Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Men jädrar anacka! Var ute på stan igår med tre tjejer. Vi skulle "bara äta middag och ta en öl". Jag kom hemramlandes vid 1-tiden, full som en kastrull och glad som en lärka. Vi hade hysteriskt roligt! Åh, sånt behövs. Mer sånt mitt i veckorna! 

    Idag har det varit lite segt och jag somnade i soffan medan Ella kollade Bolibompa. Haha! Moget.

    Har fått ett yttepyttelitet extraknäck, har gjort research på finska. Skittråkigt men det ger ju lite extrapengar i alla fall. Paniken från föräldrapengshistorien har jag snabbt tryckt bort och låtsas som att det regnar.

    Ha det gott, alla!  

  • Snarkofagen

    Ho, hooo - här var det tyst. 

    Nollan - grattis till nya friggan! Förutsätter att den är faluröd?!

    Inget nytt på jobbfronten. 1 juni stövlar jag in och Arbetsförmedlingen och anmäler mig. Urk. Det tar emot. Hela deras framtoning och "alla stöps i samma form"-attityd får mig att klia överallt. Aston har ju ingen barnomsorg så jag kommer vara arbetslös men hemma med honom. Så han får hänga med mig till Arbetsförmedlingen, hej å hå.

    Vi håller på att sälja bort en massa barnsaker, nu ÄR det VERKLIGEN slut på småbarnstiden hos oss! Och det känns jätteskönt. Idag kommer en tjej och hämtar bilbarnstolen. Barnvagnen är svårsåld, undrar om det är fler än jag som upptäckt att den är skitdålig Obestämd Surt, jäkligt surt. 

    bussig - behöver du en badbalja till kommande bebben så finns det här, ett tag till i alla fall Säg till så sparar jag åt dig om du vill.

    Regn och pissväder ackompanjerar denna dag. Jag loggar ut nu innan hela tråden bäckar ihop Drömmer 

  • Snarkofagen

    bussig - badbaljan får du gratis! Jag vill bli av med den. Skickar länk till annonsen i din inbox, man kan bli anmäld om man marknadsför sin egen annons här i forumet 

  • Snarkofagen

    Hello ladies! Här skriver en arbetslös Snarko Usch å fy, så trist det känns. Allt skit kommer samtidigt; sju dagars karens för a-kassan, mannen har en tandläkarräkning på uppåt 20 000 kr, bilen behöver verkstadsöversyn innan vi kan besiktiga den och mannen ramlade med cykeln och hade sönder sina helt nya byxor som kostade en tusing. Skit. Nu känns det tungt och jag undrar lite stilla hur fasen vi ska få pengar till allt. 

    Jag hade bokat en spa-resa till mig själv och skulle åka i morgon och vara borta ett par dagar. Men jag blev tvungen att avboka den, vi har ju lite andra hål att stoppa pengar i just nu  

    Hur mår ni andra?  

  • Snarkofagen

    Urk, teasa. Samma skitläge. Vissa morgnar, helt ärligt, undrar jag hur jag ska orka ta mig igenom dagen. Fast jag ska inte klaga, du har det värre och har så haft länge. Jag tycker du är SJUKT STARK och imponeras av dig! Ja, det lilla jag känner till i alla fall.

    Idag fick jag ett samtal från en rekryterare. När hon ringt och presenterat sig, säger hon ganska så omgående "Men du är ju väldigt överkvalificerad för det här jobbet!". Tack, du. Vafasen RINGER du för då, kärring?! Skrikandes 

    I morgon tar mannen båda barnen och åker hem till svärmor ett par dagar. Det ska bli så skönt att få vara ensam ett par dagar! Ska pumpa cykeln och bege mig ut på cykeltur. Bävar dock för nätterna, jag är så dålig på att sova ensam  

  • Snarkofagen

    Men du, 1 tu 3. Var sitter du rent fysiskt? Vi kanske skulle ta en lunchdejt? 

    Jag har faktiskt några frågor! Tror jag skickar dem på Fejjan i stället. Känns sådär att ta dem såhär offentligt. Härligt att du slipper oroa dig för hjärtfel hos barnen!

    Så ni gör ett nytt försök med försäljningen? Håller tummar!!!
     

  • Snarkofagen

    Tjejer, kan ni inte komma till Facebook också? Det är det nya svarta. Komsi, komsi! 

    Idag kommer familjen hem, de har varit borta sen i tisdags morse. Det har varit SÅ SKÖNT att vara själv! Nu känner jag mig lite piggare och gladare men tycker att de kunde stanna borta ett par dagar till

    Det ska bli skönt väder i helgen. Planer? Vi ska ut och lufta båten för första gången på säsongen. På måndag är det nationaldag. Få se vad vi hittar på. Det är fullt program i Rålis (en stor park), bland annat är Friskis & Svettis där och har familjejympa. Ella har tjatat om det, få se om vi tar oss dit.  

  • Snarkofagen

    Jag är superstrikt med vilka vänner jag har på Facebook! Har sagt ja till vänskap från någon gammal jobbarkompis men tagit bort dem efter ett tag. Grannen är lärare och hon är absolut inte vän med sina elever. 

    Nollan - jag inboxar min mailadress så får du söka rätt på mig den vägen.  

  • Snarkofagen

    mejja - jag kan "skicka över" Nollan som kompis sen när hon är vän med mig. 

    Visst är det löjligt härligt väder?! Vi skulle ut och segla - trodde jag. Hade ett litet sammanbrott med mannen igår där vi bråkade just om detta. Jag sa att han får informera mig om han inte vill ut och segla så slipper jag tjata på honom om att vi ska ut. Men han fattade ingenting. Iiiiiiingentiiiiiing. Jojo. Killar.

    Så vi bara hänger runt och gör det som han tycker vi ska göra. Vilket innebär i princip ingenting.

    Usch. Ska sluta klaga nu. Det blir så trist.

    Ha't så gott, tjejer!  

  • Snarkofagen

    Nollan - ja, "semester" är ju det enda jag har just nu Vad menar du med primalskriksalternativet? Härligt att skolan snart är slut. Helt galet att du fixat allt samtidigt!!! Bra gjort! 

    Hemma njuter jag just nu av att barnen leker så fantastiskt bra med varandra. Aston är snart 14 månader och har fortfarande inte lärt sig gå. Han har precis i dagarna börjat dra sig upp till stående någon enstaka gång och provar också att sätta sig på rumpan. Han är så mycket senare än Ella! Förvånad 

    Jag har fått problem med ryggen, brukar få det med jämna mellanrum. Framför allt nu, när jag måste gå runt och bära på den där tunga klumpen hela tiden På onsdag ska jag ta mig råd att gå till naprapaten och knäcka upp ryggen. Jag LÄNGTAR! Jag kan inte gå ens

    bussig - hur går det för dig?! Sommarlov nu? 

    Ha det gott, alla!  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~