Inlägg från: Tildas |Visa alla inlägg
  • Tildas

    Och den där Nicky/Nicke.. shit vilken patetisk person.. "Jag har sex 5 dagar i veckan..." VILKEN merit!!!

  • Tildas
    dansband skrev 2011-02-21 21:33:06 följande:
    Tänker någon på vad huset har kostat dom är inne i .....inga små summor som gått till bygget. Ska skattebetalarna stå för den som alltid annars.Och all mat och dryck som kommer att förtäras där....
    Tror inte skattebetalarna betalar ett öre för jippot! Precis som med alla andra program. Det är kanalen som själva står för det + intäckterna för all reklam.
  • Tildas
    Lizard19 skrev 2011-02-22 12:01:56 följande:
    Ja men visst vart man lite shit, kom han på de.. Va bra gjort.. =)

    Asåå jag måste bara säga att Hörbykillen ( Martin ? ) Var ju så söt.. Tyckte nästan lite synd om han att ingen ville dela säng :P Sen sista kommentaren: " Det är ju synd om mig" :P Haha..
    Ang. Rickard som trodde att Vanessa var en transa; ingen annan som har tänkt på att när det där paret stod hos Gry och det bara var Vanessa kvar så sa Gry nåt i stil med att det återstod en mycket större överraskning hos den sista.. Funderade på det iallafall när Rickard sa det, att det kanske var Grys ord som fick honom att tänka i de banorna. 

    Och Rodney verkar ju skum.. Kunde han klia sig mellan benen mer?!
  • Tildas
    Tinko skrev 2011-02-26 18:47:18 följande:
    Hursom så är dom ju inte direkt lika till sättet heller

    Någon som ser live nu? Rickard har flippat och tror att han har räknat ut hela BB, att han styr allt och vet precis vad som kommer att hända. Han invigde Rodney i hemligheten... Är ni redo?

    "Det är ett socialt spel"

    Haha, no shit Sherlock
    Word!
  • Tildas

    Gurkan är ju bara för rolig. Men man undrar ju om han är lite sådär små-dum eller om han spelar.. Garvade järnet häromdagen när han trodde att Göran Persson jobbar för socialen, typ: "Socialen & socialdemokraterna - det är ju samma sak!! : D 

    Tyckte ingen annan att Katerinas gråt på Rickards axel var falsk! Såg inga tårar och det lät sådär tillgjort som barn kan låta. 

  • Tildas

    Någon på tråden sa tidigare nåt om att det är hemskt att en lärare är med i programmet (eller kanske syftades det på Katerinas beteende gentemot hennes yrke). Visst är det känsligt att gå in i huset om man är en slags "offentlig" person, men jag tycker det är BRA att alla kategorier av människor och YRKEN är med i BB! Tycker överlag att årets BB är mycket bättre än tidigare, just för att det är alla slags åldrar och människor. Inte bara 20-åriga stereotypa bimbos och wannabe-killar som BARA diskuterar sex. (Menar INTE då att alla 20-åringar är så!) 

  • Tildas

    Och ja! Programmet går alldeles för sent! men går ju i repris dagen efter vid 18, men då är man ju, som jag nu, alltid sen med kommentarerna.. : /

    Fick ett första bra intryck (hos Gry) om Cilla men stör mig mer och mer på henne! Shit woman, shut UP!

    Och den där Jimmi.. Kom igen! Men ett visst underhållningsvärde finns det hos honom..

  • Tildas
    Superbia skrev 2011-02-25 18:16:09 följande:

    Det kanske bara är fördomar, men svär inte Katerina väldigt mycket för att vara kristen? Det är "fan", "jävla" och "fucking" i var och varannan mening tycker jag. I alla fall när hon blir upprörd.


    JA! Eller hur!
  • Tildas
    Nording skrev 2011-02-28 12:59:07 följande:
    Ah men nordmaling vet jag vars det är :). Min mans moster bor där :)
    Ja men då var det ju inte så himla långt bort, men inte är det ume dialekt han har iallafall:P
    Så mycket kan jag då säga!!!
    Själv är jag piteåbo , som tur var pratar jag inte som en ;P
    Jag trodde helt klart Simon var från Piteå, där man utelämnar sista bokstaven i många ord. Int(e), Pite(å) osv.
Svar på tråden Big Brother 2011-tråden