• maar

    Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.

    Hej!
    Jag har sökt sjuksköterska och är också reserv... Jag vill inget hellre än att komma in och är jätte nervös inför antagningsbesked 2...  Mitt största hopp är att komma in på mitt andrahandsval (eftersom att förstahandsvalet ser ganska hopplöst ut...). Såhär ser det ut för mig i nuläget:

    1.
    B1 (urvalsgrupp 1): Res 366, Ant 50
    B11 (urvalsgrupp 2): Res 80, Ant 14

    2.
    B1: Res 57, Ant 19
    B11: Res 9, Ant 7

    3.
    B1: Res 106, Ant 52
    B11: Res 17, Ant 19

    Tror ni att jag överhuvudtaget har någon chans? Önskar er alla lycka till.
     

  • maar
    anwis skrev 2010-12-15 21:24:58 följande:

    Här är ännu en reserv som hoppas på urval 2!!
    Jag har sökt sjuksköterskeprogrammet i Varberg och är reserv nr 2 i min urvalsgrupp (HP). De "lägst" antagna hade samma hp-poäng som jag, så jag hoppas verkligen!! I höstas blev jag framflyttad från typ 130:e plats till 28:e, mellan urval 1 och 2. Skrev om HP i höstas och fick ngt bättre resultat.
    Det här innebär att jag lämnar en fast anställning i modebranchen bakom mig och slänger mig ut i en helt ny branch (men gammal dröm). Mitt mål är barnmorska, som många andra här har jag förstått?
    Det här är skitläskigt rent ut sagt och att vänta på ännu ett urval gör ju inte saken bättre nu när man äntligen är så nära...

    Lycka till allihop, jag håller tummar och tår för oss! 


    Det är klart att du kommer in! Reserv plats 2 är ju hur bra som helst! Jag och också sökt sjuksköterska i varberg och mitt slutmål är också barnmorska! Vill så hemskt gärna komma in men vågar inte hoppas på något... Har reservplats 9 i urvalsgrupp 2 (kompletteringsgruppen)... I den gruppen är det ju svårast att komma in... Men man kan ju alltid hoppas. Om vi båda kommer in, lär vi ju ses där!
    Förälskad skrev 2010-12-16 08:27:32 följande:
    Alla som har skrivit i det här forumet måste väl ändå in och skriva hur det gick när ni vet, eller vad tycker ni???
     Klart alla måste skriva hur det gick! Även om man är besviken och inte kom in...
  • maar

    Åh grattis till er som kom in!!!! Här är besvikelsen total... Trillade ner till reservplats 5. Var res. 9 innan och trodde verkligen att jag skulle komma in. Det är bara att ta nya tag, men en hel vårtermin på komvux känns inte så lockande just nu... :´(

Svar på tråden Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.