Inlägg från: varfördåför |Visa alla inlägg
  • varfördåför

    varför vill ni se mig gråta?

    Nightmare skrev 2011-03-12 11:40:44 följande:
    För att personen antagligen uppfattar dig som "hjärndöd" och uttrycker sin åsikt. Jag säger inte att det är rätt eller fel men man får räkna med att alla inte kan uttrycka sig på ett shysst eller snyggt sätt.
    jag anser att om man inte kan uttrycka sig på ett trevligt sätt så kan man låtabli att uttrycka sig.

    Jag håller med TS och jag har påpekat detta ofta. Det är ehlt absurt att folk kallar okända människor för tex hjärndöd, jag är helt övertygad om att de inte hade sagt det till henne ansikte mot ansikte, och att de inte sagt det till en vän. Att vara elak bakom anonymskyddet eller med en pres som inte avslöjar något är väldigt fegt och fruktansvärt förnedrande mot dem som blir utsatta för påhoppen.
    Alvin, Ilon, Douglas och Junie
  • varfördåför
    Cahn skrev 2011-03-12 11:44:50 följande:
    Dessutom så kan jag säga att de som hackar inte har förstått att det är lönlöst att tracka en som redan är nere, hon blir varken starkare eller gladare för det, snarare tvärtom.

    Vill man hjälpa någon att lämna så måste man peppa, vara positiv och göra sitt bästa för att hjälpa till att bygga upp personens självkänsla och självförtroende igen. Det görs inte med hårda ord.

    Mobbar man en överviktig kommer denne inte att börja banta, troligare det motsatta.

    Önskar dig all lycka till och hoppas att du en dag ser ditt eget värde och hittar en vänlig och omtänksam människa att dela livet med! {#emotions_dlg.flower} 
    Alvin, Ilon, Douglas och Junie
  • varfördåför
    Läntandelavendel skrev 2011-03-13 18:40:12 följande:
    Nej du har du rätt i. Ingen har ngn som helst anledning att behandla dig dåligt. Ingen här ¨på fl. Ingen elak man. Eller kvinna. Eller allra minst du själv. Var inte elak mot dig själv! Våga bryta upp! Våga vara snäll mot dig själv!
    Alvin, Ilon, Douglas och Junie
Svar på tråden varför vill ni se mig gråta?