• maja 81

    vad ska jag göra? min dotter fick en leksaksspruta i snippan...

    vad tycker ni? min dotter som är 2,5 år, fick sin snippa "penetrerad" av en 4,5 åring med en "leksaksspruta!(doktorsväska). vi upptäckte detta då hon kom ner utan byxor/trosor å säger att hon fick ont. snippan är röd och det viosar sig senare att det äldre barnet sagt att det ska vara deras hemlis(hon ville inte berätta för oss föräld.)
    JAG som mamma tycker inte att detta är OK överhuvudtaget, det är STOR skilnad på 2,5 å 4,5 år!! vad hade du/ni gjort/tänkt?

    behöver verkligen prata/få råd!! tack

  • Svar på tråden vad ska jag göra? min dotter fick en leksaksspruta i snippan...
  • maja 81

    tilll saken hör att detta barn gjort henne illa tidigare(överlagt) och har stora problem/ångset/ont när man ska ta temp/rumpa.

    Alltså kan man inte vid 4,5 göra kopplingen att det som gör ont på mig gör ont på dig?????

  • maja 81
    Anatha skrev 2010-09-17 23:17:38 följande:
    Varför lämnar ni ert barn ensamt med ett barn som tidigare har gjort ert barn illa? Det låter som att dessa barn inte ska leka uten vuxna i närheten.
    barn eti fråga är min systers dotter, vi har en god relation och önskar att våra barn också kan få det. det som hänt tidigare har varit mer trots-relaterat, vara elak, kasta saker, puttas. det som hände i e.m. är ngt helt annat... för mig som mamma.
    DET ÄR INTE OK, och jag är så himla arg, när man är 2,5¨år så fins det inget behov/önskan om at visa snippan. hon gjorde det enbart för att hon idoldyrkar sin kusin... hon kunde inte säga nej, för att hon lovat att det var en hemlis.... VAD SKULLE NI GJORT??? snälla ge mig svar, jag är så ledsen/(besviken/förvirrad...
  • maja 81

    jag har som krav att hon ska be om ursäkt/visa ånger/förståelse för vad hon gjort MEN föräldrarna påstar att hon 4,5 år inte kommer komma ihåg deta/kunna be om ursäkt?? det är bara bullshit i mina ögon... medkänsla kom igen....

  • maja 81
    Jazza skrev 2010-09-17 23:37:23 följande:
    Men en känsla kan man ju inte kräva fram. Om den inte finns, så finns den inte. Men om de pratar med henne och får henne att fatta att det inte är ok, så kanske det kommer. Nog för att man inte kanske skall skälla på henne, men förklara på ett sätt så hon förstår.
    och om det var din dotter.........hade du ryckt på axlarna och sagt, det går ju inte att tvinga fram...
  • maja 81

    har inte sagt eller gjort ngt framför min dotter, ville inte skuldbelägga henne, tog ingen debatt/samtal på plats. ville bara få lite feedback av er h rä på FL, för visst har jag 2 barn men jag har aldirg varit med om detta.... min fråga vet man vad som är FEL när man är 4,5 år?? OM man gör ngn ila, vet man det??

  • maja 81

    tänkte klargör att det är min systers dotter som gjort detta ii deras hem, inte på förskolan. jag och min mamma hade ständig koll på dem MEN detta hände under de 15-20 min när middagen skulle dukas av och tårtan skulle fram. jag trodde att de satt i vardagsrummet och lekte. såklart jag känner mig skyldig att hon inte satt vid mina fötter å hade 1200% koll men jag vill ju ha en fungerande relation med min syster och hennes familj.

    jag vet att barn har rätt till sin sexualitet MEn hon är bara 2,5 år och leker överhuvudtaget inga sådana lekar med sina jämngamla kompisar. det jag blev så ledsen över utöver det som hände var att föräldrarna till det andra barnet, bortförklarade situationen med att det inte var allvarligt och att så gör barn...

    jag är helt förkrossad och känner mig så ledsen över det som hänt.

  • maja 81

    känner att jag måste opängtera att jag INTE kommer kräva en ursäkt/förlåt från min systers dotter("den skyldiga") det jag skrev var i affekt av vad som hänt, ett par timar efter när chocken kom å jag mådde dåligt. Jag förstår att hon är ett litet barn och inte kommer må bättre av att jag anklagar henne. JAG vill ALLA väl! orsaken till varför min systers dotter ogilar att ta tempen är att hon lider av konstant förstopning och har fått många lavemang o.s.v anl. att jag nämde det var för att säga att hon 4,5 VET att det medför hene ångest/lolust och då gör det hon gjorde på min dotter ÄNNU värre än "ett vanligt barn"........

  • maja 81

    avslutar denna tråd med att säga-relationen med min syster/hennes dotter är ine löst. Har inte fått ngn ursäkt. Min dotter vaknar flra ggr/natt i mardrömmar och vill sova i våran säng, när hon är vaken så leker hon mkt doktors lekar och de ska visa sin snippa ... vi avleder henne och leker annat)på barnpsykologens råd), prata inte om det. MEN mitt hjärta brister varje gång, är såå ledsen, min fiina prinsesa är trasig.

Svar på tråden vad ska jag göra? min dotter fick en leksaksspruta i snippan...