Inlägg från: Mamma Lotta |Visa alla inlägg
  • Mamma Lotta

    Kring 35+ och nyligen gravid?

    Jag hoppar gärna in här väntar nr6 31 aug är 38 i sept har barn i olika åldrar äldsta dottern är 20 och hon ska ha bebis i juli och sen är nästa 13, 6, 4 och 19 mån så här är full rulle bor i norra Bohuslän i bullaren. P

  • Mamma Lotta

    Jag är kvar är dock genomförkyld och känner mig allmänt vissen! De sista 2 dagarna så har dock illamåendet lyst med sin frånvaro hoppas bara att allt är ok! Ska in på UL den 1 feb för att fastställa gravlängden samt kolla läget på moderkakan fär att se om det går att göra MKP!


    Att tala innan man tänker är som att torka sig i arslet innan man skiter.
  • Mamma Lotta

    Då jag är 37 och har 5 barn och min yngsta dotter föddes med LKG (läpp käk o gomspalt) så känner jag att jag inte skulle orka med de jag har om man får ett barn med nån form av kromosom förändring sen vet jag att det inte finns några garantier ändå men vi tar hellre det säkra före det osäkra.

    Jag fick min första på östra och de andra har jag fått på näl och jag har vart jättenöjd med näl gjorde snitt med minstingen pga säte och eftervården var toppen!! Har alltid fått otroligt positivt bemötande på näl!

  • Mamma Lotta

    Eftersom jag är över 35 och gjorde mkp med förra barnet så slipper jag göra kubb då jag vill göra mkp oavsett!

  • Mamma Lotta

    Pluppfamiljen: jag väntar oxå nr 6 !

    Vesslan: det är lugnt du får vara hemlig hur länge du vill jag är från Gbg från början har bott i bullaren i 8 år innan dess en sväng i munkedal och Dingle lämnade götet 96. Beträffande BM så rekomenderar jag Mimmi hon har vart toppen mina tidigare 3 graviditeter!

  • Mamma Lotta

    Min bonusdotter hade blödningar till o från hela grav en annan väninna till mig hade oxå det men det gick bra för de båda! Jag hoppas för din skull att det inte är nån fara! Lycka till vesslan jag håller tummarna för dig!

  • Mamma Lotta

    Du har inte alls sabbat nåt vesslan jag förstår dig helt och fullt jag oroar mig oxå då mina symptom är mer av än på men jag har å andra sidan aldrig haft ett mf eller blödningar heller. Man läser en massa och skrämmer upp sig själv emellanåt! Jag tror iofs att blödningar kan vara vanligare än man tror ! Jag håller tummarna för er !! Kram

  • Mamma Lotta

    Fru Hilde vad jobbigt men om de inte har tid för mkp på östra kolla med näl? Visserligen lite längre att åka men om de kan ge tid snabbt!!!

    Vesslan vad ledsen jag blir för er skull det finns ingen chans att det kan vara en tvilling graviditet och att det finns nån kvar där inne?? Har man inga smärtor kan det ju vara så?! Hur som helst så hoppas jag det går bättre nästa gång!! Styrkekram till dig !!

  • Mamma Lotta

    Vesslan: Jag tycker du ska ha kvar tiden, vilken vecka är du i? Du kan ju blöda några dagar typ lika länge som vid mens om jag förstått det rätt och de ska göra väldigt ont om det är mf det finns ju de som har vanlig mens under hela graviditeten en sak du kan göra är att testa med CB digital på tis då har det ju gått en vecka och då vet du ju om di ska åka på UL?? Bara en tanke och ett förslag hoppas du inte tar illa upp ?!

  • Mamma Lotta

    Fru Hilde: du kan alltid få veta könet vid fvp el mkp jag fick veta sist när jag gjorde mkp med sonen men det stod inte på provsvaret de skickade hem men när jag ringde så sa de vad det var!
    Vad gäller vila så ska man inte lyfta tungt eller springa i trappor utan vila i ryggläge så mycket som möjligt!
    Att typ tvätta diska o dammsuga är inte att rekomendera

  • Mamma Lotta

    Lycka till fru Hilde allt kommer gå bra!! Vi håller tummarna!
    Vesslan: hur går det för dig?
    Kolfinna: hoppas allt går bra!!

  • Mamma Lotta

    Nu har jag gjort mitt första UL för denna graviditeten och jag blev inte flyttad än ska tillbaka om 2 v för mkp är idag i v 10+1 enl UL och 10+0 enl SM så det var ju bra!

  • Mamma Lotta

    Hej allihopa då jag åkt på nån skum magsjuka så får vi skjuta upp mkp en vecka har haft mest feber och känner mig svag så det var lika bra! Idag har jag gått 12 fulla veckor så jag går in i v 13 det känns bra får jag bara gjort mkp så hoppas jag man kan andas ut sen !

  • Mamma Lotta

    Kan nån lägga till mig på BF listan jag kan inte pga nåt fel på datorn

    Muskedalen 37 år BF 29 aug- 6:e barnet

  • Mamma Lotta

    Var på RUL i fredags och allt såg bra ut jag blev dock flyttad 3 dagar så mitt nya BF är 26 aug så igår gick jag in i v 20 känns så bra att vara halvvägs! har moderkakan i framvägg så känner inte så mycket rörelser än!

Svar på tråden Kring 35+ och nyligen gravid?