Inlägg från: Anonym (me to) |Visa alla inlägg
  • Anonym (me to)

    vill amma min man..

    Har också fantasier om att amma min kille. Vi ska ha barn snart men min kille har snarare varit rädd eller obekväm med ifall det skulle komma lite mjölk innan. Men senast vi hade sex sa han att han tyckte att det smakade lite sött. Jag sa "nej det kan inte stämma" för att jag inte ville avskräcka honom. Nu hoppas jag på att vi kan fortsätta och han kommer att gilla det lika mycket som jag! ;)

  • Anonym (me to)
    Anonym skrev 2010-10-12 18:57:52 följande:
    ok, ja vi har ett tag kvar till förlossning här men jag tror inte min man är rädd för om det kommer mjölk, vilket gör det hela mer avslappnat :)...
    vi har 7 veckor kvar till bf så det är ju inte omöjligt att det är mjölken som kommer redan nu. Men du som har barn sen innan måste väl ha enklare att få igång produktionen då brösten vet hur de ska göra? ;) Mina är helt gröna på det området...
  • Anonym (me to)

    Jag satte mig med bröstpumpen nu. Det kanske var dumt? Men det gör väl inget om det kommer igång tidigare? Det kan väl knappast vara skadligt? Annars tar det väl bara en massa tid vid förlossningen?

    Jag fantiserar om att det kommer mjölk som han dricker. Ungefär så att jag kan spruta på honom. ;)
    Han har mer sagt (tidigt i graviditeten) att han inte vill fortsätta att slicka och suga på mina bröst när det börjar komma mjölk. Men eftersom att han inte verkade avskräckt sist när det enligt honom började smaka lite sött så fortsätter jag att hoppas på att det är något som vi båda kan njuta av! 

  • Anonym (me to)
    KatjaKinky skrev 2010-10-13 23:58:24 följande:
    Är nog inte allt för ovanligt att killar vill smaka bröstmjölk och din har tur då du gärna låter honom smaka ;) Lek och njut!

    Har själv låtit killar jag varit med smaka och jag har ammat båda mina barn i ungefär två år, givetvis inte bara men ändå ammat dagligen. Men man kan ju ha otur att mjölken tar slut.

    Jag "sålde" även mjölk och amnings shower under den här tiden. Dels för jag behövde pengar men mest för att jag är en snuskig flicka :)
    Sålde mjölk? Hur gjorde du då??
Svar på tråden vill amma min man..