• Anonym

    Vad är detta för en tablett????????

    Jag påpekade att jag tycket att det var konstigt att tabletterna låg i hans ficka. men då hade han som försvar att hans mormor hade hållit på o delat sin dosett så då hade han plockat i hop burkarna, o sen var det ingen burk till dom där eller vad han sa, så då stoppade han dom i fickorna??

    Ang den här tabletten som han tappade här. Den jag la jag i mitt eget medecinskåp. Jag kollade nu, och den är borta.......

    Alltså min magkänsla säger att det är något skumt här alltså.....

  • Anonym

    Han visste inte om hans mormor har ep... det är ju oxå konstigt eller hur??

  • Anonym

    Minns inte riktigt va de är för tablett men när jag va inne i skiten så käkade jag sån o man blir minst sagt borta i skallen av dom.
    Så ja de är ju narkotikaklassat..

  • Anonym

    Han sa att han pratat med hans mormor och att hon fått dom utskrivna i lugnande syfte......

    Vad ska jag göra? vad kan jag göra? Jag kan ju välja att misstro honom. Men det vill jag inte göra tills motsatsen är bevisad......

  • Anonym
    hedersknyffel skrev 2010-11-07 16:12:42 följande:
    Jag är ledsen men jag kallar en knarktablett för vad det är=knarktablett. Syftet har inte så stor roll, snarare hur man har fått tillgång till den narkotikaklassade tabletten. Om jag innehar en iktorivil så kan jag bli dömd för narkotikabrott. Vad är det du har svårt att få i tanken(inte bensintanken)? Är inte narkotika lika med knark?
    Nej, du kan lägga ner knarktugget.
    Finns verkligen inget som heter knarktablett och du kan verkligen inte bli dömd för narkotikabrott om du har läkemedel hemma.
  • Anonym
    sötäpplet skrev 2010-11-07 17:00:38 följande:
    Jag skulle förklara för honom att han får gå hem tll sin mormor och be HENNE ringa upp dej och så kan ni två prata om hennes mediciner och hur de "råkar hamna i hennes dottersons fickor". Innan han är välkommen hem till dig igen.
    Ja, det skulle jag gärna göra, men det blir lite svårt för hon pratar inte svenska :P O sen har jag aldrig träffat människa än heller så det skulle kännas skumt....

    Men jag ska vara på min vakt, något säger mig att jag borde dra öronen åt mig......
  • Anonym

    Du kan visst bli dömd för innehav av narkotika om du har narkotikaklassade preparat hemma, om du INTE har något recept på dessa.


    Dock verkar det väl inte speciellt troligt i det här fallet...

  • Anonym
    imzey skrev 2010-11-08 10:24:59 följande:
    Jag hade mest blviti förbannad över att den låg på min sons/dotters golv. Tänk om din son hittat den?
    Ja jag vet! Det är det som jag är mest förbannad på....
  • Anonym

    Nu ska ni få höra en annan skum sak!!

    Nyss när jag skulle titta i mitt köksskåp efter ett papper så tittade jag av en tillfällighet i en burk där jag förvarar mina extranycklar hem.
    Han fick en nyckel för ca 1 vecka sedan ( han har haft en förut, men vi gjorde ett uppehåll ett tag så då fick jag tillbaka den) då låg det 1 st kvar i burken. Men nu när jag tittade så fanns där ingen nyckel??????

    Så jag ringde honom och frågade om han glömt "sin" nyckel någon dag när han skulle låsa o tagit den sista nyckeln. Men det hade han inte gjort...

    Samtidigt som han fick en nyckel hem till mig, så fick jag en nyckel till hans lägenhet (det har jag inte haft förut)

    Men så tog jag upp nyckel knippan min alltså och jämförde nycklarna. Då förstår ni, så var det min tredje o sista nyckel hem till mig som han hade gett, vilket innebar att han visst hade tagit min sista nyckel.

    Jag ringde o sa som det var, men han hade ingen förklaring. Han hade inte tagit den sista nyckeln. Han sa bara var olustigt....
    ni vet undvikande svar.......
    Vi ska ses i morgon och då ska jag ställa honom mot väggen, det är för mycket skumt som pågår här.......

  • Anonym
    Bulle i ungnen skrev 2010-11-08 16:41:20 följande:
    Ok...fattar inte alls vad du menade..
    Hehehe... nä det är svårt o skriva :P

    Jag har 3 nycklar hem. Jag har 1 st, han har 1 st ,och sen har jag 1 kvar i min burk i skåpet alltså 3 nycklar. Nu nyss så upptäckte jag att nyckeln i burken var borta. Jag ringde och frågade om han hade tagit nyckeln i burken, om han kommit till mig någon dag och inte haft med sig sina nycklar, så han var tvungen att låsa min lägnehet när jag gick till jobbet. när han började senare än mig.Men det hade han inte sa han, han hade inte tagit nyckeln i burken...

    Men det hade han, för när jag fick, vad jag trodde var nyckeln till HANSns lägenhet, så fick jag i själva verket tillbaka min 3 nyckel hem!!!!
Svar på tråden Vad är detta för en tablett????????