Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
  • RosaNapp

    Hur gå ner EFFEKTIVT i vikt när man ammar??

    Jag har aldrig gått ner av amning, snarare upp. Det är inte alla som går ner av det.

    Att äta rätt och regelbundet och sova är nog det jag satsar på när jag ammar. Med rätt menar inte jag någon sträng diet eller diet öht utan se till att äta frukost, lunch och middag på ungefär samma tider varje dag, dra ner på godis och sova. För sömnen gör mycket gott och att äta regelbundet håller nere suget och småätandet.

    Jag brukar ta långa promenader i samband med lämning på förskola, går varierat så jag får med backar och går snabbt så det blir flås. Har alltid med frukt och vatten så jag får lite extra energi.

    Cyklar ett par kvällar i veckan på motionscykel och kör då samtidigt ett styrkeprogram. Tränar dock inte för hårt iom att jag fortfarande helammar min minste (6,5 mån), men det blir mellan 5km till 1 mil varannan kväll i veckan.

    Det tyngsta är att komma igång! Jag brukar tvinga ut mig när jag tycker det är som mest jobbigast, då vet jag att jag kan göra det "jämt". Glöm inte att muskler bränner så gör lite styrkeövningar på kvällen hemma framför tvn, eller varför inte när som under dagen? Den bästa träningen är den som blir av! Lagar man mat kan man ju passa på att lyfta lite mjölpåsar, knäböj eller när som egentligen.
    Jag brukar använda min minste i träningen ibland

Svar på tråden Hur gå ner EFFEKTIVT i vikt när man ammar??