• emmawenner

    fel av dagis

    viseversa skrev 2011-02-15 08:28:42 följande:
    JAG hade anmält det om det var mitt barn som blev våldtagen eller om någon/några försökt våldta henne!. Skiter i om dom inte menade det. Dom ska fan få veta vad som händer om man ger sig på andra. Konsekvenser kallas det för!

    Man uppfostrar sina barn till rätt och fel och normalt funtade ungar vet att man inte gör detta. Jag hade anmält till polisen och krävt att ungarna och deras föräldrar fick veta exakt vad detta kan ge för konsekvenser.

    Samt att den korkade personalen får veta att dom agerat helt galet och enligt mig borde dom inte få behålla sina jobb alls. Sen hade jag bytt förskola för alltid för jag vill inte ha mina döttrar på en förskola som stryker förövare medhårs och lär småflickor att dom inte har ett val att bestämma över sin EGNA kropp eller ens försvara sig när dom nästan blir våldtagna!!!
    Amen herregud! Du kan inte kalla detta för våldtäkt. Då vet du inte vad det är, inte heller hur en 5-åring är. Jag säger inte att det är ett bra beteende eller hälsosamt heller för den delen, men våldtäkt!? Pojkarnas beteende måste följas upp (för sättet det gick till på är tokigt )och dagisets personal ska anmälas. Något är tosigt men vi pratar om små barn som knappt vet vad en snopp eller snippa är, därför ska det undersökas.
  • emmawenner
    viseversa skrev 2011-02-15 09:39:22 följande:
    Tyvärr visar ditt utalande bara hur lite DU vet om barn. En 5 åring vet exakt vad snopp och snippa är. Josses MINA ungar vet för fan det och dom är 2,5resp 3,5 år gamla. och dom vet också vad som är rätt och fel och att dom själva får bestämma över sin egna kropp. pinsamt att du utalar dig så som du gör. 
    Ojojoj. Har du hört talas om olika åsikter? Dom vet vad det är men dom vet inte i den benämning som vuxna gör. Sen kan jag undra lite hur det funkar där hemma hos er. Jag låter mitt barn fråga, jag berättar inte i onödan. Men det är helt klart upp till var och en. Det jag menade var att detta är något föräldrar och folk runt omkring behöver ta hand om så att inte pojkarna utvecklar detta beteendet. Men jag måste få poängtera att ditt sätt att uttala dig på gör att jag inte tycker mitt uttalande är pinsamt överhuvudtaget!
  • emmawenner
    Anonym (arg mamma) skrev 2011-02-15 16:16:20 följande:
    hej,, jag vet inte vad en rektor får och  inte får säga, men har hon sagt nåt hon inte får så får hon stå för det, jag kommer att gå vidare med detta och visar det sen att rektorn gjort nåt fel så är det inte mitt fel utan det får hon ta. 
    Min tjej vill absolut inte gå tebax till dagis just nu så då ska hon inte behöva det,, hennes bästa vänner från dagis umgås hon även med privat så dom kommer såklart fortsätta ses fast hon slutar på dagis. hade såklart önskat ett bättre avslut på dagis än detta men vad ska man göra..
    är jätte tacksam för allt stöd jag fått här. 
    Jag önskar er lycka till! Och hoppas verkligen detta är något din lilla flicka kommer över och får det bra på det nya stället. Verkligen bra gjort att agera så snabbt och bra som du gjorde sen får man hoppas resten gör vad dom ska.  Starkt av dig!!
Svar på tråden fel av dagis