• Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Välkomna till tråd nummer 13! 



    Tiden går - här förbereder vi oss för att fira våra fyraåringar.

    Vi är ett gäng mammor som hängt ihop sedan barnen var nyfödda. Vi följs åt i barnens fantastiska utveckling och diskuterar syskon, gränsdragningar och föräldraskap.

    I tråden pratar vi om våra liv som mammor, kvinnor och fruar/sambos. Inget ämne är för högt, inget för lågt. Vissa av oss är tvåbarnsmammor medan andra fortfarande överväger saken. Någon sägs visst även fundera på en trea vilket vi andra applåderar.

    Första tråden:  www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21186971.html
    Tvåan:  www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24193317.html
    Trean: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27267076.html
    Fyran: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30075894-4.ht...
    Femman: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m33051403.html
    Sexan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m35581000.html
    Sjuan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m38670698.html
    Åttan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m41844698.html
    Nian: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m44252155.html
    åsså tolvan!: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m51044479.html
    Medlemmar vid TS 28/9-10
    Daimis - Emmy 30 sep (Upplands Väsby)
    bussig - Felix 6 okt (Stockholm)
    Mejja75 - Thea 7 okt (Malmö)
    Annelitan - Josefine 18 okt (Söderhamn)
    Snarkofagen - Ella 18 okt (Gröndal)
    1 tu 3 - Amanda 19 okt (Bromma) och lillebror Gustav 27 maj -08
    "Nollan" - Félix 24 okt (Montreal) och lillebror Elliot 14 mars -08
    teasa - Louie 30 oktober (Karlskoga)

  • Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~
  • Snarkofagen

    Hej på er, chicas! Här hemma är det en skön lördagsmorgon. Ella sov till 7.30 - härligt!  

    Aston har fått ärva Ellas gamla Tripp trapp-stol, Ella har köpt en ny. Vilken färg tror ni? Just det, rosa. Nu sitter han bredvid oss vid frukostbordet och är superglad över att ha kommit upp lite grann och kan se världen. 

    Idag är det en solig dag. Jag ska ut på restaurang och fira mina tvillingsyrror i kväll, det ska bli jättehärligt.

    Ha det bra, alla! 

  • 1 tu 3

    Godagens!

    Det bidde ingen budgivning på ngt av husen. Renoveringsobjektek kände slite väl mykcet "arga snickarn varning" så det la vi åt sidan. Det andra kändes perfekt, men jag tror vi är lite fega. Vi behöver nog kika runt lite till först. Dock ser nu på budgivningen att det ff är ett rimligt pris. Så i efterhand borde vi kanske ha slängt in ett bud. Vi ska tänka lite till så får vi se. Budgivningen verkar inte vara klar ännu.

    Sjukstuga här hemma, Amanda vaknade med 39.7 i morse och orkar ingenting. Nu har hon fått alvedon och jag märker att livsglädjen börjar så smått infinna sig hos henne.

    Vi har lämnat in våra köksluckor och innedörrar för omlackering. Nu är alla vita och det är jättefint. Dörraran var gamla fula bruna förr och köksluckorna beige/gula fula. Så sakta men säkert förbereder vi oss för en ev försäljning och kanske flytt till ett radhus.

    Kram och ha en bra helg.

  • Mamma till bröderna bus

    1 tu 3- det har vi =)

    Här har vi sjukstuga, felix är hostig och om jag inte hör helt fel så låter den lite krupp.. :( Han har fått hostdämpande inför natten här (mot kruppen) Så nu blir det vab antagligen hela veckan eftersom gubben sticker på semester på torsdag, skulle ha kompat ändå slutet av veckan.. hoppas felix är frisk till lördag då vi har planer på en liten dagskryssning bara han och jag..


    Felixmamman
  • Snarkofagen

    1 tu 3 - nå, blev det budgivning till slut? Kika runt lite så att ni har sett lite objekt innan ni ger er in i budgivning. Då har ni lite referensramar.

    Daimis - bra jobbat! Det syns säkert massor på dig att du gått ner. Och känns också!  

    Ligger i sängen, ska förbereda mig grundligt inför nästa veckas möte med chefen. Har jag berättat att jag var på överraskningsbesök i förra veckan på jobbet? *scrollar uppåt* Nej, det har jag visst inte. Blev lite besviken på lokalen, de har haussat det som sjutton. Visst, fin lokal men vi delar den med åtminstone tre andra företag. Och endast 8 platser är fasta, de andra platserna är såna att man sätter sig där det är ledigt. Man tar i princip en stol och slår sig ner med sin bärbara dator. Jag VÄGRAR att jobba med laptop! Jag ska ha bildskärm och tangentbord! Se där, ett argument som jag ska ha i bakfickan till nästa vecka! 

    Idag blev jag akut magsjuk. Misstänker kyckling som vi tillagade i torsdags. Den borde väl inte ha blivit dålig på fyra dagar i kylskåp? Jag blev SÅ DÅLIG! Mannen fick hämta Ella på fsk. Hoppas bara att det var just kycklingen så att det inte är magsjuka. Yäk. 
     

  • Daimis

    Snarko; Håller tummarna för kycklingen   Och även för att det går bra m samtalet!! Ge dig inte nu! Klart man vill ha sin egen plats!! Allt annat är ju dumheter!

    Bussig; vad är det för kryssning? Hoppas han blir bättre ja... va trevligt o åka båt

    1tu3; Jobbigt på ett sätt när nästan det första man tittar på "passar"... Det är nyttigt att kolla på mååånga hus innan man köper, samtidigt vill man ju inte missa nåt man ändå vill ha...och då till bra pris... Nästa kanske inte blir så "billigt"... Men man brukar känna om det är rätt hus el inte... Tvekar man kanske det ändå inte är helt rätt...

  • Mamma till bröderna bus

    snarko- hoppas du snart mår bättre, hoppas oxå på att det var kycklingen..

    daimis- en dagskryssning till åland i all enkelhet, felix blev sotis när jag åkte på konferens på båten så jag lovade i ett svagt ögonblick att såklart vi skulle åka när pappa ändå var på semester (tänkte inte på att det var så tätt inpå)


    Felixmamman
  • Snarkofagen

    Tjing! Bättre i magen nu. Mådde dåligt i måndags, tisdags var ok och nu är det bra. Var och tränade idag och det kändes att det varit lite Hawaii de senaste dagarna. 

    bussig - hoppas Felix mår bättre så att ni kan åka på kryssning!  

  • Mamma till bröderna bus

    snarko- ja det tar ju ett par dagar innan man är tillbaka..
    felix mår bättre, han hostar, men mycket mindre än bara igår då han hostade konstant. idag hostar han vid ansträngning och vid sänggåeende.. imorgon är det ögonläkaren för felix eftersom han verkar se lite sämre med vänster öga. sen blir det dagis för hans del, rastlösare unge får man leta efter.. snarko- min telefon har lagt av .. igen så alla mina tele nummer är borta, så messa gärna mig så jag får tillbaka nummret;)


    Felixmamman
  • Daimis

    Hosta äär ju så jobbigt!! Emmy, jag o katten hostar oxå... ingen krupp iaf... Skönt att Felix verkar må bättre
    Snart ska jag väcka mitt sovande barn. Börjar bli dax att åka Som hon har längtat*haha* Äntligen ska hon få träffa farmor o farfar o kusiner igen.

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~