• Linn73

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jag och min man fick avbryta första vårt IVF-försök (långa metoden med Synarela och Gonal F, högsta dosen) eftersom det endast bildades en fullmogen follikel. Tester visade att mitt AMH-värde endast låg på ynka 0,4. Känner mig helt knäckt och har svårt att acceptera situationen. Konstigt nog har jag haft regelbunden mens varje månad och dessutom ägglossning (teststickorna visar det i alla fall).

    Ska träffa läkaren i morgon för att diskutera hur vi ska gå vidare och jag är livrädd att han inte vill ge oss en chans till med IVF.

    Skulle uppskatta om ni som lyckats bli gravida trots lågt AMH ville dela med er av era framgångshistorier! Är också intresserad av att höra hur det går för alla andra som är i samma situation som jag. Har ni övergett IVF för att gå över till äggdonation? Kämpar ni på med IVF? Har någon bildat tillräckligt med ägg för ET?

    Kramar till alla ni som kämpar därute!

     

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-13 13:19
    Ett nytt AMH-prov i juni 2011 visar att mitt värde har stigit från 0,41 till 0,84. Jag fattar ingenting! Men det enda som räknas i slutändan är ju hur pass bra jag svarar på hormonstimuleringen.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-22 19:54
    Jag skriver den här uppdateringen drygt två år och sex månader efter att jag startade den här tråden. Det kändes under en lång tid som att jag aldrig skulle få berätta min egen solskenshistoria. Men nu får jag äntligen göra det!! Den 17 april 2013 fick jag för första gången se ett starkt plus på stickan. Det tog åtta IVF, ett FET och slutligen en äggdonation innan vi lyckades. Är så innerligt tacksam att vi har fått den här möjligheten. Till alla er andra med lågt AMH - ge aldrig upp hoppet! Den här tråden är full av exempel på att det kan gå ändå - oavsett om det är med dina egna eller donerade ägg.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-12-15 16:37
    Så kom äntligen dagen som jag och min man har väntat på i fem år - vår efterlängtade son föds! Han kom flera veckor för tidigt men visade sig ändå vara en pigg och stark liten krabat.

    Mina tankar går också till er som fortfarande kämpar. Jag hoppas att ni på ett eller annat sätt också får uppleva samma glädje som jag fått göra. Styrkekram till er och ge aldrig upp hoppet!

  • Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH
  • Poussin
    Jegs & Linn - Tack! {#emotions_dlg.flower} Ja, det är skönt att i alla fall vara ett steg närmare målet. Är ute på landet och tar det superlugnt, så skönt att komma ifrån stan och byta miljö!

    Kram på er!
  • Anemon

    Hejsan alla,
    har inte orkat vara inne här på ett tag och jag nu ser att det kommit in många nya i tråden sedan jag var här sist.

    Har inte hunnit uppdatera mig på alla ännu men...
    Pouissin: Grattis till äggen, du skall se att allting går bra! Det är ju dessutom äggtider nu vilket jag tycker lovar extra gott!
    Linn: Du är också på gång nu! Håller alla tummarna!
    Jegs: Vad härligt att det är din tur att få sätta igång nu efter påsk!

    Själv väntar jag nu på att få komma igång med förberedelserna för ett förhoppningsvis FET i majsolen!
    Vår graviditet avstannade tyvärr i v 8 och missfallet "drog ut på tiden" då vi till slut blev tvungen att göra en skrapning när vi själva trodde att allting var över och klart. Jag måste verkligen berömma Huddinge där vi går, de har varit fantastiska och vi har fått träffa samma läkare hela tiden under missfallet och sista besöket då vi fick "klartecken" på att allting nu såg bra ut. Känns otroligt skönt.
    Har tagigt lite tid att ladda om men idag har jag varit på apoteket och hämtat ut medicinerna så att de skall finnas hemma när väl mensen kommer.
    Lite annorlunda känsla att verkligen sitta och längta efter att mensen skall komma!
    Vi kommer göra stimulerat FET om Pingu klarar upptiningen.
    Jag vågar inte riktigt hoppas på att det enda embryot skall klara sig så jag är inställd på ny stimulering. Om det blir så har vi fått besked om att vi skall testa långa metoden för vårt sista försök men frågan är när det blir i så fall. Har tidigare bara gjort korta och fått förhållandevis bra resultat men långa ger tydligen ökad chans till något extra ägg.
    Kämpar lite för att försöka ta en sak och en behandling i taget....nu FET i maj sedan förhoppningsvis ruvning...och.....ja. Kanske fler än jag som försöker ligga steget före och tänka i temer av vad nästa behandling blir för att vara mentalt förberedd om denna inte går vägen...

