• h8him

    Tänker jag fel? Vill ha del i huset...

    Delar ni kostnaderna rakt av eller betalar ni procentuellt? Varför är det bättre att du betalar mat än att du betalar en del av räntan på lånet? Vem har föreslagit den här lösningen? Vet du vad räntekostnaden är per år efter avdrag?

  • h8him
    Anonym (girig?) skrev 2011-01-24 20:44:54 följande:
    Driftskostnaderna delar vi rakt av.
    Vi kom överens om att jag skulle betala 2000 kr i "hyra" (jag som föreslog summan) för enkelhetens skull så blev det så att jag betalar all mat, sätter in 4000 kr på ica-kortet. istället för att vi skulle sätta in 2000 var.

    Vet inte vad räntan är, vet dock att han amorterar lite mer än vad de flesta gör, för det är han väldigt stolt över att han kan göra.
    Har ni liknande inkomst? Varför har du inte tagit reda på vad räntekostnaden är per månad? Betalar han något för barnet eller står du för alla kostnader där med?
  • h8him
    Anonym (girig?) skrev 2011-01-24 21:08:16 följande:
    Han fick förskott på arvet av sin pappa som han använde att betala en del av huset med. Huset är byggt av en av pappans släkingar en gång i tiden.
    Så han har kanske inte så mycket lånekostnader? De kostnader han har delar han med dig, plus att han äter gratis och du står för barnets kostnader... Klart han inte vill ha en förändring!
Svar på tråden Tänker jag fel? Vill ha del i huset...