• lok14

    Bidrottningsgele!?!?!?

    ThaGirl skrev 2011-04-11 19:02:14 följande:
    Nee, vi skippar nu en månad. och sen ska vi ta en ny omgång igen. =)

    Jag har hittills sluppit ganska mkt känningar av mensen innan det är dags. Brukar annars bli ledsen för allt. ont i ryggen och i tjejmagen. Men det har varit alldelse lugnt. =) 
    Vad skönt att det vart smärtfritt! Läst i andra trådar om tjejer som fått himlans värk av bdg annars.

    Jag hoppas dessutom på bättre hy, läste att det kan hjälpa! Sedan jag slutade med p-piller så får jag hemska finnar ibland... Menmen, vi får se. :)
  • lok14
    Damdam skrev 2011-04-11 20:44:54 följande:
    GRAVID!!!! Solig
    Grattis så himla mycket!! Skrattande
    Jag blir så himla glad när jag läser om de som lyckas!!! Då skiner solen igen!
  • lok14

    Nu har jag snart ätit apiforce i två veckor. Och med min oregelbundna mens så borde äl infalla mellan den 21:e april och senast den 4:e maj. På grund av oregelbunda arbetstider har jag och min käre sambo sprungit om varandra men vi får försöka finna lite tid för varandra nu Glad

    Annars så är det härligt här på västkusten, känns som sommarvärme! Så man får njuta av att sommaren är påväg och att vi faktiskt har det himla bra just nu med allt jag och min älskade karl!

  • lok14
    ThaGirl skrev 2011-04-19 09:20:56 följande:
    Okej, vad spännande. Ja, ni lär få finna lite tid till varandra då snart. :P Oj oj, måste vara jobbigt att inte veta exakt. Tar du ÄL stickor?

    Visst är vädret härligt! =D Man riktigt njuter! =) 
    Nej jag skulle nog tycka det var för stressande och bli helt besatt. Och vi har ju inte direkt bråttom heller så vi tar det som det kommer. Jag hoppas i och för sig på att apiforcen gör att mensen blir lite mer regelbunden.

    Och jag kör på hela cykeln fram till mens eller positivt gravtest. Kör man inte med älstickor kan man köra med flera gravtest istället när man tycker tiden rinner iväg, undrar vilket som är mest stressande egentligen? =)

    Åh ja, just nu önskar jag att jag hade en trädgård att hänga upp mina rentvättade lakan i!! Men jag får hålla till godo med torkrummet. =)
  • lok14
    Hemlighet skrev 2011-04-19 10:41:12 följande:
    Jahap. Idag kom mensen. När var det man skall börja med bidrottningsgele'??
    Jag började på första dagen, tog apiforce på kvällen innan jag gick och lade mig. Har läst fram och tillbaka i olika trådar, dels denna, att den kan ge bättre effekt när man sover för då arbetar hormonerna i kroppen. Men vissa skriver att de tar den före frukost osv så man kan göra som man känner antar jag. =)
  • lok14
    ThaGirl skrev 2011-04-19 19:05:36 följande:
    Jo det är väl det som är det värsta.  Vi ska köra en omgång med stickor iallafall. Vi måste :P

    Haha jag håller nog på att ÄL stickorna är mer stressande :P

    Eller hur! TRåkigt när man bor i lägenhet =/ 
    Ja det verkar lite knas. Tycker inte dem borde hänga upp sig på att man kollat det. Men hoppas det tar sig nu när ni kollar extra extra då!

    Ja just nu på våren längtar jag tills vi ska flytta till hus så småningom. Men sen lär det ju bli som när jag växte upp "har du inte klippt gräset idag heller?! men vi måste rensa rabatterna nu!" Hade en mamma som tyckte att trädgårdsarbete var bra syssla att göra för barnen.
  • lok14
    Damdam skrev 2011-04-19 19:59:58 följande:
    Jag tog den till middagen, och det fungerade för oss. =)
    Ja det spelar nog inte så jättestor roll =) Huvudsaken är väl att man ska komma ihåg dem, sedan jag sluta med mini-piller har jag tappat all rutin på att komma ihåg vitaminer och annat! Min hjärna tycker väl inte dem är lika viktiga eller nåt

    Ja grattis igen!! =D Vad härligt! Hur mår du och så nu då? Hoppas allt är bra!
  • lok14
    Damdam skrev 2011-04-20 13:29:12 följande:
    Visst är det så, att komma ihåg saker och ting, vet inte när hjärnan ska börja fungera igen när det gäller vissa saker. Försöker att komma ihåg mina vitaminer nu. När jag åt p-piller för över 10 år sen, då kom jag ihåg dem. Men sen förra graviditeten har jag glömt massa saker. Sambon skäller på mig för det. Förlägger saker stup i ett.. Skäms

    Jag mår bara bra. Är väl lite trött till och från, men inte alls som jag minns att jag var förra gången. Å andra sidan är jag bara i 6e veckan nu och allt kom efter 8e veckan, så jag njuter varje dag just nu Skrattande  Däremot har jag ett sjukt hugg i magen varje dag. Värst är det på kvällarna. Hoppas bara att det är växtvärk. Fått tid för inskrivningen, 18 maj. Samma BM som jag hade halva förra grav, känns riktigt bra!

    Hur är allt med dig? 
    Ja jag måste nästan alltid lägga fram allt jag ska ha med mig på kvällen innan om jag ska iväg på morgonen annars glömmer jag alltid någonting!

    Vad skönt med samma barnmorska, det måste kännas tryggt! Hoppas att allt går bra nu framöver för dig! Härligt!

    Jodå, här är allt fint! Solen skiner, 22 grader och idag har klänningen åkt på utan leggins under! Hur underbart som helst! Min sambo ska jobba massa övertid i helgen så jag ska sätta mig och plugga, tenta på tisdag. Så jag ska ha städ- och pluggdag imorgon fram tills sambon kommer hem då jag hoppas på en myskväll med god mat! Lagom påskfirande för oss!

    Glad påsk!!
  • lok14
    Hemlighet skrev 2011-04-22 20:40:57 följande:
    Igår började jag med bidrottningsgele. Får se hur kroppen tycker om det.
    Hur reagerad era kroppar/vad blev annorlunda med dom?
    Jag har ätit dem sedan den 7:e april och jag har inte känt någonting alls! =)
  • lok14

    Hej alla!

    Jag har vart lite inaktiv här under helgen och så har jag haft tenta igår så jag har ägnat mig åt läsning... Men har läst igenom lite och verkar vara flera som väntar på ett plus nu! Jag hoppas så för er!! Glad

    Härliga solhälsningar till er alla nu!

Svar på tråden Bidrottningsgele!?!?!?