Inlägg från: stellis10 |Visa alla inlägg
  • stellis10

    Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.

    Nessie84 skrev 2010-12-16 21:05:25 följande:
    Tezz: inget nytt vad jag vet. Ansökte om individuell prövning och tur nog blev jag en av dem som fick komma för intervju och prov. Nu får man se hur det går :)
    Jag har också blivit kallad för prov och intervju till Röda korset. Spännande! Har du någon aning om vad det är för intagningsprov man ska göra? Undrar hur många de tar in genom individuell prövning.....

    Lycka till iallafall!
  • stellis10
    Nessie84 skrev 2010-12-22 11:51:06 följande:
    Ja ringde och frågade vad det var för prov och de sa att det är ett matteprov och ett språktest. Vet inte om man testar svenskan eller engelskan eller både och. Ville inte fråga mer så det återstår att se =) Har du fått någon tid för intervjun/prov? Undrar som du hur många de tar in genom prövning och hur viktigt det är att klara av intagningsprovet.

    Lycka till du med, vi kanske ses där ;)
    OJ matteprov.....jag som inte har pluggat matte på typ 10 år *gulp*, nu blir jag allt lite nervös hihi....

    Jag har inte fått någon tid ännu, man skulle få veta innan årsskiftet iallafall, men man är ju lagom otålig nu. Känns som senaste månaderna har varit en enda låååång väntan... :)
  • stellis10
    Förälskad skrev 2010-12-22 11:45:17 följande:
    Nu står det URVAL FÖRBEREDS/KÖRS Skrattande Jag tror ändå man får vänta till nästa vecka. Bläääääää... Jag är så nervös!!
    Tänk så trevligt det hade varit att slippa vänta om man fick svaret innan jul. Å andra sidan lär man ha så mycket annat i huvudet under julhelgen så vips är det redan måndag :)
Svar på tråden Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.