• Naura

    Passar Britax bas till Emmaljunga vagn?

    Hej,

    Vi har tänkt köpa en Emmaljunga Edge Duo Combi vagn, modell 2011, och funderar nu på vilket babyskydd vi ska köpa. Vill köpa en som har en fast bas i bilen, så därför går Emmaljungas egen bort. Men har fått för mig att Britax ska ha en modell som passar i Emmaljungas adapter, och som har en fast bas i bilen, är det något som någon kan bekräfta?

    Har en Britax katalog hemma, men det är inte den nyaste, och där står inte till vilka vagnmodeller dom passar till...

    Kan någon hjälpa mig med svar??

    Tack så mycket!

  • Svar på tråden Passar Britax bas till Emmaljunga vagn?
  • Naura

    Jag har varit till två butiker och frågat, i den ena sa dom att emmaljunga bara har en bilstol som fästes med bälte varje gång, den saknade visst en fast bas som man kan klicka fast stolen i bilen. Där sa dom att de trodde det fanns nåt annat märke som passar i emmaljungas adapter, men de visste inte vilken... och i den andra visste dom inte alls, iaf inte den personen som jag frågade. Tänkte att ni på FL vet allt, så jag frågar här. :)

    Ska åka ut igen och fråga nu innan jag beställer vagnen så jag vet om jag ska beställa en adapter eller inte, och vilket babyskydd jag ska köpa.

  • Naura

    OK, jag ska kolla eller fråga där....finns ju ingen på emmaljungas hemsida eller i deras katalog, så det kanske är nån bas i ett annat märke som passar till emmaljungas stolar och adapter?? Tack för hjälpen iaf!

Svar på tråden Passar Britax bas till Emmaljunga vagn?