• emseli

    Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag:

    Hahaha vilken underbar tråd vänta skall tänka efter lite

  • emseli

    Vill man ha det rent och snyggt hemma hoss sig så är man psykist sjuk,och man bör söka hjälp i alla fall om man moppar hallen varje kväll

  • emseli
    SkrattandeBuchholtz och Magnusson skrev 2010-11-14 20:44:22 följande:
    Ett mångkulturellt samhälle där alla invånare har rätt att utöva sin religion är skadligt för våra viktiga svenska kristna seder.

    Luciatåget är hotat!
  • emseli

    Man får inte ha några som helst krav när man är singel och kanse vill hitta någon,för då får man skylla sig själv om man e ensam!

  • emseli

    och när man skaffat barn så har man ingen rätt att göra saker man tycker om för då är man en dålig mamma

  • emseli
    LillaMjau skrev 2010-11-17 12:34:15 följande:
    Skulle man ha barnvakt en kväll för att roa sig innan barnen är 14 år så borde man inte ha skaffat barn om man är då omogen att man vill roa sig. Det är ett sjukligt beteende att inte vilja vara med sina barn varje sekund och man borde söka psykhjälp.
    Precis godnåde den mamman som vill ha egen tid,det borde man tänkt på innan man skaffade barn för när man väl gjort det då kan man inte ha och man skall heller inte vilja ha någon egentid,även om det finns en fullt fungerande pappa,mormor,farmor etc som kan hjälpa till.Nä man skall vara med sitt barn jämt
  • emseli
    737 dagar skrev 2010-11-17 20:04:27 följande:
    :O Vad händer om jag äter örtdressing?
    ja det händer väll inte såå mycket kan jag tro men enligt vissa är du då en dålig mamma och
  • emseli

    Har man haft bedövning på förlossningen så har man minnsan inte fött barn på riktigt..hallå e det någon hemma tänker ja då..
    Kanse ingen här i sverige som fött barn på riktigt för man skulle kanse egentligen göra det själv i en hydda på ett jordgolv i 40 graders värme då snackar vi riktigt..ibland e ju folkt för roliga

  • emseli
    Ulf Harrys Farsa skrev 2010-11-19 11:43:59 följande:
    Ring polisen och socialen!!!!
    Jag kan ALDRIG förlåta mig själv!


    (obs starkölsburkar i bakgrunden)
    Herregud,du är ju alkoholist..och du har ställt ölen brevid barnmaten nu kommer ditt barn växa upp och bli hemlös missbrukare.:)
Svar på tråden Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag: