Inlägg från: LillaMjau |Visa alla inlägg
  • LillaMjau

    Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag:

    Det är endast ok att göra abort om man blivit våldtagen eller om preventivmedel ej hade önskad effekt, fast bara 1-2 gånger. Råkade man bara vara lite småfull, kåt och glad och det glömdes bort det där med skydd i stridens hetta så får man "stå sitt kast" och bli förälder. Kan man nämligen inte tänka sig det livslånga åtagandet ett barn innebär ska man inte ligga!!!

  • LillaMjau

    Skulle man ha barnvakt en kväll för att roa sig innan barnen är 14 år så borde man inte ha skaffat barn om man är då omogen att man vill roa sig. Det är ett sjukligt beteende att inte vilja vara med sina barn varje sekund och man borde söka psykhjälp.

  • LillaMjau

    Ja, och första gången man har barnvakt (ok om man måste opereras eller liknande) så kanske pappan kan få agera sådan. Men bäst är det ju att aldrig lämna sitt barns sida innan högstadiet.

  • LillaMjau

    Koko kan man lätt bli här om man tror och lyssnar på allt. Man får passa sig och vara lite... Källkritisk.

  • LillaMjau

    Har lärt mig idag att om man inte följer ALLA råd (även alla konstiga som helt saknar grund från kreti och pleti) när man är gravid så bryr man sig inte om sitt ofödda barn och har ingen rätt att bli ledsen om man får missfall.

  • LillaMjau

    Nu har jag lärt mig att om man inte vill bjuda på kassler som festmat så undras det om man anser sig för fiiiin för det.

    I en annan tråd så döms brudparet, som vill ha trädgårdsgrillpatry med "bring your own booze", ut totalt för att det inte är fiiiint nog.

    Min slutsats, om man ska bjuda FL maffian på middag så blir det fel vad man än gör. Antingen försöker man göra sig märkvärdig eller så är det inte fint nog.

  • LillaMjau

    Oj! Missade det avsnittet... Fan! Får kolla ikväll. Det värsta jag vet är folk som tror att man måste bete sig på ett visst sätt för att vara fiiiin.
    Varför kan man inte bara vara trevlig? DET är stil och klass för mig.

Svar på tråden Vad moraltanterna på FL har lärt oss idag: