• Linn73

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Germany, STORT lycka till med dagens äggplock!!

    Småsteg, vad jobbigt för dig.. Håller tummarna att det endast är en "vanlig" blödning som man kan få vid graviditet. Har du ont också?

    Kramar

  • Linn73
    Kvinna72 skrev 2012-05-26 23:26:58 följande:
    Hej alla, jag är nu på RD 13 och idag har jag haft otroligt mycket mensvärk : ( mensen har dock inte kommit igång riktigt. Det var ytterst lite blod efter jag tog Crinone på morgonen. (har ännu inte tagit Crinone ikväll, är inte hemma och har glömt att ta med mig). Men på sena eftermiddagen har det kommit ut mer 'klump blandat' (ursäkta beskrivning) men ingen blödning. Antar att det har med Crinone att göra, är det någon som känner igen sig? Tidigare har jag använt lutinus. I går var det två veckor sedan utplock, de två tidigare IVF har jag fått mens som idag. Ett tydligt mönster och en mycket tung dag : ( Jag har ännu inte tagit Gravtest, egentliga testdag är på tisdag. Jag få väl se hur morgondagen blir.
    Kram alla där ute!
    Åh vad jobbigt.. Lider verkligen med dig. De dagar som du går igenom just nu är verkligen plågsamma och man börjar känna sin kropp så väl vid det här laget att man vet om det lyckats eller inte. MEN jag har aldrig varit gravid på riktigt och har förstått att menssymtom är väldigt likt gravidsymtom - och så länge du inte blöder finns det ju hopp. Kram och ta hand om dig!
  • Linn73
    mba12 skrev 2012-05-26 21:20:47 följande:
    Tjejer vad händer?! Det är tomt på tråden, folk skriver mindre på tråden, det känns ensamt!
    Eller är det bara jag som känner så??! Mannen är bortrest oxåOskyldig
    Jag läser allt - och hoppas att alla som behöver fortsätter att ventilera sina tankar! Du är inte ensam, även om jag förstår att det känns så för tillfället Kyss Skriver dock inte så mycket själv just nu eftersom det är stiltje för min del på IVF-fronten. Avvaktar mensen som borde komma om 1 1/2 vecka, sedan beslutar vi om det blir ett till försök innan sommaren eller inte. Till råga på allt har jag fått problem med ryggen och äter väldigt starka värktabletter som inte är så bra att kombinera med IVF-behandlingar - så typiskt! Kram
  • Linn73

    Germany, hur har det gått för dig? Hoppas att du är ruvare till ett eller flera fina embryon nu!

    KramSolig

  • Linn73
    lillamillan skrev 2012-06-01 21:51:28 följande:
    MIn testdag var i dag
    Så tråkigt att höra...Ta hand om dig och varandra. Kram
  • Linn73

    Germany, känner mig dig och förstår att du vill ta en paus från allt vad IVF heter ett tag. Har likt Poussin läst dina inlägg med stor behållning. Kram!

    Småsteg, GRATTIS!! Vad härligt att höra att ni fick se ett litet hjärta för ett tag sedan.  

    Poussin, tack för sin omtanke gällande min rygg. Jag har fortfarande väldigt ont och hoppas få komma till en specialist snart. Riktigt jobbigt faktiskt, som om man inte har nog med allt annat... Alla starka mediciner som jag proppar in mig just nu gör att nästa IVF-försök får vänta till efter sommaren. Dessutom tar mitt ryggont all fokus just nu. Tänk så långt du redan har kommit i graviditeten, så härligt! Hoppas vi alla här i tråden får uppleva samma sak snart!

    Jegs, håller tummarna för dig!!

    elab01, som jag har förstått det betyder inte sämre AMH sämre äggkvalitet. Däremot kan det vara svårare att hitta guldäggen pga den minskade reserven.  

    Lycka till till alla andra så får vi hoppas att sommaren ger frukt! Solig 

  • Linn73

    Lyckligtlottad123, för mig har AMH-värdet stigit! Men resultaten har tyvärr inte förbättrats - och det är ju det enda som räknas i slutändan.

  • Linn73

    Vinterland, då hakar jag på dig efter sommaren!! Säger som du, nu jäklar!!! Accepterar inte annat än ett plus denna åttonde gång.

  • Linn73

    Jegs, så tråkigt att höra att det inte lyckades den här gången heller. Det vi alla går igenom är så tufft och livet är verkligen inte rättvist. Men ett barn ska ni få i framtiden i alla fall - på ett eller annat sätt! Kram

    Vårt nästa försök blir i augusti, och det blir förmodligen det sista, innan vi fullt ut ställer in oss på adoption. Jag börjar mer och mer ställa mig in på att jag förmodligen aldrig får bära mitt barn i magen. Det verkar bara inte gå. Att jag dessutom snart fyller 39 år gör inte saken bättre. Jag var 35 år när bebisverkstaden satte igång och tiden har verkligen sprungit iväg! Konstigt att jag själv inte känner mig äldre efter dessa fyra år, men att kroppen sakta men säkert ställer in sig på ålderdom.

    Är nog inte så aktiv här i tråden under sommaren men tittar in då och då och hejar på alla ni som gör ett försök innan klinikerna stänger för semester. 

    Glad sommar och kram till alla fina, starka, kämpande tjejer Solig 

  • Linn73

    Hej Germany och hej alla tjejer!

    Jag är inte borta, har endast tagit en paus från allt vad IVF heter ett tag. Men nu är jag på gång igen - för sjunde gången! Sprutar Menopur sedan i måndags och räknar med ÄP i början av september.

    Har inte läst igenom alla inlägg, men grattis till er som har blivit gravida! Tänk vad många det är ändå sedan den här tråden startades - och det får mig att hitta styrka att kämpa vidare.

    Kram alla!

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH