• Valhalla

    Kvinnor - är jag snygg eller ful?

    Som rubriken säger, är jag snygg eller ful? Tungan ute

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Kvinnor - är jag snygg eller ful?
  • lille Birger
    MissMango skrev 2010-11-30 12:11:16 följande:
    Är det nån mer än jag som fått mail av ts? Han tyckte att jag var så himla ful själv så jag skulle inte uttala mig om hur ful han var
    TS glömde nog skriva att bara snygga kvinnor fick kommentera.
  • Significant
    MissMango skrev 2010-11-30 12:11:16 följande:
    Är det nån mer än jag som fått mail av ts? Han tyckte att jag var så himla ful själv så jag skulle inte uttala mig om hur ful han var
    Hahahahaha
  • Liten men naggande

    undrar om du måhända har lagt upp en bild på en kompis eller annan? Isåfall är det taskigt. Själva bilden är ju sådär då ditt ansiktuttryck ser lite läskigt ut. Annars ser du väl "normal trevlig ut". Svårt att bedöma  mer för mig dock då jag fortfarande är så betuttad i min man att de flesta andra män bleknar i jämförelse (men det har nog mer av kärlek att göra än att det är något fel på andra män)

  • Johannniii

    Förstår faktiskt inte hur folk kan vara så omoget elaka? man säger väl ändå inte tex  "du är riktigt ful" , äh det är taskigt och omoget, "inte min stil" kanske skulle vara bättre då!

    Ts, det är inget fel på dig, inte min stil verkligen inte, men i samhället är du inte särkilt mycket fulare än någon annan, kanske inte skulle vända sig om efter dig på gatan men man skulle då inte rysa heller.
    normal kille. men ett tips, skippa mustachen, varför frågar du förresten??

  • Lady T

    Jag röstade "inget av det"... Det är svårt att utifrån denna bild avgöra om du är snygg eller ful. Jag skulle hellre se en bild tagen i ett mer "vardagligt" sammanhang.

Svar på tråden Kvinnor - är jag snygg eller ful?