Inlägg från: Höstflickan83 |Visa alla inlägg
  • Höstflickan83

    Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå

    Hej!
    Här är en till!
    Bor i Umeå och väntar ÄNTLIGEN första barnet.
    BF enligt FL's (och till stor del min egen) uträkning är 3 augusti.
    Har också varit på både inskrivning och hälsosamtal med min BM och även fått tid för RUL.

    Hoppas på att det ska trilla in ett gäng blivande mammor här framöver. (Skulle någon mot förmodan lista ut vem jag är så vill jag att ni håller det hemligt eftersom vi inte gått ut med detta till så många ännu!) 

    Kul att se att det är första barnet för någon fler än jag, det verkar vara många som är inne på barn nummer två här. :) 

  • Höstflickan83
    Juli
    Slania: Andra barnet, BF 22/7

    Augusti
    Saufi: Andra barnet, BF 27/8
    Höstflickan83: Första barnet, BF 3/8
    Isolde11, Andra barnet, BF 15/8

    September
    Äntligen dax: Andra barnet, BF 30/9
    Sleepingangels: Första barnet, BF 11/9
  • Höstflickan83
    Isolde11 skrev 2011-01-23 09:27:35 följande:

    Hur gör ni när ni ligger till er på listan? Försökte kopiera men det funkar uppenbarligen inte på min dator....

    Har ni skrivit om infon eller kan ni kopiera och klistra in?

    Någon som kan får gärna lägga in mig:

    Isolde11, Andra barnet, BF 15/8


    Jag har lagt in dig :)
  • Höstflickan83
    Äntligen dax skrev 2011-01-25 19:43:52 följande:
    När tyckte ni att era symtom kom? Jag är bara i v. 4+3 och har inga direkta symtom än. Blir lite nojig över att jag inte känner mig speciellt gravid. Ömma bröst och lite svag växtvärk ibland. Tycker att allting var mycket kraftigare förra gången men jag försöker tänka att det inte behöver bli likadant nu. Vore ju toppen att få må bra, men om jag gör det kommer jag att noja över att något är fel. Har bokat ett UL om 4 veckor för att få lite bekräftelse på att allt är bra. 
    De första dagarna hade jag bara ont i brösten. Efter ett par dagar kom det värk i nedre delen av magen, ilningar, som knivstick och liknande. Vecka 6-7 kom illamående och enorm trötthet.
  • Höstflickan83
    Äntligen dax skrev 2011-01-25 19:51:18 följande:
    Ok, då är det ju ett tag kvar för min del. Är säkert lite för tidigt att gå och vänta på massor av symtom. Tycker mig minnas att illamåendet och tröttheten inte kom direkt förra gången heller.
    Det är ju inte lika för alla personer heller kan jag tänka, men jag skulle inte oroa mig för uteblivna symtom sådär tidigt. Jag har aldrig varit gravid förut så jag har inget att jämföra mot vad gäller tidigare graviditeter. Men mysigt med ett ultraljud om fyra veckor, då kan du åtminstone lugna nerverna lite :) 
  • Höstflickan83
    Äntligen dax skrev 2011-01-25 21:05:00 följande:
    Det är sant att det inte är lika och såvitt jag förstått olika mellan graviditeterna också. Har en kompis som kräktes konstant i 12 veckor med första barnet och inget med andra. Jag har varit gravid och fått missfall i v. 10 och då hade jag verkligen inga symtom alls. Mådde precis som vanligt. Under den graviditeten som gick vägen mådde jag mycket sämre så det är nog den jämförelsen jag gör. Fast jag vet att det inte behöver vara så.
    Då förstår jag att du jämför och letar symtom även om det som sagt inte behöver vara lika. Jag hoppas att tiden går fort fram till ultraljudet så att du kan slappna av sedan! Jag ska hålla en tumme åt dig! ;)
  • Höstflickan83

    Vad kul att ni hittat in här Ankan09 och lillrock! Välkomna!

  • Höstflickan83
    Saufi skrev 2011-02-14 21:20:16 följande:
    Välkommen ni nya!

    I vecka 15 och framåt ska ju bebisen börja bygga på skelettet, man behöver då kalcium och det är därför man blir sugen på mjölk. Visst är set helt fantastiskt hur smart kroppen är!

    Hur är det börjar alla vara hyffsat offentliga med sin graviditet snart så kanske vi kan styra upp en fika träff inom närmsta månaden??
    Jag kommer inte offentliggöra vår graviditet förrän efter RUL då jag ska berätta på jobbet. Har RUL i början på mars, så det är ju ett litet tag kvar...
  • Höstflickan83
    Äntligen dax skrev 2011-02-15 19:17:03 följande:
    Förra gången berättade jag inte på jobbet förrän v. 20. Men då hade jag haft 4 veckors semester innan + stora arbetskläder. Så stor som min mage är nu lär det vara helt omöjligt att dölja längre än 12 veckor
    Än så länge har ingen frågat i alla fall och det syns inte så bra på mig när jag har kläder på mig och försöker ha lite större kläder på jobbet. Syns mest på kvällen. Är i vecka 15+5 nu Kommer vara 18+0 på RUL, så det är en liten bit kvar. Jag vill att det ska synas samtidigt som jag vill att det inte ska synas... Bara hoppas jag klarar mig till RUL innan nån ställer nån fråga. Kanske anar någon något ändå? :P Man vet aldrig.
    Men när det är officiellt tycker jag att det kan vara trevligt att styra ihop någon träff, kul att träffa nya människor i samma situation, speciellt då det här är första gången för mig! :)

    Vilken vecka är du i nu? 
  • Höstflickan83
    Äntligen dax skrev 2011-02-16 08:11:21 följande:
    Ynkliga 7+4 . Tiden går långsamt
    Du ska se att tiden börjar springa iväg tillslut!
Svar på tråden Bebisar sommar/höst 2011 i Umeå