Inlägg från: Storakarin |Visa alla inlägg
  • Storakarin
    hingis skrev 2011-05-27 17:49:51 följande:
    Hej!Jag läser många av era svar här, hur lyckas ni få tag i en man över 40 som vill ha barn, jag tycker dom springer sin väg bara dom hör talas av barn tyvärr..Jag vill oxå ha barn...Svara gärna nån
    du kankse ska satsa på en yngre man? som är mer i fas med dej. Ålder säger ju inte så mkt om vart man befinner sej. en 40+ man som redan har barn knakse inte vill börja om med nya bebisar . Det är ju få 40+ män som inte har barn redan. Så satsa 30+ istället! dom kan ha motsatta problemet- att jäämnåriga tjejer inte vill skaffa barn än!
  • Storakarin
    Primrose skrev 2011-07-06 10:16:24 följande:
    Nu är det visserligen "miss i nassen" och jag kanske är litet snurrig - men här hänger jag inte riktigt med.Drömmer

    Det finns alltså nu fler infertila, i västvärlden, än tidigare pga att man gör fler provrörsbefruktningar?? Och jag som trodde att det var tvärtom. Och de föräldralösa barnen blir fler därför att fattiga män och kvinnor ute i världen får fler barn pga att det görs så många provrörsbefruktningar i västvärlden? Men då är det ju ändå "obalans" - eller?

    Jag läste, förresten, häromdagen att, till skillnad från vad man tidigare har trott skulle ske, har inte barnlösheten i Sverige minskat. Det vill säga, pga av alla hjälpmedel och metoder som finns och används (de nämnde t o m ÄL-stickor...) så har inte barnlösheten minskat dvs. sådanan som var "infertila" för 20-30 år sedan är inte det nu.
    jag läste precis tvärtom. Att barnlösheten faktiskt minskat.
Svar på tråden Hur gamla är ni som lyckats? Hur gamla är era män?