Ännu en riksrevisor hoppar av
Forum Föräldrar: 2006 - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • mejja7­5
  Visa endast
  Sön 4 dec 2011 14:09 #681

  Vilken fin pojke ni fått, stor grattiskram till dig bussig och hela din familj Hjärta
  Ville var också en guling. Det försvann rätt fort tyckte jag med hjälp av amning och att han fick ligga mycket i soffan direkt under fönstret. Hoppas att kontrollen gick bra igår förresten.

 • Sön 4 dec 2011 22:21 #682

  Åh, söting! Hoppas kontrollen gick bra. Skönt att vara hemma, eller hur? Och visst blev Felix helt plötsligt stor, på alla möjliga sätt? 

  Andra adventshälsningar till er alla  

 • Fre 9 dec 2011 19:45 #683

  Nu har gulsoten försvunnit och han har börjat gå upp i vikt igen.. han gick ner från 3365 g till 3110g, den lägsta vikten var i onsdags... Trode jag hade för lite mjölk och idag när vi skulle göra ny vägning så var jag inställd på att se mer minus och då börja fylla ut med ersättning. Men vi räknade ut att om han gått upp ca 30 g på 2 dagar så kan vi vara nöjda.. till min stora glädje så har han ökat 80g så jag behöver inte fylla ut med ersättning... Just det, vi har nu bestämt namn på lillebror som nu heter Alvin. Trevlig helg på er!


 • Lör 10 dec 2011 05:08 #684

  bra jobbat bussig! Och harligt att ni slipper trula med ersattning...

  Varan lilla princessa har gatt upp ca. 15 gram / dagen. Hon har blivit tungklippt, vi har gett henne ersattning, haft amningskonsult(er), gatt pa amningsklinik och jag ater medicin for att fa mer mjolk. Resultatet?  Den senaste 2-veckors perioden 10 gram / dag sa nu skiter jag i allt vad kurvor heter och ignorerar de lakare som ser oroliga ut. Vi har forsokt allt (och jag VET att jag har mjolk, jag far knolar och stockning 3-4 ggr/veckan med medicinen) - hon gar helt enkelt inte upp mer an sa och det ar san hon ar. Hon ar ju glad, pigg och alert sa vad mer kan man begara?

 • Lör 10 dec 2011 17:13 #685

  Härligt, bussig! Alvin och Felix - fint! Har ni allt ni behöver? Säg till annars så kan jag kolla om jag har några rester kvar. 

  Nollan - PRECIS så! Nu är det dags att släppa löken. Huvudsaken är att hon är glad, pigg och alert. Om sedan vikten inte riktigt infinner sig så kommer det tids nog. 

  Aston hade ju svårigheter att gå upp i vikt. Nu väger han 15 kilo. Det vägde Ella när hon var 3 år!!! Obestämd Haha! 

  I morgon är det tredje advent. Hoppas ni alla får en finfin helg. Kram! 

   

 • Tor 15 dec 2011 10:08 #686

  Hej hopp fran SVERIGE! Himlar vad mysigt vi har det har.... tiden bara flyyyyger forbi och varje dag ar proppad med skoj - men visst ska vi ses. Snarko: kronobergsparken? Imorgon eller kanske nasta vecka? Vi testar garna en park, ungarna drar runt som tattingar bland alla kuliga lekparker som finns har och allt ar ju sa superbra ordnat for barnfamiljer med gangvagar, lekplatser, hissar och gud vet allt. Sverige is barn heaven!

 • Fre 16 dec 2011 22:48 #687

  Grattis Bussig

  Vad står på önskelistan i år för era 5 åringar? Och vad ger ni dem?

  Idétorka och jag tycker vi har det mesta redan och det leks inte så mkt med leksaker just nu utan mest rollekar, pyssel etc. Tyvärr känner jag att gustav får mer leksaker och amanda får mer bra-att-ha-saker och jag tror hon kommer bli lite avis. Så jag vill ha lite idéer.

 • Tis 27 dec 2011 07:45 #688

  Hallå alla! Nu är julen förbi och fatta att jag och Nollan har träffats! Hihiii! 

  Julen hos oss var lugn och skön. Mina systrar var här och farmor kom också förbi en sväng. Barnen fick massor med onödiga leksaker i julklapp. Säger som 1 tu 3, barnen har allt och behöver inget mer. Men nånting ska de väl ändå få i julklapp, tänkte vi och köpte fler leksaker.

  Trist bara att det inte finns snö! Det är ju helt galet varmt ute. Tråkigt!  

 • Lör 31 dec 2011 18:38 #689

  Gott nytt år, alla! Skål 

  För mig personligen har 2011 varit ett skruttår och jag ser fram emot att få lämna eländet bakom mig. Nu lyfter jag blicken och ser fram emot ett fräscht och nytt 2012 och hoppas innerligen det blir MITT år. 

  Kram på er, alla!  

 • Ons 4 jan 2012 12:22 #690

  god fortsättning på er=) nollan och snarko, ledsen att jag inte kunde komma förbi.. här hemma är det sjukstuga, jag vaknade med feber och nästäppa imorse, så nu håller jag tummarna att Alvin slipper.. Felix har börjat visa humör.. tror det är en reaktion på lillebror för gisses vilka konflikter vi kan ha.. Alvin har börjat le och är riktigt vaken långa stunder, sömnen nattetid är varannan natt bra och varannan usel.. magen strular en del, men det blir bättre och bättre..


 • Mån 9 jan 2012 19:56 #691

  Missförstå mig rätt, bussig, men det är skönt att höra att någon annan också har en utmaning med femåringen hemma. Ella är som en gnällig tonåring för det mesta! Aston får inte säga hennes namn, vi får inte titta på henne och hon ska inte borsta med DEN tandborsten utan den ANDRA! Det är så himla jobbigt stundtals. 

  Idag hittade jag löss hos Ella, burr… Jag ska inte klaga, det är första gången vi har löss. Nu är det bara att hålla tummar för att det funkar med behandlingen.

  I morgon ska barnen till förskolan igen, efter 1,5 veckas ledighet. Det ska bli skönt att få återgå till gamla rutiner igen.  

 • Fre 11 maj 2012 14:21 #692

  OJ! Vår tråd har verkligen somnat in totalt Är det för att vi ses på Facebook eller har vi inte längre behov av vår tråd? 

  Hoppas allt är bra med alla. Själv återhämtar jag mig från en diskbråcksoperation som gjordes för en vecka sen. Jag mår toppenbra och det är så skönt att slippa smärtan! Det är obeskrivligt.

  Härlig vår, alla mammor, var ni än är och njut av värme, sol och grönska!  

 • Mån 28 maj 2012 19:37 #693

  Wow.. har inte varit här på jättelänge... Hej allihop! Hur mår ni?

  Hos oss är allt bra, vi har varit i Australien ett par månader och börjar landa i vardagen så smått. Lillfia blev 9 månader i helgen, hon vinkar, klappar händerna, står upp och "dansar" till musik. Full fart. Stolta storebrödrar ställer gärna upp och spelar clown till lillesysters stora förtjusning. Hon är go och glad och pigg. Sover max 12h/dygnet.

  Ha en go sommar!    

Innehåll

Innehåll


Innehåll

Följ oss på instagram!