Inlägg från: Eofrysina |Visa alla inlägg
  • Eofrysina

    Kring 35+ och nyligen gravid?

    Vill föresten tacka för omtanken här!! Det är skönt att ha en sådan här tråd att få skriva i.

  • Eofrysina

    Ja Kolfinna jag känner mig som om jag fått en spark rakt i magen. Det värsta är nog alla spänningar jag gått runt med. Märker att jag varit jättespänd när jag sover för jag vaknar med nackvärk och ont i käkarna. Just nu känner jag mig väldigt trött också så visst det är mer nerpåfrestande än man själv vill erkänna. Nu får jag vänta en vecka till på svaret och sedan ska jag förhoppningsvis kunna njuta mer av graviditeten. 

  • Eofrysina

    Hemskt med blödningar! Jag har en väninna som haft mycket blödningar under sina graviditeter. Väldigt nervpåfrestande att råka ut för. 

    Min spänningshuvudvärk har inte gått över. Jag tycker snarare att den blir lite värre. Jag måste ta och boka tid hos naprapaten snarast för det känns som om nacken sitter ihop och är helt sammanpressad. Jag mår ganska illa igen också så just nu känner jag mig lite miserabel. Vill bara att min man ska komma hem nu så jag kan få avlastning med barnen.

    Träning är inte det första jag tänker på för tillfället Beundrar er som orkar. 

  • Eofrysina
    Lillan090815 skrev 2011-02-01 20:46:44 följande:
    Är det någon av er som har eller har haft foglossning och kan beskriva den smärtan och var någonstans det oftast sätter sig? Jag känner mig stel i höfterna och har ont/känner stelhet runt blygdbenet (tror jag det heter...), när jag har suttit ner en stund, eller burit på min son tex.
    Jag har inte haft speciallt stora problem med mina fogar men visst har jag märkt av dem i omgångar under mina graviditeter. Jag får helt enkelt liksom ont i skelettet kring de punkter där fogarna sitter. Mycket märkbart när det uppstår, men som tur är har jag bara haft detta i olika intervall. Känner det någon vecka då och då men inte hela graviditeten. Håller tummarna för att det blir så även denna gång och man slipper vagga fram hela tiden
  • Eofrysina

    Nu har jag fått svar på provet och bebisen har inte DS och inte heller något av de andra trisomierna. så nu kan jag bara njuta av det litta krafsandet inuti magen

  • Eofrysina

    Nej jag försökte ringa och fråga men då hade telefontiden tagit slut för dagen Måste vänta tills på måndag med att fråga om könet. skulle aldrig kunna låta bli att fråga, jag är alldeles för nyfiken.

  • Eofrysina

    Trevlig fredag allihop!  

    Här yr det snö kring huset och barnen har dåligt humör pga innesittande hela dagen... ska bli skönt att få dem i säng snart. Min mage växer men utöver det märker jag den inte så mycket just nu. Hade en illamåendesvacka häromdagen men de flesta dagar är helt kräkfria så jag har hopp om framtiden.

    Ha det gott allihop! 

  • Eofrysina

    Nämen hej allihop Upptäckte just att råden lever... åtminstone lite  

    Jag har hitintill gjort tre UL och enligt de ska jag få ca 7 Augusti, men mitt rutin UL får jag först i V 20.  Jag hoppas att de inte får för sig att ändra datumet för mycket då för jag har svårt att tro att tre andra UL har fel. Med första barnet flyttades jag två veckor tillbaka i graviditeten och det ställde till med en hel massa oreda och oro eftersom vi visste helt säkert att det var fel.

    försten tjejer, hur länge till är den här tråden öppen? Är det dags att starta en ny? 

  • Eofrysina

    Tur att det löste sig Idde74. själv råkade jag ut för något liknande för ett par år sedan men det höll på att sluta alldeles galet. Min granne (som då hunnit bli rejält senil) blev så överengagerad när vi satt hemma hos honom och hans fru att han utan att vi visste det hade gått med kofot och hammare och försökt bryta upp en av våra dörrar. Han lyckades tyvärr trots att vi insett vad han höll på med och kommit dit och försökte locka bort honom från dörren Tror hans fru tyckte det var oerhört pinsamt, men jag var mest glad åt att vi allldeles nyss beställt nya ytterdörrar till huset. så kofotens framfart på dörrkarmen kunde vi strunta i. 

  • Eofrysina
    idde74 skrev 2011-03-15 19:39:27 följande:
    Tack
    Ultraljudet gick jättebra, allt såg bra ut, man blir ju alltid lite nervös innan, bebisen var ca 20 cm, precis som det skulle vara när man är i tjugonde veckan sa hon, hon ändrade inget datum utan det är den 6 aug som gäller 
    så härligt när man såg det lilla hjärtat slå.... hon var så bra med att förklara allt hon gjorde, när jag var gravid med sonen så var det en man med halvbra svenska som gjorde det och han sa typ inte ett ord.

    Frågade aldrig om hon kunde säga vad det var, sambon vill ju det, men inte jag 
    Kul Jag har mitt UL imorgon. Funderar lite på om vi kommer hamna på förlossningen samtidigt du o jag  
Svar på tråden Kring 35+ och nyligen gravid?