• Jazza

    vad ska jag göra? min dotter fick en leksaksspruta i snippan...

    Jag hade blivit vansinnig, även om det anses som normalt. Det är inte ok någonstans, att stoppa upp saker i snippan på andra barn, liksom. vems barn är det?


    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    maja 81 skrev 2010-09-17 23:27:38 följande:
    barn eti fråga är min systers dotter, vi har en god relation och önskar att våra barn också kan få det. det som hänt tidigare har varit mer trots-relaterat, vara elak, kasta saker, puttas. det som hände i e.m. är ngt helt annat... för mig som mamma.
    DET ÄR INTE OK, och jag är så himla arg, när man är 2,5¨år så fins det inget behov/önskan om at visa snippan. hon gjorde det enbart för att hon idoldyrkar sin kusin... hon kunde inte säga nej, för att hon lovat att det var en hemlis.... VAD SKULLE NI GJORT??? snälla ge mig svar, jag är så ledsen/(besviken/förvirrad...
    Om det vore jag, så hade jag pratat med barnets föräldrar och sett till att de tar sig ett snack med barnet om detta (extra bra att ni har bra kontakt) och inte låtit barnen leka oövervakade.
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    maja 81 skrev 2010-09-17 23:35:38 följande:
    jag har som krav att hon ska be om ursäkt/visa ånger/förståelse för vad hon gjort MEN föräldrarna påstar att hon 4,5 år inte kommer komma ihåg deta/kunna be om ursäkt?? det är bara bullshit i mina ögon... medkänsla kom igen....
    Men en känsla kan man ju inte kräva fram. Om den inte finns, så finns den inte. Men om de pratar med henne och får henne att fatta att det inte är ok, så kanske det kommer. Nog för att man inte kanske skall skälla på henne, men förklara på ett sätt så hon förstår.
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    maja 81 skrev 2010-09-17 23:49:24 följande:
    och om det var din dotter.........hade du ryckt på axlarna och sagt, det går ju inte att tvinga fram...
    Men har du inte läst mina inlägg, alls, eller?
    OnT, då: Nej, jag hade inte ryckt på axlarna för fem öre, jag hade sett till att föräldrarna pratade med barnet, jag hade pratat jättenoga med mitt barn (som ngn beskrev ovan) och jag hade inte låtit barnen leka oövervakade (som jag tidigare skrivit)

    Jag hade varit galen av ilska.
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
  • Jazza
    maja 81 skrev 2010-09-18 22:24:22 följande:
    känner att jag måste opängtera att jag INTE kommer kräva en ursäkt/förlåt från min systers dotter("den skyldiga") det jag skrev var i affekt av vad som hänt, ett par timar efter när chocken kom å jag mådde dåligt. Jag förstår att hon är ett litet barn och inte kommer må bättre av att jag anklagar henne. JAG vill ALLA väl! orsaken till varför min systers dotter ogilar att ta tempen är att hon lider av konstant förstopning och har fått många lavemang o.s.v anl. att jag nämde det var för att säga att hon 4,5 VET att det medför hene ångest/lolust och då gör det hon gjorde på min dotter ÄNNU värre än "ett vanligt barn"........
    Jag förstår din känsla Kram på dig!
    Ät gul snö, har du tur är det öl!
Svar på tråden vad ska jag göra? min dotter fick en leksaksspruta i snippan...