Inlägg från: Tezzan1981 |Visa alla inlägg
  • Tezzan1981

    5 minuters metoden !!

    VARFÖR KAN INGEN RESPEKTERA TS?
    läs hennes frågor istället för att komma med påhopp. blir så arg av alla som ska tillrättavisa när hon inte är intresserad av det.
    jag tar inte ställning angående 5 mm men man blir ju mörkrädd av alla kommentarer..

  • Tezzan1981

    cloudberry1, vetenskapliga artiklar gärna, inte utdrag från aftonbladet. det skulle ge mer tyngd...

    tycker fortfarande ts inte respekteras här. kan man inte fråga om råd på FL utan att bli påhoppad? utan att ämnet måste debatteras?
    tex om någon skulle starta en tråd om päls (mycket kontroversiellt ämne) där denne frågade vart man kan köpa billigaste pälsar, kan då inte den personen få svar på en sådan fråga?
    nej då skulle halva FL överösa denna människa med påhopp om djurplågeri och hur fel det var med päls. även fast FL har strikta forumregler så verkar merparten bara strunta i dessa....

  • Tezzan1981

    jag vill gärna inte bli påhoppad. jag kommer inte att använda 5 mm på mina barn och försvarar den inte. MEN, jag anaser att TS blir grovt påhoppad och inte respekterad. sedan blir folk som testat denna metod kallade IDIOTER och allt möjligt. mycket otrevligt sätt att debattera på. och som sagt, vetenskapliga artiklar förutom en bok skulle också vara bra...

  • Tezzan1981

    så den enda härinne som inte är en IDIOTdå (ni använder så språkligt begåvade ord) måste vara den tjejen som minsann hade 2 barn och ingen av dem hade NÅGONSIN behövt skrika ensamma en enda gång för hon MINSANN klarade av att ha 2 barn....vittra eller vad hon hette. den perfekta föräldern..halleluja....

  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 13:13:34 följande:
    Jodå, det är enormt många inkompetenta människor inom BVC som inte har något intresse alls i att uppdatera sig i det de är utbildade i. Det är också enormt många som ger råd baserade på sina åsikter framför senaste forskningsrönen och det skulle du vetat om du intresserade dig lite mer i ämnet.
    sedan när skulle det var en säkerhet, att lyssna på någon som påstår sig följa forskningen? ett praktexempel är ju
    livsmedelsverket har ju alltid "varit kända" för att påstå att deras rekommendationer är utiftrån senaste forskningen.
    gång på gång blir de rättade och måste ändra sina råd. och det visar sig att flertalet av de råd de gett inte haft vetenskaplig grund och forskning bakom sig, det har de t.o.m själva erkännt...
  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 13:45:37 följande:
    Är det svårt att förstå varför?

    Det kan inte vara så att forskningen faktiskt går framåt så att det är därför att rekommenadtionerna ändras med jämna mellanrum?
    du läser inte det jag skriver. problematiken är att det inte är en säkerhet att man kan lita på det bara för att det finns några artiklar bakom, som du skriver.
    jag vet mycket väl att vetenskap går framåt, jag är naturvetare.

    men tex, livsmedelsverket har själva gått ut och erkännt att de förut gett råd, som de då påstått haft vetenskaplig grund. de har under denna tiden VETAT att så inte är fallet, de visste att de inte hade vetenskap att grunda sig på, trots detta påstod dom att de hade det, medvetet.
  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 13:52:57 följande:
    Ja det är frustrerande att stånga huvudet i väggen

    Trådar ballar ur är för att folk inte klarar av att ta reda på orsaken till kritiken utan de fortsätter lalla på i sin egna lilla påhittade värld.
    ni lallar ju på lika mycket men åt motsatt håll....
    ingen här inne kan bevisa något ändå till 100% vad som är rätt.
  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 14:01:17 följande:
    Från början så tror man ju att det finns de som inte är som väggar.

    Men nej du har rätt där, jag har under det senaste halvåret försökt undvikit att gå in i dessa typer av diskussioner just för att det är en viss typ som startar dem, dvs den typen som aldrig skulle öppna en bok för att ta reda på vem som har rätt och fel.
    om du verkligen tror att några böcker och studier (som talar för din fördel)  gör att dina metoder är 100% rätt, då vet inte du vad forskning och vetenskap är...
  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 14:05:35 följande:
    Mina metoder? Det handlar om naturlig moderinstinkt i grunden.
    så TS har ingen modersinstinkt?
  • Tezzan1981
    CloudBerry 1 skrev 2010-09-30 14:33:10 följande:
    Anknytning och beskyddarinstinkt gissar jag är den främsta orsaken.
    bara en fråga, vad skulle du tex göra i denna sits

    du hade en 10 månaders och en 2 åring. båda supertrotsiga. ingen har sovit en hel natt så länge du kan minnas.
    du är ensamstående, har sovit kanske 4 timmar per natt i 2 års tid. du är psykiskt och fysiskt utmattad och har inte hjälp av barnvakter. jag kan iaf tänka mig hur desperat man kan vara i en sån sits???? då klarar man ju inte att leka och vara en bra mamma under dagen eller natten överhuvudtaget. man måste ibland tänka att alla är inte som en själv.
    (jag är inte i denna sits)
Svar på tråden 5 minuters metoden !!