Inlägg från: Anonym (Skäms) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skäms)

    Långa blygdläppar!

    Kvittar vilken gyn man går till? Ska jag bara säga till gyn när jag ringer att jag vill ha en tid för jag har typ problem med mina blogdläppar & får skavsår osv & fråga henne hur jag ska gå till väga eller nåt?
    Hade ju vatt bra & få en remiss...

    Jag kommer dö..

  • Anonym (Skäms)
    Anonym skrev 2011-03-24 20:59:25 följande:
    Hej alla!
    Jag på Christer i P3 idag och där berättade de om "kussomaten". Det är tydligen nån slags fotogrej som finns i danmark där man anonymt får gå in och fota sitt könsorgan. Detta är ingen "porrgrej" utan man gör det för att visa mångfalden på kvinnors könsorgan. Låter lite konstigt, jag vet. Men på radioprogrammets hemsida så har de länkat till den här hemsidan där alla bilder läggs upp.
    Jag har själv lite komplex för hur jag ser ut, från o till.. Och man jämför sig med alla andra. Men på den här sidan får man verkligen se hur olika alla ser ut! Det finns inte ett underliv som är likt ett annat. jag blev faktiskt själv förvånad. Ganska skönt att se att alla tjejer inte ser ut som rakade porrstjärnor. Så ett tips till er alla, ta en titt! :)

    www.kvindekenddinkrop.dk/kkdkpix.html#

    Ehm, tack.. Där va mååång olika ja.. Rätt räliga bilder egentligen :)
    Men de va kul & se.. Men man skulle visat de för såna puckon som håller på....

  • Anonym (Skäms)

    Jag ska på återbesök hos bm nu om 2-3 veckor.. Men alltså, vad säger jag? Hej, mina läppar hänger & jag har problem som attan med att sexlivet inte Funkar o kan inte cykla osv utan att få skavsår.. Pinsamt o säga det face to face.. Hur ska jag säga? Hur börjar jag? Så så borde det inte vara problem med att få operationen Betald eftersom man har fysiska problem oxå inte bara psykiska?

  • Anonym (Skäms)
    Anonym (Fått dem fixade!) skrev 2011-03-25 19:17:02 följande:
    Vet att det kan vara svårt att ta upp. Men du kan ju alltid börja med att säga att du har ett litet problem som du funderat på att ta upp länge, men tycker känns lite jobbigt att prata om. Sen är det bara att ta tjuren vid hornen och säga att dina långa inre blygdläppar ställer till mycket besvär för dig. Att de skaver och att du lätt får sår på dem pga det, och att även sexlivet är svårt pga att de gärna hamnar i kläm. Sen får du väl säga att du önskar att få dem förkortade så du slipper besväras av detta längre, samt höra om man kan få remiss till Kvinnokliniken för ev operation. Vore jag du skulle jag inte prata så mycket om att du tycker de är osexiga osv, utan mer de faktiska fysiska besvären du har av dem.
    Lycka till, och meddela gärna hur det gick.  
    Jo, nä jag tänkte bara dra på med massa fysiska problem i så fall. Annars går de kanske inte.
    Men asså, klitoris, hur ser den ut efteråt? För min är ganska tydlig & syndlig. Vet inte hur andras ser ut. Men man ser den tydligt liksom & så..
    Och hur blev ditt sen? Blev det en "springa" sen som man säger? Eller de syns fortfarande lite?
  • Anonym (Skäms)
    Anonym (Fått dem fixade!) skrev 2011-03-25 22:08:00 följande:
    Min klitoris ligger ovanför där blygdläpparna hängde ner, så den ser likadan ut ff. De har bara klippt/skurit av et som hängt ut av blygdläpparna och sytt ihop. Så när jag står går de yttre blygdläpparna numera ihop och nuddar varandra utan något mellan. Förut hängde de inre ut lite utanför och därför hamnade de i kläm.
    Nu ser det mer "normalt" ut. Allt sitter liksom lite mer där det ska. De inre blygdläpparna följer ju dock hela vägen ner till och runt slidöppningen och där har jag fortfarande lite överflöd som ibland kan klämmas lite om man inte är tillräckligt fuktig vid samlag. Men det är småsaker, inte som tidigare på långa vägar.  
    Okej, är du nöjd med ditt nya utseende då??
  • Anonym (Skäms)
    TheFamily skrev 2011-03-25 22:19:33 följande:
    Från en som har jobbat på förlossningen i 7 år kan jag säga att ALLA kvinnor ser olika ut i underlivet. Och VI som jobbar inom kvinnovård bryr oss inte om, om kvinnan har stora små eller hängande blygdisar. De enda gångerna jag har hört barnmorskan pratat om utseendet på någons blygdläppar eller underliv är när vi förlöser kvinnor som blivit könsstympade och hur synd det är om de kvinnorna.
    Okej, vilken tur att ni inte bryr er :)
    Men jag bryr mig :( :( :( Jag bryr mig som fan!
    Och jag vet inte var jag ska bli av, eller hur jag ska gå till väga....
    Min sambo erbjöd sig till & med & ringa för mig, men de e ju nästan värre...
  • Anonym (Skäms)
    Anonym (Fått dem fixade!) skrev 2011-03-27 20:29:24 följande:
    Absolut!! Men mest nöjd med att slippa skavet då det vad det jag var mest besvärad av. 
    Ok :) skönt & höra..
    Ja, mest e de både utseende & problem.. Eller, de e nog båda delar..

