Inlägg från: Nessie84 |Visa alla inlägg
  • Nessie84

    Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.

    Jag väntar också på antagningsbesked 2 :) kom i för sig in på mitt andra val, lärarprogrammet men hoppas fortfarande på mitt första val, reserv nr 5 till Ssk- utbildningen i Sthlm :)

  • Nessie84

    Jag blev kallad till intervju och intagningsprov på röda korsets högskola idag :) vågar inte hoppas men chansen finns att jag blir antagen till Ssk-programmet i alla fall!

  • Nessie84

    Tezz: inget nytt vad jag vet. Ansökte om individuell prövning och tur nog blev jag en av dem som fick komma för intervju och prov. Nu får man se hur det går :)

  • Nessie84

    27-28 december ska antagningsbesked 2 komma, så står det på studeras första sida! Jag hoppas verkligen det stämmer, den här väntan tar så mkt energi :(

  • Nessie84
    stellis10 skrev 2010-12-21 12:45:13 följande:
    Jag har också blivit kallad för prov och intervju till Röda korset. Spännande! Har du någon aning om vad det är för intagningsprov man ska göra? Undrar hur många de tar in genom individuell prövning.....

    Lycka till iallafall!
    Ja ringde och frågade vad det var för prov och de sa att det är ett matteprov och ett språktest. Vet inte om man testar svenskan eller engelskan eller både och. Ville inte fråga mer så det återstår att se =) Har du fått någon tid för intervjun/prov? Undrar som du hur många de tar in genom prövning och hur viktigt det är att klara av intagningsprovet.

    Lycka till du med, vi kanske ses där ;)
  • Nessie84
    Förälskad skrev 2010-12-27 09:28:59 följande:
    antagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fy fan va glad jag
    GRATTIS!!!!!!
    Smultronflicka skrev 2010-12-27 09:45:39 följande:
    Tjoohoo!! Antagen! Skrattande
    Grattis till er andra som med kom in.
    GRATTIS!!!!!!
Svar på tråden Alla vi som väntar på urval 2 och är reservplacerade. Högskolan.