    Många påskkramar till er alla kämpartjejer!

  • Jegs

    Anemon - Du gör det verkligen bra! Ledsen för att du fick missfall men imponerad på att du orkar tänka på ett nästa försök... Väntar själv på eller är inne på mitt första försök och vet inte om jag pallar att gå igenom det igen... Skulle detta skita sig så är jag inställd på att ställa oss i både adoptionskö och äggdonation, så har jag iaf olika besked att vänta på... Hoppas och tror att Pingu fixar det!

    // Jegs 

  • Misa

    Pouissin: Grattis till skörden! Tre ägg är riktigt bra! Håller tummarna för minst ett guld eller en 10 poängare, beroende på hur man säger där ni går.

    Jag är verkligen glad över att jag hittat den här tråden!
    Kämpa vidare i vilket staduim ni än befinner er och ha en glad Påsk.

  • Poussin

    Tack raringar! {#emotions_dlg.flower}
    Ringde precis CvL då jag höll på att krevera av nervositet och den underbara sjuksystern informerade mig om att 2 av 3 blivit befruktade!!! Skrattande Nu forsätter vi hoppas att småttingarna delar sig som de ska så att det blir ET imorgon som planerat.

  • Linn73
    Poussin skrev 2011-04-22 12:21:03 följande:
    Tack raringar! {#emotions_dlg.flower}
    Ringde precis CvL då jag höll på att krevera av nervositet och den underbara sjuksystern informerade mig om att 2 av 3 blivit befruktade!!! Skrattande Nu forsätter vi hoppas att småttingarna delar sig som de ska så att det blir ET imorgon som planerat.
    Åh så underbart att höra, det är ju bättre resultat än någonsin! Vet du om du får båda tillbaka om de delar sig som de ska? Stort grattis!!! {#emotions_dlg.flower}
  • Poussin
    Linn73 skrev 2011-04-22 13:51:36 följande:
    Åh så underbart att höra, det är ju bättre resultat än någonsin! Vet du om du får båda tillbaka om de delar sig som de ska? Stort grattis!!! {#emotions_dlg.flower}
    Tack vännen! {#emotions_dlg.flower} Ja, jag hade blivit glad om bara ett hade blivit befruktat. Vi har inte pratat om att få tillbaka 1 eller 2, har ju inte riktigt funnits möjlighet tidigare, men jag ska helt klart be om att få tillbaka bägge om de har delat sig, hoppas de går med på det.
  • Poussin

    Fick världens finaste påskpresent idag - är nu ruvare till 2 toppenfina småttingar!!! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    De hade båda delat sig perfekt och läkaren förslog att vi skulle sätta tillbaka bägge, är så himla glad!!! Solig

  • Poussin

    Uppdaterar listan Skrattande

    LISTAN PÅ ALLA VI SOM SKA LYCKAS 2011 SoligVäntar på nytt försök:


    Anemon (38 år), AMH 0,467, Väntar på FET....efter missfall på 4:e ICSI.  Albatross74, AMH 0.27, IVF 1: feb 2011, Har inte fått ny tid för IVF 2  Småsteg, amh 0,49 Nelle amh 0,3.  Sprayar: Jegs (31 år), FSH 15, AMH 0,06. Spraystart 6/4 Castor (36 år i april), amh 0,1 fsh 13, lh 5,2. Spraystart 15/4 Linn73 (37 år), AMH 0,41: 3:e försöket. Långa metoden med 450 ie Menopur. Planerat ÄP vecka 20.
    Sprutar:
     
    Planerat ÄP/ET/FET:

    Ruvar:


    Poussin, AMH 0,35. IVF nr 3. Nr 1 gav 3 ägg, 1 befruktat men minus, nr 2 gav 1 ägg men inget ET, nr 3 gav 3 ägg varav 2 befruktades och återfördes. TD 9/5

    Gravida: 


    Malbert, AMH 0,55 Ankaja, AMH 0,2, IVF 1, BF 18/12 


    Övrigt: 


    Linköping68, AMH 0,69. 1 st IVF utan plus. Hemmaförsök just nu. pp08, plus på IVF5 men missfall v.6; avvaktar lite just nu.
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH