler som väntar barn 2011 i Växjö

    Hej tjejer!

    Jag har en son som är född 2008, vi bor utanför Växjö.
    Jag kommer att ha Karin Lennart denna gången, jag har inte hört så positiva saker om henne, hon hade missat massa saker som inte vart så bra men jag hoppas att det ska gå bra. Annars får jag väl byta...

    nåväl nu är det iaf dags för ett barn till bf i April.

  • Gelis

    Tack! skönt att höra att det gick rätt hoppas det också jag har träffat henne på sånt här hälsomöte eller vad man ska kalla det.. inskrivning blir i nästa vecka då hon skulle på semester eller hur det var... nåväl!

    Hur går det med illamående och liknande?
    själv så smakar allting metall och illamåendet har gjort sig väl vidkänt...

  • Gelis
    HjärtaBF-lista
    stina k, Sandsbro, andra barnet, bf 13 maj
    Lizzy5, Teleborg, andra barnet, bf mitten av maj
    Gelis, Gemla, andra barnet, bf slutet av april

    så då lägger jag till mig också ;)
  • Gelis

    Fröken sy: skönt att du ändå har fått komma hem, ta det lugnt och vila så hoppas vi att bebis stannar i magen några veckor till iaf...

    Jag mår förövrigt ganska bra nu, har lite foglossning emellanåt men inte så farligt som under första graviditeten däremot är det en livlig en som ligger där inne. Idag bär det av till mvc för kontroll ska bli skönt att kolla igen. Är i vecka 23 nu.

  • Gelis

    Vi har precis skaffat oss en saab 9-5, 99 väldigt nöjd med uttrymmet i den faktiskt.

    Angående namn så har vi funderat och klurat och blir det en pojk så har vi nog bestämt namn eller vi har iaf ett bra förslag sen ska det ju passa också men det där med flicknamn är det lite sämre med. Jag och min sambo har inte riktigt samma åsikt om de olika som har kommit upp.

    Fröken sy: hoppas att det går bra att virka/ sticka i soffan eller sängen men det borde det väl göra...

  • Gelis

    Usch vad tråkigt för dig Stina... skickar en extra kram!

    Jag funderar lite på valet av vagn denna gången... väldigt sugen på en Emmaljunga city cross men jag vet inte. vad ska ni andra ha för vagn?

  • Gelis

    Baffen:lycka till idag håller tummarna för att allt går bra!
     Här är vi också förkylda och feber för adnra veckan i rad är A hemma från dagis... Hoppas på en förbättring till nästa vecka...

  • Gelis

    Å skönt att allt såg bra ut FiaLotta, själv har jag TUL i morgon ska bli spännande hoppas dock att sambon kan följa med!

    spännande med storleken på bebisen tycker jag då sonen var ganska stor men då gjordes inget TUL... får se vad de säger i morgon...

  • Gelis

    Eftersom jag redan innan var överviktig så var det bestämt så att man skulle göra två ultraljud för att ha koll på att inte bebis blir för stor och som jag skrev innan som var mitt första barn ganska stort så det är nog mest för att kolla att måtten är normala tror jag. Har inte fått någon annan förklaring i mitt fall iaf.

  • Gelis

    Vi fick TUL hos BM, och allt var bra. Bebis vägde 2206g, vilket är lite över medelkurvan men inte mycket vilket känns skönt... Men det är ett livligt pyre där inne, busade runt så hon nästan inte fick några bilder på lårbenet, hihi.

    FiaLotta: skönt om du bryter trenden :D

  • Gelis

    Grattis Bunny87! hoppas att allt har gått bra!

    Här närmar vi också oss bebis, undrar hur länge det dröjer innan den kommer ut för att träffa oss! Längtar

  • Gelis

    Nu håller vi tummarna för att bebis vill komma ut, svepning idag och bm trodde att det skulle blir dags snart... hmm... lite nervöst faktiskt!

Svar på tråden Fler som väntar barn 2011 i Växjö