Inlägg från: Momalicious |Visa alla inlägg
  • Momalicious

    Någon mer som hoppas få syskon 2014 eller -15?

    Nej då, jag och sambon vill ha ett till och det är väl ungefär så länge vi tänkt vänta :)

  • Momalicious

    Min son är fyra månader nästa vecka. Han kommer börja dagis när han är runt året och då kommer jag förhoppningsvis börja plugga. Sen är det tre år utbildning och sen vill jag ha jobbat upp min SGI. Så det är ju typ fem år kvar, förutsatt att jag kommer in direkt när jag söker in till universitetet.

  • Momalicious

    Jag hoppar in här. Vi planerar för barn 2014-15. Vi har en son på snart två år. Har nyss köpt hus (såg att ni diskuterade det haha) och det är 5-6 rum så det finns gott om plats så att säga. Anledningen till att vi väntar är att jag börjar plugga i januari och vill hinna komma in ordentligt och få en bra bit av utbildningen (3 år) avklarad. Jobbigt för vi är så sugna men det är bäst så. Sen kommer jag förmodligen inte ta uppehåll eftersom jag ska plugga på distans utan min sambo kommer vara föräldraledig och så kan jag ta amningspauser ;)

  • Momalicious

    Jag skriver inte mycket här, men läser allt. Spännande spännande i tråden nu ju! :D Själv har jag världens beslutsångest över när vi ska börja försöka. Jag läser till sjuksköterska och är snart färdig med första terminen. Är bara så nervös över både graviditet och ett till barn. Mådde sjukt illa första fem månaderna av graviditeten förra gången och sen hade jag hemsk foglossning resterande tiden och det blir ju rätt jobbigt att plugga och må dåligt samtidigt, men å andra sidan är det väl lika jobbigt att jobba och må dåligt. Det blir antingen i höst eller nästa höst. Frågan är bara när vi ska börja...

  • Momalicious

    Och här sätter min kropp stopp för bebisplaner för tillfället. :( har haft ont i ryggen i några månader men i förrgår blev det riktigt illa och jag kan knappt gå. Har varit på röntgen, gjort prover och väntar på svar. Visar det inget är det sjukgymnastik i 6 månader och läkaren avrådde mig från att bli gravid innan jag var bättre. Inte för jag hade tänkt bli gravid när jag har såhär ont, kan knappt röra mig så sex är nog svårt ;) men gud vad tråkigt när man längtat så :(

  • Momalicious

    Ja det är verkligen skittråkigt. Har längtat efter att bli gravid sen sonen var några månader och han blir tre i december, och så måste jag kanske vänta ett år till förutsatt att jag blir bra av sjukgymnastiken. Urk.

  • Momalicious

    Är inlagd nu, de tror diskbråck. Är bara 23 så känns ju inte så kul om man säger så. Ligger och får morfin hela tiden och inte ens det tar bort all smärta, bara den värsta. Usch så trist.

  • Momalicious

    Jag vet inte än. Innan jag får komma hem ska jag kunna ta mig ur sängen utan hjälp av gåstol och kunna gå själv eller med kryckor och jag kan inget av det än. Och så måste smärtlindringen funka och det gör den inte heller. Så vi får se. Har gjort vanlig röntgen men tror det ska göras MR med. Vet ju inte ens om det är diskbråck än men jag antar att det är det, vet inte annars vad det skulle kunna vara.

  • Momalicious

    Det är inget vidare alltså. Fick efter lite tjat komma hem igår. Så skönt! Smärtlindra kan jag lika gärna göra själv. Är ett diskbråck i ländryggen nånstans. Läkaren sa att MR inte behövdes eftersom det var så typiska symtom och det ska läka ut själv. Om det inte gör det på några månader får man gå vidare. Hoppas det gör det för jag vill verkligen slippa op.

    Lycka till alla med äl och som väntar på plus! Hoppas på många plus denna månaden! :D

  • Momalicious

    Håller tummarna för er allihopa! Hoppas jag läker fort för vi vill gärna börja försöka till hösten men jag vill känna mig helt bra i ryggen innan :)

  • Momalicious

    Vet hur det är att pendla och inte veta hur man vill göra. Innan ryggen pajade växlade jag också mellan att försöka den här hösten/vintern och då få 3,5 år emellan eller nästa höst/vinter och få 4,5 år emellan. Vill verkligen ha en sensommar/tidig höstbebis nästa gång eftersom vår första son är född i december. Vill helst slippa föda i början av sommaren också för jag vill inte behöva känna att jag måste dra med en bebis ner till stranden eller så. Men nu när ryggen är paj vet jag inte om vi kommer kunna börja försöka i år för jag vill verkligen vara helt bra innan jag blir gravid om det går eftersom en graviditet tär rätt mycket på kroppen. Men som det känns nu hoppas jag att jag är bra nog att börja försöka så det blir en augusti/september/oktober bebis 2014. :)

  • Momalicious

    Men oj! Du borde ju verkligen vara gravid om du får så starka streck på äl testen en vecka efter äl! Håller tummarna! Och grattis till praktikplatsen :)

    Ja det hoppas jag med :)

  • Momalicious

    Tack så mycket! Ja, det var underbart! Enda negativa var att bilen kraschade påväg dit men det får vi lösa imorgon ;)

Svar på tråden Någon mer som hoppas få syskon 2014 eller -15?