Inlägg från: mamion |Visa alla inlägg
  • mamion
    Superbia skrev 2011-03-06 22:47:50 följande:
    Tyckte nog att "hunken" som stod längst till vänster i bild och som hade Nicky-frilla skulle ha kommit in i huset. Kan inte namnet på dom, men han var mest hunkig i mina ögon.
    Agree
  • mamion
    Gulletroll skrev 2011-03-22 22:33:14 följande:
    OMFG Kan nån uppdatera mig vad som hänt på BB sista dygnet...har inte hunnit kolla.
    Jag satte på liven nu å där råder porrstämning. VAD HAR JAG MISSAT?!?!?! TELL ME!!! En kort summering, pleeeze
    hångel mellan Patrik och martin. Bråk mellan Marisol och Minela. Hångel mellan Martin och Marisol. Minela valde sedan att förföra martin och Marisol blev utan. Patrik och Madde (heter hon så? ) har sannolikt haft sex i duschen. Martin pullade Minela och tror att Minela runkade av honom.
  • mamion
    Cillisen skrev 2011-03-22 22:42:02 följande:
    Va bråkade Marisol och Minella om? HAr MArtin hånglat med BÅDA? Å Patrik sexat?? :-O
    Minela blev tokig för att Marisol gjorde en liten grimas och tog det som att Marsol tyckte att hon var falsk i det hon gjorde. Marisol kysste Martin först sen började Minela åma sig framför honom (samtidigt som hon hela tiden tittade på sig själv i spegeln och skulle vara sexig) Då gjorde Marisol en grimas och då flippade Minela och skrek och gapade på henne som en galning. Patrik och Madde stod i duschen och porrade men när man trodde att han skulle sätta på henne så bytte dc kameravinkel så man vet inte riktigt, men det verkar som det kommer när som helst nu ändå
  • mamion
    Mariohn skrev 2011-03-22 22:54:46 följande:
    Hur ser du något? Det är helt mörkt?

    Men fy fan vad äckligt. Med den hygien och aktivitet det varit där nere sedan igår lär det vara som att öppna en bok och upptäcka att sidorna är fulla av räkost Kräks 
    Dc visar
  • mamion
    emelielj skrev 2011-03-22 23:08:44 följande:
    Men gud vad det händer grejer nu! Är alla överkåta nu eller? Är det hon den blonda som gör bort sig mest eller har jag fattat det fel, Minela? eller var Marisol den blonda?
    Och var håller Patrik på med? Gud va Martin sjönk i mina ögon nu av det jag hör, gillade ju honom men nu känns allt smutsigt, efter dessa 3 tjejer asså! Galna killar?

Svar på tråden Big Brother 2011-tråden