• Twinpower

    Nyblivna tvillingmammor 40+

    Hej på er,

    Här är en +40, blivande tvillingmamma och en mycket lycklig sådan Glad med BF 28 feb 2011.
    I nuläget är jag mitt uppe i alla förberedelser, vagn, babysitter, skötställe...hur vill man ha det och vad är praktiskt etc etc. Nästa vecka blir det lite fixa till i lägenheten och den  stora IKEA handlingen. Känns bra att vara ute i god tid för med tvillingar blir man hela tiden varnad för att dom kan titta ut väldigt tidigt.... 
    Bra idé med trådstart för tvillingmammor tycker jag.
    Jag hänger jättegärna här med er om jag får.....

    La Zebra

  • Twinpower

    Tack Chezz Glad
    Ang din fråga har jag ju ingen egen erfarenhet ännu, men delar gärna med mig av tvillingklubbens råd.
    Någon gång då barnen är c.a 2-3-4 månader eller då det börjar bli trångt i sängen så rek tvillingklubben att man lägger dem i vardera säng. Helst då så att sängarna står nära o att de ev kan se varandra.  

    Så gulligt det låter att de ligger o håller varandras händer Solig

    Trevlig kväll!
    La Zebra

  • Twinpower

    GOD FORTSÄTTNING  till er alla på det nya, spännande o utmanande 2011, som nu ligger framför oss Glad {#emotions_dlg.flower}

    Sharky: Stort GRATTIS till era guldklimpar GladBabyBaby{#emotions_dlg.flower}

    Jag fortsätter kniiiiipa och nu känns det ju rätt säkert  att mina bebbar blir 2011 bebbar Flört, är idag v31+4.

    Kram från ett snöigt Stockholm Glad

    LaZebra

  • Twinpower

    Halloj,
    Hoppas ni alla mår bra!

    Tack för tipset på antilopstolarna. Jag har redan börjat fundera lite på vilka stolar som kan vara lämpliga då den dagen kommer o dessa kändes praktiska för mig. Alla, nja... väldigt många i alla fall Glad pratar om Stokkestolen, men jag tycker inte den är snygg o den ser grymt oskön ut att sitta på....och lägg därtill priset..... Så det här var en glad överraskning för en (ensamstående) blivande tvillingmamma Glad.

    Varit på TUL idag (fullgått 32 v) och allt såg bra ut,  TV1 väger drygt 1900 gr o TV2 drygt 1700 gr, vilket känns sååå skönt. Dock hade TV2 vänt sig i säte (TV1 ligger kvar med huvudet ner).
    Undertrycket spökar lite så det kommer bli tätare BT kontroller men i övrigt mår jag bra o tänker så göra fram tills mitten av februari då det borde vara dags för dem att inte "hyra" min mage längre o komma ut Glad.

    Sov gott!!!
    LZ

  • Twinpower

    Chess: Havandeskapsförgiftning verkar inte vara så kul att drabbas av. Det är bara att hoppas kroppen orkar o klarar fixa det utan att drabbas o ju fler dagar (helst veckor) som går ju mindre risk för bebbarna att komma ut.
    Blev det akut snitt på dig pga havandeskapsförgiftningen?

    Makima och Sara: Tack för era erfarenheter vad gäller stokkestolen, ska ha tipsen i tankarna. Jag tänkte inte så långt som att de ju såklart kommer växa ur antilopstolen  Flört (vet inte om jag ska skylla på hormonerna eller på oerfarenheten Flört)

    ...ja det ska bli såå spännande att få träffa dessa två personligheter som befinner sig i min mage, då det är dags Solig

    Här i stholm har det regnat i natt o det ser glashalt ut nu då jag tittar ut....längtar så efter en promenad, men vet inte om jag vågar ge mig ut o gå, skulle inte varit fel att ha broddar....

    Trevlig söndag!
    LaZebra

Svar på tråden Nyblivna tvillingmammor 40+