• Lizzy5

    Fler som väntar barn 2011 i Växjö

    Hej!
    Jag är 36 år och plussade för andra gången nu i lördagsSkrattande. Jag skulle gissa att bf blir i maj någon gång. Efter att ha letat i alla trådar här och inte hittat någon som riktar sig till blivande Växjömammor 2011 så bestämde jag mig för att starta en. Hoppas det finns fler därute som vill följas åt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-14 13:12
    Jag har lagt upp en separat BF-lista för att slippa leta bland inläggen här. Jättekul om alla kan lägga in sig där!
    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m55037238.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-25 15:34
    Jag lägger till bildtråden här också så slipper man leta bland inläggen efter den. Tack Bunny.
    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m56920909.html

  • Svar på tråden Fler som väntar barn 2011 i Växjö
  • baffen

    Hejsan Lizzy! Jag väntar 3e nu. Bf februari/mars. Fick höra hjärtljuden igår för första gången. Så härligt! Stora syster fyller 4 nu i sept och storebror har fyllt 2 i juli. Det blir fullt upp!

  • Lizzy5

    Hej Baffen! Grattis till bebis. Härligt att få höra hjärtljuden. Det blir lite mer verkligt då. Vi har setts förut du och jag. Vi var med i samma tråd under förra graviditeten och sågs på ett par fikor. Du hade lite svårt att vara med då stora tjejen inte ville vara still på Bibblan har jag för mig Skrattande.  Kul att följas åt igen!

  • baffen

    Ja jag kommer ihåg den gången på biblan. F var jättejobbig. Men nu har hon lugnat ner sig och går att ha med utGlad 
    Din kille är också två år nu va, inte så lätt att sitta stilla då. 
    Hur mår du då? Jag mådde jätteilla i början av graviditeten och sov varje eftermiddag men nu börjar jag bli piggare. Äntligen.

  • Lizzy5

    Nja, jag mår rätt illa precis som förra gången. Sist höll det i sig till vecka17 så jag hoppas verkligen att det ger med sig lite snabbare denna gång. Skönt att du börjar bli piggare. Det finns ljusning att vänta....

  • stina k

    Hej hej!

    Nu har jag också hittat hit.   Hoppas den kan komma igång lika bra som 2010tråden ;) Skriver i den med, fick en dotter 6 december förra året och nu är det alltså dags igen.

    Har bf 13 maj, inte ringt till mvc ännu, men ska göra det i eftermiddag. Ska nog be om samma bm som sist. Jag hade Eva Bohn då. Vem har ni? 

  • Lizzy5
    stina k skrev 2010-09-10 10:05:07 följande:

    Hej hej!

    Nu har jag också hittat hit.   Hoppas den kan komma igång lika bra som 2010tråden ;) Skriver i den med, fick en dotter 6 december förra året och nu är det alltså dags igen.

    Har bf 13 maj, inte ringt till mvc ännu, men ska göra det i eftermiddag. Ska nog be om samma bm som sist. Jag hade Eva Bohn då. Vem har ni? 


    Hej Stina!
    Kul att du hittat hit! Jag hoppas såklart att många ska känna sig träffade och hitta den här tråden. Jag har en son som föddes 2008 och vi hade också en jättebra tråd då och jag träffar flera i det gänget fortfarandeSkrattande

    Jag kommer ha Anna Wennerstål, men har ingen aning om hur hon är. Inskrivning på måndag! Sista hade jag Karin Lennartz och hon var bra tycker jag.
  • Gelis

    Hej tjejer!

    Jag har en son som är född 2008, vi bor utanför Växjö.
    Jag kommer att ha Karin Lennart denna gången, jag har inte hört så positiva saker om henne, hon hade missat massa saker som inte vart så bra men jag hoppas att det ska gå bra. Annars får jag väl byta...

    nåväl nu är det iaf dags för ett barn till bf i April.

  • stina k

    Jag ringde och beställde tid för inskrivning igår. Det var min gamla barnmorska Eva som svarade. Hon frågade om det var okej att jag hade henne ien och jag var ju nöjd sist så. Jag skulle inte på något hälsosamtal då det inte var så länge sen jag var där sist. Hon kände igen rösten.. haha..

    Så 12 oktober ska jag dit. Känns som en evighet!

  • Lizzy5

    Välkommen hit Gelis!
    Vi hade inte några problem med Karin förra gången. Lite tråkig kanske, men helt ok. Jag tror att de flesta som valt det yrket är rätt bra, men det skadar ju aldrig att ha lite koll själv också. Jag såg i alla fall till att ha läst på lite innan så jag visste vad jag kunde förvänta mig. Men, så är jag lite av ett kontrollfreak ocksåGlad.

Svar på tråden Fler som väntar barn 2011 i Växjö