• 1 tu 3

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Hej ni.

    Vad skönt att läsa era inlägg Tack snarko, du é snäll du. Kanske ska hänga med när ni ses nästa gång.

    Bussig, jo det är hyfsat nära. Vi bor mer nera i Riksby, vid brommaplan. Men Amanda går på ett dagis som ligger rätt nära där, vid kolloniområdet/bävervägen, om du vet vilken gata det är. Vad gör du där varje torsdag om jag får fråga?

    Faktiskt känns det bättre bara efter att jag skrev detta. Har pratat med min syster, som jag vet kan känna lite samma sak. Vi bor 30 mil ifrån varann tyvärr och jag saknar henne.

    Träffade en vän på lunch i veckan som jag var riktigt bra vän med förr, men vi gled lite isär när jag fick barn och hon har inga barn. Vi saknade också varann och bestämde att vi skulle försöka bli bätter på att höras och ses.

    Sjukstua här hemma hela veckan. <hosta, feber kräkningar och nu är jag genomförkyld. <tar det aldrig slut!!!

    Kram

  • 1 tu 3

    åh fy vad läskigt snasko.. Jag förstår att tankarna börjar vandra iväg om vad som skulle kunna ha hänt. Blev han påkörd eller hur gick det till? Om du orkar skriva om det såklart-

    Melodifestival... nej barnen tittar inte, hemma somnar de i princip alltid senast vid 20. Jag själv tittar, men vet egentligen inte varför då jag tycker låtarna är så dåliga.

    Idag har vi haft en så där trevlig familjedag. Vi är lite dåliga på att göra saker tillsammans hela familjen. Vi åkte in till stan, åkte skridskor i kunsträdgården, fikade, satt och målad tekningar i ngt famlijetält, gick och shoppade lite och bara had det trevligt. Sen somnade Amanda i mitt knä på tunnelbanan

    åh i morgon tillbaka till jobb och dagis, ska bli skönt att komma tillbaka efter en vEckas sjukdommar.

  • 1 tu 3

    Neeeejjjjjj inte Vab igen!! är så less på detta nu. Gustav jättesnorig och jag är själv krasslig, stannade hemma idag med båda barnen och det är sånt gnäll från amanda så jag blir tokig. Att vabba och själv vara krasslig är inte kul! Det hade varit lugnare att gå till jobbet!

    Svår detta med snoriga barn. Ingen feber och han ser lite små trött ut på ögonen, Vaknar med igentäppt näsa och klägg i ögonen. Kändes som om han kunde vara hemma idag. Men det är ju inte sitta still i soffan och mysa som gäller för någon av dem. Innan kl 10 har vi hunnit med att bråka, leka med vatten, rita på tapeten, köra med mamma, och nu bada. Phu!!

    Igår var jag hos frisören, samma ställe som du Snarko, går efter rekommendation från dig och en annan vän på salong ordinary. Klipper mig hos en frisör som heter Sofie. Hon har platsen bakom Karins spegel.. Ja ja jättenöjd med färg och klippning....MEN.. jag valde att klippa lugg efter att ha haft ganska långt hela håret. Hm vet inte om det var rätt val dock. Fast å andra sidan idag är ingen rolig dag då jag bara vill grypa in under täcket och vara för mig själv och SOVA SOVA ochg SOVA.

    Gustav vaknar ff varje morgon vid kl ca 4.30-05 och ligger och håller på så jag sover iprincip aldrig längre än kl 5.

    Har jag något kul att säga då, njä inte idag.

  • 1 tu 3

    Nollan.. sparkar.. vad mysigt. Det är en sak som jag kan sakna (då jag bestämt att det inte ska bli fler bebisar ;.)) är just att känna sparkarna och när man sen kunde liksom putta på bebisen och känna den där inne.

    Har varit hemma nu sen i måndags då jag har en rejäl förkylning och hosta. Förra veckan var jag också krasslig, men då gick ju barnens vabbande före min egen hälsa så denna vecka är det bara soff och sängläge.

    Fick för mig då att byta profilbild + att jag har lagt upp några foton på mig och min lilla famlij som ni kan se om ni känner för det. La upp er alla i min adressbok så bilderna ska bara kunna ses av mina "vänner". Tänkte det kunde vara kul att vara lite mer personlig efter 4 år . Annars är jag inte så mkt för att exponera mig och min familj på nätet.

    Letar radhus..... men det känns just nu omöjligt att hitta nåt som passar. Är det rätt område och pris så är det originalskick från 50 talet med massor av renoveringar. eller så hittar vi en bra och fint hus men lite för långt bort. Hrmmm jag vill flytta nu!!

    här hemma är det just nu Gustav som står för utvecklingen. Han är ett riktigt charmtroll men krigar och trotsar  lite mkt just nu för att mamman ska orka med. Amanda är som hon är en liten bestämd 4 åring med ett STORT klädintresse. Jag fattar inte vartifrån det kommit.

