• bonzo

    Andra barnet i november genom IVF

    Hej!

    Vi har plussat efter ivf och det är vår första graviditet.  Gjorde ÄP 16/2 och ET 18/2 precis som ni.
    Ska på vul den 21 mars. Har riktigt ömma bröst och ganska mycket molvärk i magen. Speciellt när jag har promenerat ett tag. Svårt att bedöma om det är normalt eftersom jag inte har någon tidigare gravidtet att jämföra med.
    Hur mår du ? Har du några symptom ?

  • bonzo

    Hej!

    Vi gjorde ivf i Örebro. Jag har också vul den 24 mars såg jag i almanackan nu. Vi fick ett svagt pluss redan på RD 8 så tiden sniglar sig fram. Jag försöker boka in många trevliga aktiviteter i veckorna och på helgerna så att tiden ska ticka på snabbare.
    Känner mig inte så trött faktiskt men det beror kanske på att jag sover 9 timmar per natt.
    Ska bli spännande med vul även om jag är lite orolig att det ska göra ont när de för in staven. känner mig så känslig i underlivet.

    Fick ni ett eller två embryon tillbaka ?

  • bonzo
    Vi fick tillbaka ett. Det var två som befruktades (av 9 ägg) och det andra kastade de. Det var för dåligt för att frysas tydligen. Många av äggen var omogna eftersom de satte in ägglossningsprutan för tidigt. De borde ha låtit mig spruta några dagar till med menopur.
    Tycker att de kunde ha satt in båda eftersom de inte var tipp topp men de har ju som policy att bara återföra ett i taget.
    Som tur är verkar ju vårt lilla embryo fastnat i alla fall.

    Underlivet känns riktigt skört efter allt progesteron. Har ont vid sex och vill inte att mannen ska komma så långt in då det gör jätte ont. Känns som att han kommer emot något , kanske livmodertappen.  Får säga till doktorn att vara försiktig

    Vilken tur att färskförsöken fungerar för er! Eftersom ni har en dotter redan kanske tvillingar hade blivit lite för mycket på en gång.

    Fick ni vänta länge på behandling ? Eller är det en privat klinik ? Har hört att Göteborg har långa köer.
Svar på tråden Andra barnet i november genom IVF