• P30

    Vilket är det mest "udda" föremålet du använt dig av vid onani?

    Anonym skrev 2012-05-18 19:32:53 följande:
    Kan någon berätta hur man gör med en deo, har ju en tom hemma=???
    Jag tror det finns en beskrivning längre bak i tråden. De flesta deoflaskor i plast har en kant fem milimeter under kanten till kulan. Det är fästet till själva kuldelen. Med ett ordentligt tag där kan man "bryta av" den delen så lossnar kulan och ringen som kulan sitter fast i. Diska båda delarna ordentligt och fyll med glidmedel.

    Rolla på klittan så skall det kännas som att bli slickad. Har inte testat själv, mest för att jag är man. Inte på min sambo heller - hon gillar tyvärr inte mer att bli slickad än att bli kliad på ryggen. Som tur är låter hon mig slicka på andra istället. 

    Insåg det där med de delbara deosarna i Sydafrika, där finns refills av deon utan kula, så där plockade man bort kul-delen på deon och använde till nästa deo.
    Anonym (Sussie) skrev 2012-05-18 19:45:47 följande:
    Å, berätta för mig hur man gör med elvispen! Är ensam och lätt sugen på att testa...
    Har testat det där hemma också efter tips i varierande trådar här.

    Det går till så att du har endast en visp. Det är bra om visptrådarna är runda, är de platta och vassa kan det bli lite för mycket friktion. Du bör ha ett par ordentliga trosor på dig, framför allt om du inte är rakad så att det inte sticker fram hårstrån som vill fastna, då blir du epilerad istället för onanerad.

    Det bästa är silkiga eller polyestriga trosor, bomull kan ge lite för mycket friktion om du börjar trycka för mycket. Någonstans tipsas det om ett par strumpbyxor eller tunna tajts utanpå trosorna första gångerna för att inte bli för nervös.

    Du börjar med att hålla centrum av vispen - där trådarna möts nära klittan och sätt på lägsta hastigheten. Börja lugnt och försiktigt. Därefter kan du vinkla hantaget mer mot dig så att det blir hårdare och hårdare stimulans ju mer du lutar på vispen. Några har haft en visp där du kan sätta i olika vispar och då verkar ballongvispen fungera bäst.

    På min sambo fungerade det sådär. Hon behöver väldigt mycket stimulans för att komma. VÄLDIGT mycket. Hon hade aldrig fått en klitorisorgasm innan jag skaffade en speciell dildo till henne. Efter det har vi testat minst 25 olika dildos och hon får inte orgasm av de andra, de har alldeles för svag klitorisstimulans.

    Det enda andra som fungerar för henne är en panasonic magic wand, men tyvärr har vi inte lyckats få tag på en riktig sådan, så den har hon bara fått prova på sexfester.

    Så - min sambo tyckte det var skönt, men läskigt med elvispen, kunde inte slappna av tillräckligt för att kunna komma.
    Anonym (fel på mig?) skrev 2012-05-21 18:52:02 följande:
    Jag är väl kanske inte den som ska kommentera här egentligen, men provade elvispen otroligt skönt när man hittat rätt läge, enda problemet för mig är att jag aldrig fått en orgasm(antar att jag borde veta om jag fått en liksom..), så vet ju inte vart jag ska ta vägen med den sköna känslan.. :(
    Och nej - det är säkert inget fel på dig alls. Alla är olika även om en del kvinnor tycks tro att alla fungerar som de. Jag har varit med om kvinnor som kommer innan jag nått klitoris med tungan och kvinnor som faktiskt inte kan komma utan extremt starka vibratorer. Både min före detta fru och min nuvarande sambo är sådana och hade jag inte vetat hur min fd fru fungerade hade min sambo kanske aldrig fått en klitorisorgasm i sitt liv. Hon har ändå haft sex med minst 60 män innan mig och aldrig fått en klitorisorgasm. 

    Nu har hon orgasmerat duktigt och vi har faktiskt lyckats ge henne en orgasm bara med handkraft efter mycket jobb - nu när hon vet hur hon skall göra - och jag när jag vet vad hon behöver.

    Det som är lite roligt är att mina empiriska undersökningar av kvinnans orgasmer är att ju mer svårfångade de är, desto mer intensiva och roliga är de. Så ge inte upp. Skaffa marknadens absolut starkaste klitorisvibrator och börja där.

    Inboxa mig om du vill veta mer så slipper vi off-topica tråden helt...
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    ManligMan6 skrev 2013-01-14 09:00:01 följande:
    Knappast så skulle jag tro. Det är den vanligaste fetishen bland killar att onanera i syrrans/tjejens strumpbyxor. (På sej)
    Det har jag väldigt svårt att tro, du kanske kan ge en källhänvisning på det påståendet.
    Dessutom är jag säker på att fiskar inlindade i strumpbyxor är en väldigt ovanlig onanikombination. Har dock ingen källa för det. Tyst 
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    ManligMan6 skrev 2013-01-14 11:32:37 följande:
    Ja det kan jag faktiskt! I programmet "Fråga Ollle" så berättade Olle att just strumpbyxor var det absolut vanligaste fetishen. Programmet visades i december.
    Nu skrev du att strumpbyxorna skulle vara på sej.
    Sej är en fisk.
    Och jag tror alltså inte att du har bevisat att syrrans strumpbyxor på vitfisk skulle vara den absolut vanligaste fetishen.

    Nylonfetish brukar väl annars normalt komma en bra bit ner på listan, efter bröst-, rump-, ben-, fot-fetish?
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Kattis O skrev 2013-01-15 13:51:25 följande:
    Nappflaska full med varm å go välling.

    Först höll jag den bara mot fittan med innan jag va klar va den inne i mig också.

    Skönt för den va varm men största kicken va nog att det kändes så tabu.
    Förmodligen det modigaste jag setts skrivet på FL alla kategorier som icke-anonym.
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Kattis O skrev 2013-01-15 15:02:46 följande:
    Usch! Borde jag varit anonym kanske...? ;)
    Jag bara tänker: tänk om FL-tanterna, av misstag, skulle råka hamna i den här tråden. Vilket liv  det skulle bli. Soc skulle bli inkopplat och din förskolefröken skulle bli mailad och...
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
  • P30
    Kattis O skrev 2013-01-15 15:29:39 följande:
    Ja, gud du har rätt! Jag får be om förlåtelse och göra avbön ;)
    Bra där. Ordningen återställd och flaskorna är noggrant kokade. I sprit.
    Om du gör som du alltid har gjort får du det resultat du alltid fått.
Svar på tråden Vilket är det mest "udda" föremålet du använt dig av vid onani?