  • 1 tu 3

    Bussig och snarko, är det på dagen eller kvällen ni ska ses?

  • 1 tu 3

    God kväll.

    En tanke som kom i min väg var... men jisses flickor, vi har lyckats hålla liv i tråden i typ 5 år. Det är ju helt otroligt egentligen.

    Amandas humör går som en berg-och-dalbana. Det är tyvärr mycket att hon säger att hon inte är fin och att alla tycker att hon är ful. Det känns på tok för tidigt att sånt kommer redan nu. Det skrämmer mig en del eftersom jag själv brottats med rätt dålig självkänsla och ätstörningar. Även min mamma, syster och mormor har haft såna besvär, så det ligger ju oneklgen nära till hands att tro att hon också kommer hamna där.

    Gustav börjar bli stora killen, fyller 3 om 1,5 månad!!! Han är också inne i en jobbig period försöker hitta sig själv den lille krabaten samtidigt är han hur gosig som helst.

    Vi letar radhus! I fredags hade vi fotografering av vår lgh och vi funderar helt galet på att sälja före vi köper! Vår plan är att lägga ut vår för försäljning i början av maj och under maj med ljus och lykta leta hus. Vi har en plan B att kunna flytta ut på landet under maj-aug/sept. Det går att pandla in till stan.

    Det är en jättechansning, men vi vågar inte börja buda innan vi vet vad vi får för vår lgh. Så vi får väl se om vi kör på detta. Så vem vet vi kanska står hemlösa till hösten .

    Nu ska jag gå och lägga mig!

  • 1 tu 3

    Lider med dig Bussig, har själv haft  missfall och det var en tuff tid att gå igenom. Håller alla tummar att det någonstans går vägen ändå!

    Nu ligger vår lgh ute till försäljning objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/&ObjektGID=OBJ1070_1100740641

    så bor vi alltså . Håll tummar och tår att det kommer folk och att minst 2 tycker att just här vill de bo!! Vi har sen nu 4 objekt att titta på samma dag. Åh detta är verkligen en skräckblandad förtjusning.

  • 1 tu 3

    Jo snarko alltid så här rent och fint. Tända ljus lite här och där .... NOT!!

     Har iof inte stajlat direkt inredningsmässigt, utan det ser ut så hemma, har inte så mycket pyngel och tavlor och så, men vi har rensat rätt mycket i kök och barnrummet och klädkammaren. Visst de obligatoriska gröna äpplen och tulpaner finns ju med.

    Det känns lite skumt att se sin egen bostad så där på hemnet.

  • 1 tu 3
    1 tu 3 skrev 2011-04-28 21:24:39 följande:
    Jo snarko alltid så här rent och fint. Tända ljus lite här och där .... NOT!!

     Har iof inte stajlat direkt inredningsmässigt, utan det ser ut så hemma, har inte så mycket pyngel och tavlor och så, men vi har rensat rätt mycket i kök och barnrummet och klädkammaren. Visst de obligatoriska gröna äpplen och tulpaner finns ju med.

    Det känns lite skumt att se sin egen bostad så där på hemnet.
    Alltså självklart ser inte hallen och badrummet ut så. I vanliga fall drunknar vi i jackor och skor av olika färger och storlekar och i badrummet är det alltid tvätt som hänger, badleksaker och ja ni vet. Köket finns det alltid disk i diskstället, lite leksaker, post.

    Men samtidigt har det varit rätt skönt att rensa bort en hel del lelsaker och när amanda kom hem efter fotograferingen så utbrast hon "oh mamma vad rent och fint det är i vårt rum, så här vill jag alltid ha det!

    Sen när vi fotade så flyttade vi runt massa saker som inte skulle finnas i bild, garderoberna var överfulla av saker.
  • 1 tu 3

    usch på söndag är det visning.... läskigt och spännande! Dock börjar jag få lite fjärilar i magen över vårt val för jag tycker inte det finns så många objekt som är riktigt intressanta just nu. Hoppas att det kommer en del i morgon.

    Hittar inte på något annat att skriva just nu.

  • 1 tu 3

    Visningarna i söndags och igår har gått bra, men budgivningen går segt. Än så länge är det tyvärr bara två som är med i budgivningen och de har bara lagt varsitt bud. Vi får hoppas att det drar igång i morgon och att båda två är mycket intresserade.

    Det ska även komma en till spekulant i morgon. Jisses vi kommer vara helt slut efter denna vecka.

    Vet ni vad, igår valde vi att låta vår ena katt som var 13 år somna in hos veterinären. Han har varit mager och dålig matlust ett tag och han hade tumör i buken.

