• helloall

    Ställningar för stor penis

    Hej, det är så att jag är utrustad med en stor penis.

    De tjejer jag haft har klagat på att jag kommer för djupt in. Så, ni kvinnor med män som har stora penisar, vilka ställningar föredrar ni?

  • Svar på tråden Ställningar för stor penis
  • Anonym

    Bakifrån med tjejens ben ihop.
    Tjejen ridandes, hon kan lägga sina smalben på dina lår och går då inte ner lika djupt.
    Sidan, där tjejen har benen ihop

    Min kille har en stor penis, på tok för stor för mig, Vissa gånger kan jag greppa hela handen om hans penis som är utanför mig, när han är i min "Botten".
    Det viktigaste är att du som man lär dig vart hennes gräns går och att lyssna på hennes tecken, vill hon ha mer, så ja tryck på någon cm till, men om hon stöter ifrån dig lätt med sin hand så kanske du inser att du bör backa ut någon cm istället.

    En sak som kan fungera är om hon tar tag om dina höfter elelr rumpa och drar dig i sig, fram och tillbaka, då blir det so0m att hopn kontrollerar. och efterom hon känner djupet så blir det bäst så.

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-12-06 21:52:30 följande:

    bakifrån på alla fyra och missonären när man har benen runt killens hals (typ nedtryckta mot sig själv) går bort för min del, när det kommer till för stor snoppar. eftersom det gör ont när den kommer för djupt och stöter mot livmodertappen.


    Rida, vanliga missonären, sked. bakifrån liggandes på mage funkar bra tycker jag. annars får man ta det lite lugnt. och prata med varandra alla är olika och gillar olika :)


    Håller med, bakifrån med särade ben, missionären med tjejens ben upp i luften runt killens huvud elelr rent av sin egen nacke - får fetbort med.
    Se rida är svårare då tjejen inte har förmågan att stöta upp sig själv, att klatscha mot mannen för att få snabb fart uppåt igen. När jag rider måste jag stanna en bit innan penisen tar slut och styra om uppåt vilket gör att jag inte rider lika smidigt längre.

    Det är jobbigt för min kille ibland, han brukar nästan aldrig stöta för långt, men jag vet att han tycker det är tråkigt att inte kunna köra in hela någon gång bara. Även om vi har sex när ag ligger bakifrån med benen ihop , så kommer ju inte benisen hela vägen in för det, det enda som händer är ju att han stöter emot min rumpa som sticker ut istället och inte kommer hela vägen in, vilket inte gör det mycket skönare.
  • Anonym (hej)

    Hej
    Använd glidmedel brukar funka

    beror på hur stor den är den största jag har varit med egnligt han 27 cm men den gjorde bara ont men jag tror det berode på att jag var full med..

    jag gillar lagom då men visst hade han haft stor så hade man nog kunna mötas på mitten sen när jag fantiserar så är det alltid om en stor kuk som tar en ordentligt

  • Anonym
    Anonym (hej) skrev 2010-12-08 14:32:24 följande:
    Hej
    Använd glidmedel brukar funka

    beror på hur stor den är den största jag har varit med egnligt han 27 cm men den gjorde bara ont men jag tror det berode på att jag var full med..

    jag gillar lagom då men visst hade han haft stor så hade man nog kunna mötas på mitten sen när jag fantiserar så är det alltid om en stor kuk som tar en ordentligt
    INte ett bra tips för en person som har för lång penis.

    Om penisen är för grov så är det bra med glidmedel, saliv, eller bäst bara ordentligt med förspel.
    Men om penisen är för lång så ger glidet bara en xtra skjuts så att penisen kommer ännu längre in, vilket gör ännu ondare för tjejen.
  • Anonym (T)

    Det svåra är väl att få det att fungera vid tillfäliga förbindelser, eftersom man inte riktigt vet var den andres begränsningar finns. Men bakifrån liggandes på mage med benen ihop brukar vara ok även med längre kuk. Överhuvudtaget fungerar det bra om tjejen har benen ihop, tror jag. Dessutom behöver du som man lära dej att inte jucka in hela längden.

    Jag har också den erfarenheten att min kropp anpassar sej efter mannens. I början slutade de flesta samlag med gråt och en sönderbankad (kändes det som) livmodertapp, men numera funkar alla ställningar.

  • Anonym

    Min kille har  inte speciellt lång  (kanske 16cm)men väldigt grov och för oss funkar bara missionären eller ja de går med andra ställningar oxå men då stötet han i livmodertappan fast han inte har extremt lång snopp jag e väll inte så "djup"!
    Håller faktiskt me ano´nym (T) att man anpassar sig efter killen jag har ju precis träffat ny kille och efter  varje gång vi har älskat så e jag så ömn så man hade velat gråta

  • FredrikBBB

    Stå upp båda två, funkar visserligen bara om ni inte har alltför olika längd.

    Hon rider dig och du håller en eller två händer platt på ljumskarna så kommer hon inte lika långt ned på dig.

  • Anonym (ny situation)

    Jag har läst några såna här trådar och alltid tyckt att folk överdriver som fan, både vad det gäller storlekar och bekymmer. "Det kan väl inte va nån sak" tänker jag som ändå varit med en del killar och tycker att det inte är så stor skillnad på kukarna. Men se nu har jag träffat på nåt värre och jag läser den här tråden och försöker lära mig hur jag ska göra med han :)

  • PeR1

    Kvinnan ligger på sidan, sen tar man henne från sidan liksom..tar tag i skinkan och låret, upplever att man verkligen kan köra hårt utan att det gör ont då ( om man vill det )..självklart beror det ju på vinklar osv..

  • Anonym (ny situation)

    funkar nog bara om man har en stor rumpa :) inte för mig iaf, aj

Svar på tråden Ställningar för stor penis