• CoolJen

    dör magsjuke bakterier om man dricker 70 gradigt vatten?

    elmadumle skrev 2011-02-06 00:59:14 följande:
    ´Blev upplyst av akutmottagningen på sjukhuset här att personalen äter vitpepperkorn när det går magsjuka, och enligt deras statistik är det färre som blir magsjuka. Slump e´ller inte? Äter vitpeppar själv och har inte varit magsjuk på många år förrens i november 2010 d´å jag inte ätit vitpeppar.
    Jag äter inte vitpeppar korn och har inte varit magsjuk sen jag arbetade på en förskola 2004....så min egen 'studie' om att inte äta vitpeppar borde även den stämma
  • CoolJen
    Anonym skrev 2011-02-06 12:04:57 följande:
    Jag har aldrig ätit vitpepparkorn (och har aldrig ägt en flaska klorin) och senaste gången jag var magsjuk var typ 1996. Innan dess var jag magsjuk en gång 1987.
    Jag glömde ju klorinet i min studie...självklart har jag druckit en skvätt klorin varje dag istället...utblandat förstås!
  • CoolJen
    Anonym (svarta petra) skrev 2011-02-06 12:56:14 följande:
    Aaaah, så en burk vitpepparkorn och en shot klorin, utspädd, varje morgon is da shit! Kanske komplettera med lite avloppsrensare och curry emellanåt också?
    Har du en sån där propp som man löser avloppet med så är ju saken biff...bara att trycka mot truten och vips så följer alla bakterier och virus med upp...fast först kan det vara bra att gurgla kokande vatten i nån minut och sen svälja så bakterierna dör också.

    Jag är inte så säker på att man vill lukta curry dagligen, däremot så luktar ju klorin ganska fräscht
  • CoolJen
    Anonym (svarta petra) skrev 2011-02-06 15:40:52 följande:
    Men om man tar curryn först och sedan gurglar med klorin - outspädd - för att leva lite farligt, därefter tar en tratt och häller kokande vatten direkt ned i strupen och avslutar med ett halvt glas Ajax?
    Ja Ajax luktar dessutom kanon
Svar på tråden dör magsjuke bakterier om man dricker 70 gradigt vatten?