  • 1 tu 3

    Blir ingen försäljning just nu, visningarna gick jättebra, men budgivningen var jätteseg och vi lyckades bara få obeslutsamma budgivare som dragit ut på tiden, inte hade lånelöfte klart etc. Nu står vi med ett alldelse för lågt sista bud och som inte känns bra att sälja för. Fördelen är ju att vi inte måste sälja eftersom vi inte köpt något.

    Men det känns så himla trist nu och jag är så besviken. Vi får se om vi kör en ny visning innan sommar eller om vi lägger ned och ev kör igen till hösten. Tanken var ju dock att vi kunde flytta ut till landet om vi inte hade hittat något, vilket inte kommer att gå till hösten. Då känns det svårare att sälja före köp.  Men med facit i hand så kommer vi aldrig köpa något innan vi fått vår såld.

    Blä blä blä, ett lyxproblem egentligen, vi har ju ett bra boende. Men jag känner mig ändå ledsen över detta. Tillbaka på ruta 0 och plötsligt ingen idé att kolla husvisningar.

  • 1 tu 3

    Inge roligt att höra Snarko.. håller alla tummar att det vänder inom en snar framtid. Har du frågor om akassa har du här en egen privat handläggare...jag jobbar ju faktiskt på en arbetslöshetskassa, Seko. Kanske inte den du tillhör dock  men kan svara om du har lite allmänna funderingar hur allt fungerar.

    Här har vi haft omvisning av vår lägenhet och det finns 4 spekulanter varav en ligger kvar på sitt bud, en måste sälja sitt hus först, en är lite osäker och vill fundera lite til och den sista vet jag inte exakt var de står. Jisses vilken läng följetong detta är.

    Har precis tittat på en dokumentär är en flicka med medfött hjärtfel och fått nytt hjärta. Känner sån tacksam för att mina barn är friska. Har ju själv genomgått två hjärtoperationer för 6 år sen ganska precis och haft oro när barnen var födda om de ärvt mitt hjärtfel, men deras hjärtan är friska.

    kram till er alla

  • 1 tu 3

    Nu är jag superegoist och inte kommenterar några inlägg ni gjort men ......

    VI HAR KÖPT HUS!!!!!! VI flyttar om typ 2 mån! Jag är så glad!

    Är helt slut efter en vecka av visningar, budgivning som inte blev till vår fördel och sen massa snabba beslut på ett nytt hus idag och kontraktskrivning i kväll så jag måste gå och sova snart.

    Kram från mig

  • 1 tu 3


    Oj vad länge sen det känns som jag var här och sa hej.

    Nu är det ungefär en vecka kvar tills vi flyttar!
  • 1 tu 3

    Oj vad stor bilden blev! Ja det är detta hus som vi ska flytta till alltså.

    Oj snarko, vad rörigt för dig. Håller tummar för annat jobb. Ses på tisdag förresten.

    Vet ni vad som hände mig i måndags. Har ju fortfarande en enskild firma på mig, som jag håller på att avveckla. Blev uppringd av ett blufföretag, Företagslansering Sverige AB, som påstod att jag har haft ett abonnemang som var gratis i ett halvår med dem. Eftersom att jag inte har avbeställt senast två månader innan halvåret hade gått, så hade jag nu då ingått ett abonnemang som löpte på 24 månader. Det skulle kosta mig 24 000 kronor plus moms. Jag sa att jag aldrig har gått med på en gratisperiod och då menade de att jag hade bekräftat det genom en knapptryckning på min mobil i februari i år.

    Efter mycket diskussioner där jag vidhöll att detta har jag ALDRIG gjort fick jag prata med vd:n och han kunde gå med på att sänka medlemskapet till 8 månader för 8000 + moms.!! WHat!! Are you kiding me!! Demon Jag har ju liksom aldrig ingått något avtal.

    Det hela slutade till slut med att de sa att de skulle skicka en faktura på 24000 + moms till mig,  jag sa att de inte får inte en krona av mig, jag kommer bestrida detta så långt det går, polisanm etc och sen la jag på.

    Har inte sett någon faktura ännu. Man kan läsa på nätet spaltvis med folk som blivit utsatta för detta + att det var på radio med Robert Aschberg igår.

  • 1 tu 3

    Grattis Bussig

    Vad står på önskelistan i år för era 5 åringar? Och vad ger ni dem?

    Idétorka och jag tycker vi har det mesta redan och det leks inte så mkt med leksaker just nu utan mest rollekar, pyssel etc. Tyvärr känner jag att gustav får mer leksaker och amanda får mer bra-att-ha-saker och jag tror hon kommer bli lite avis. Så jag vill ha lite idéer.

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~