Inlägg från: Anonym (jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Killar- Hur vill ni att tjejer ska vara rakade?

    Helrakad alla dar i veckan, så mycket vackrare.

  • Anonym (jag)
    Anonym (Kille) skrev 2016-08-21 08:43:53 följande:

    Efter att ha provat olika varianter av fittfrisyrer så måste jag säga att slätrakat är överlägset bäst. Lent och skönt att ta på, inget hår i munnen vid oralsex, och set ser fräscht ut och man ser själva fittan mycket bättre än om den är dold bakom hår. Jag gillar fittor och går igång på dem så klart som fan att jag vill se den klart och tydligt! :)


    Håller med dig, är fittan hårig ser man en buske är den rakad ser man fittan så mycket sexigare.
  • Anonym (jag)
    Anonym (Vaddå?) skrev 2016-08-21 12:22:20 följande:

    En fråga- skulle ni säga till er tjej att justera könshåret? Eller ja, be henne att kanske fundera på att ändra det lite till något ni tycker är sexigt?

    Jag har det som jag har det eftersom jag gillar det, och ingen har bett mig att ändra det.

    Min kille slickar mig iofs aldrig, så då kan det kanske kvitta för honom. Han rakar sig inte själv, och det tycker jag är fint. Han får dock massor av oralsex av mig.

    Drar man sig för att säga något? Man borde väl kanske hinta lite iallafall om man ogillar det, eller? Det har jag själv gjort tidigare i andra förhållanden. Sagt: visst, raka dig du om du vill, men inte för min skull. Jag gillar hår.


    Visst spelar det roll vad ens partner tycker, min fru bryr sig inte om hur det ser utt bara det inte sticker ut utanför trosorna, jag tycker hon är grymt snygg och sexig rakad, eftersom det inte spelar ngn roll för henne och jag njuter av det så rakar hon sig.
    Ibland får jag raka henne vilket är ett helt fantastiskt förspel, rekommenderas!
  • Anonym (jag)
    Anonym (Vaddå?) skrev 2016-08-21 13:10:07 följande:
    Det är ju det jag skriver, men talar ni om det för era kvinnor? Att ni föredrar på ett annat sätt?
    Ja jag sa att jag önskade att hon rakade och då började hon göra det.
  • Anonym (jag)
    Tom Araya skrev 2016-08-21 22:44:54 följande:

    Jag har jättesvårt att svara så kort och koncist...

    En massa mörkt hår på en kvinnokropp är inte snyggt. Slätt, lent och hårlöst är finare och trevligare att smeka. Kvinnans kön framhävs mer utan en täckande buske (och jag tycker kvinnans kön nästan alltid är vackert). Det är definitvt trevligare att slicka utan långa hårstrån på eller runt blygdläpparna.
    Hon måste inte vara helrakad, delrakad och ansad "fittmustasch" funkar fint och jag har även varit med om att helt orakade och oansade kvinnor haft så lite hår att det inte stör ett dugg.


    Håller med, bra förklarat.
  • Anonym (jag)

    Jag är så glad att hustrun rakar fittan, den blir len att smeka och slicka, den blir skön att knulla och den blir så vacker att se på, jag bara älskar rakad fitta!

  • Anonym (jag)
    Anonym (TYcker) skrev 2021-02-23 12:43:39 följande:
    Måste verkligen säga att hår stör mig inte alls om jag ger oralt. Däremot har en del en fiskliknande doft. Har dock erfarenhet av helt luktfritt kön hos vegansk kvinna. Ämnesomsättningen blir något annorlunda. Det känns så fräscht!  DET , dvs luktfritt, gillar jag. Hår stör mig inte på något sätt.
    Nog vill jag väl ändå att fittan ska dofta fitta och även smaka fitta !
Svar på tråden Killar- Hur vill ni att tjejer ska vara rakade?