Inlägg från: stina k |Visa alla inlägg
  • stina k

    Fler som väntar barn 2011 i Växjö

    Hej hej!

    Nu har jag också hittat hit.   Hoppas den kan komma igång lika bra som 2010tråden ;) Skriver i den med, fick en dotter 6 december förra året och nu är det alltså dags igen.

    Har bf 13 maj, inte ringt till mvc ännu, men ska göra det i eftermiddag. Ska nog be om samma bm som sist. Jag hade Eva Bohn då. Vem har ni? 

  • stina k

    Jag ringde och beställde tid för inskrivning igår. Det var min gamla barnmorska Eva som svarade. Hon frågade om det var okej att jag hade henne ien och jag var ju nöjd sist så. Jag skulle inte på något hälsosamtal då det inte var så länge sen jag var där sist. Hon kände igen rösten.. haha..

    Så 12 oktober ska jag dit. Känns som en evighet!

  • stina k

    Va kul att ha varit på inskrivning och så. Jag får ju vänta ett tag till.


    Tänkte jag skulle lägga in en bf-lista så har man lite översikt :) Tids nog fylls den på med bebisar istället.


    BF-lista
    stina k, Sandsbro, andra barnet, bf 13 maj

  • stina k
    Lizzy5 skrev 2010-09-15 19:47:27 följande:
    Vi gjorde ett VUL igår och tyvärr var det inte så positivt. Enl. detta är det antingen väldigt tidigt eller så har inte graviditeten utvecklats som den ska. Eftersom jag fortfarande tror att det gått ett tag (har ju haft symptom) så är jag rädd att det är så att det inte går som det skaRynkar på näsan. För att veta säkert hur det ligger till ska vi göra ett nytt VUL nästa vecka. Då kan man se om graviditeten följer en normal utveckling eller om den avstannat. Det kommer bli en låååång veckas väntan. Jag får vänta med att skriva upp mig på en bf-lista.
    Va tråkigt Jag håller tummarna att det bara är så att det är tidigt (när jag var gravid med Molly så hade jag symptom innan hon ens vart till. Kroppen kanske vsste? Vi försökte ju inte ens få barn. Min pappas fru som är barnmorska säger att det är många som säger så)

    Hur kom ni fram till vilken vecka du är i då det ändrades?
  • stina k

    Lizzy va skönt att det bara var så att det var tidigt. Glad för er skull nu ser vi fram emot smått

    Och skönt för dig med baffen! Allt ska nog fixa sig tror jag. Man får tänka att dom allra flesta graviditeter leder ju till ett friskt barn!

  • stina k
    TjureN85 skrev 2010-10-01 12:23:08 följande:
    Hej hej! får man vara med i denna tråden? jag plussade i måndags & om allt går som det ska så blir det en juni bebis :) har en son född 08 sen innan.
    Välkommen och grattis! Mysigt med bebis.

    Vart i Växjö bor ni?
  • stina k

    Isglass åt jag en massa förra gången mot illamående. Denna gången har jag nästan sluppit det helt. *peppar peppar*

  • stina k

    Grattis fate. Vart i Sandsbro bor du? Jag bor ju också i sandsbro, vid golfbanan. Har en dotter på 10 månader och väntar en liten 13 maj.

  • stina k

    Var på inskrivning i förrgår. Känns som jag var där igår. Skönt med samma barnmorska som redan känner en. Inskrivningen tog inte ens en halvtimme men det var ju så nyss jag var gravid så jag har ju inga funderingar och så och hon behövde ju inte gå igenom allt man ska tänka på. Gillar ju inte att bli stucken men det är väl bara att vänja sig igen. :P

  • stina k

    Helt sjukt att det finns sån personal på mödravården av alla ställen dessutom. Tur att du fick träffa någon annan. Gillar inte i överhuvudtaget kall sjukhuspersonal. Själv ska jag bara fortsätta vara mammaledig hela graviditeten och ibland känns det jobbet tungt nog. Förstår att det är ännu värre med arbetslivets krav på att man ska funka. Sen har man familjen som ska gå runt med.

Svar på tråden Fler som väntar barn 2011 i Växjö