• Avalie

    Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.

    Lully hill, hur har det gått? jag hänger i samma forum som Bling, är lite nyfiken ;)

  • Avalie

    heheheeh hej  zinfandel!
    Jo det är mkt intressant detta med immunologi, JAg har gjort det mesta man kan i immunväg, men mitt sista ivf blev hur konstig som helst, överstimulerad plockad på 14 ägg varav endast 2 blev bra. Så jag tror att man definitivt inte ska göra ivf i vilken cykel som helst.
    Vi ska i alla fall iväg till Serum i Athen för en hysteroscopi så snart vi får tiden. Ska tydligen vara väldigt bra då man kan ha ärrvävnad inne i livmodern mm.

    Zinfandel, vad har du för diagnos ev beh?

  • Avalie

    ja trombyl samt ev fragmin och prednisolon från plus borde du ta, har ni gjort en mf utredning?

  • Avalie

    tydligen så kan hysteron som görs här vs athen inte jämföras. den i athen är mkt mer omfattande. samt de hittar oftRE avvikelser där läkarna i sverige inte ser ngt.

  • Avalie

    Hej tjejer!!!!
    Dt var ett tag sen, ser att det har kommit in nya på tråden, hälsar så varmt och hoppas att ni lyckas med behandlingarna.

    Villblimor, oj vad tiden har gått, bebis kommer snart :)

    Bling; oj vilken nyhet du fick, efter allt kämpande, men om Lillan mår bra  så länge så hålls alla tummar och tår för aattt det ej ska vara ngt mer på tisdag.

    Tjorven : tjorven hur är det med er? såg att ni tar en välbehövlig paus... Är skönt att skippa allt med behandlingar ett tag... kram på dig vännen.

    Själv så är jag tillbaka på ritbordet, vet ej riktigt vad jag ska göra, surrogatförsöket gick ju inte så bra, fick helkassa ägg, av 12 så fick SM 1 tillbaks. alla andra dog på vägen, vet ej om det har med min viktop att göra, har gått ner 20 kg hittills, med b-vitaminbrist samt järnbrist som följd.
    Men har man chansen så tar man ju den, trots varnande ord från läkare att man måste vänta ett år efter op.

    Tänkte ta och skriva Dr G igen och kolla hur vi bör gå vidare, är ändå sugen på att ge det 2 försök till, med immunbehandlingar, men vet ej om jag ska använda egna ägg eller ej.
    Vi har för tillfället flyttat till Sydamerika, och att ta en tripp till London går ej på ett bra tag, så LIt kommer inte på fråga. Jag hade inga katastrofvärden direkt men frågan är om man klarar sig utan det. dvs endast med intralipider, kortison, fragmin, trombyl och xtra progesteron sprutor. (köpte 3 månaders förbrukning i Indien).
    Vill ha lite råd tjejer, vad skulle ni ha gjort?
    Är det värt att ge det 2 försök till? eller ska jag fortsätta med äggdonator+SM?

    Har även  ett snabbt alt .då många tjejer typ säljer sina barn här, dvs adopterar bort dem för en viss ekonomisk kompesation, ingen aning hur mkt, men visst känns det lockande för den värkande barnlängtanshjärtat, men när jag tänker efter är det inget jag skulle kunna leva med, tänk er att se ert barn i ögonen och tänka att man köpt henne/honom. Beröva dess härkomst helt och hållet och rätten till sina rötter.
    Nej absolut inget jag skulle kunna göra (så att ni vet) bara det att man blir less på allt detta ibland.

    Bling, DND, Villblimor, Ni ger mig så mkt hopp, och bevis för att det kan funka, är så glad att ni finns här och har velat dela med er av era erfarenheter samt att ni hjälper till när ni kan med provsvar mm.

    En varm kram till er alla Hjärta

  • Avalie

    Sorry tjejer, skrev in i fel tråd, skulle vara på alan e beer tråden, men tar gärna emot synpunkter från er med.

    kram

Svar på tråden Oförklarlig barnlöshet kan vara ett immunproblem.