• Bullan73

    Tips på roliga sätt att berätta för nära & kära att man är gravid!

    Vi försöker bli gravida men har inte plussat hittils men vi håller tummarna att det blir ett pluss innan jul. Om vi nu plussad innan jul hade vi tänkt berätta för folk såhär.

    För min partner har jag tänkt laga en middag och lägga en body där det står "i love dad" och/eller en plussad sticka under ett lock på en tallrik.

    Jag har skilda föräldrar och min partners föräldrar lever ihop så vi har 3 ställen vi ska försöka berätta på på samma kväll. Vi har tänkt försöka hålla det hemligt fram till jul och ge mor och farföräldrarna det i julklapp.

    Min pappa firar jul med min farmor och farfar och min farmor får alltid en almanacka med bilder från vår släkt och då hade vi tänkt sätta in en bild på en plussad gravsticka eller på ultraljudet beroende på om vi hinner få nån ultraljudsbild.

    Mina bröder ska fira med mamma så vi hade tänkt ge en av mina bröder en tröja där det står "uncle loading" och eftersom han inte är så bra på engelska kommer han måsta vända tröjan och be om hjälp att läsa vad det står.

    Och till mina svärföräldrar tänkte vi ge en sån "min bok från farmor och farfar" också skriva god jul farmor och farfar önskar (vad vi nu kommer kalla ungen när den är i magen)

    Och till mina vänner har vi tänkt smsa dem och säga "Hej vi har en bulla i ugnen vill ni komma över?" Också har vi designat en tröja som har en bulla på magen.

Svar på tråden Tips på roliga sätt att berätta för nära & kära att man är gravid!