    Vågar inte ta de med min BM, så jag ringer nog en utomstående gyn..
  • Anonym (Skäms)

    Jag har tänkt ta tag i o ringa nu. Men hur går jag Till väga för att få remiss till operation!? Man Nämner inte de va? Jag tänkte ringa Gun, berätta Att jag har problem när jag cyklar, går o sexliv. Vad händer sen?? Kommer man till gyn o hon skickar remiss eller Hur blir de??? Berätta hur ni gjorde!!

  • Anonym (Skäms)

    Så om jag börjar med att ringa gyn så får jag bekosta det själv?

  • Anonym (Skäms)
    Anonym (Me2) skrev 2011-03-30 13:43:11 följande:
    Känner igen mig endel men har inte haft fullt så stora problem med det. När jag var yngre sa en kompis att alla andra brukade skratta åt mig när vi duschade efter gympan för att jag "såg så konstig ut där nere". Det var så himla knäckande! Har faktiskt tyckt att det är jobbigast när man ska duscha bland folk, men inte så jobbigt i kärleksrelationer, har till och med haft one night stands, och till saken hör att INGEN någonsin har klagat. Ett one night stand sa till och med en gång att "du anar inte hur skön du är där nere" eller något sånt, jag tror det finns de som tycker det är sexigt, min man t ex. Det finns ju faktiskt fördelar med det också, om man får vara lite grov: man kan ha bättre känsel eftersom det finns mer yta med känsel i, man blir blötare vid sex för det finns mer slemhinna osv, och det är kanske mer spännande att smeka nån som ser ut så än en som är liksom helt platt. Är man dessutom lite rund som jag är så syns det inte för låren går ihop. Det enda jobbiga är att det skaver.
    Har velat operera men min man bönföll mig att låta bli. Det är dock en rätt billig och enkel närmast rutinoperation skulle jag tro och det finns väl de ställen där de specialliserat sig på intimkirurgi också, så behöver man inte bli generad.

    Lycka till TS! Om du har råd så kosta på dig en operation om du mår så dåligt över detta!
    Jag e rund men låren täcker inte :( :)
    Min man gillar det, men inte jag.. Jag vill kunna visa mig för honom oxå..

    Nej, jag har inte råd, men jag har problem med dom. Plus att jag mår dåligt. Där e felet :(
Svar på tråden Långa blygdläppar!