• Anonym (!!!)

    Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva

    Jag är 42 och har en beundrare som är 18 snart 19. En jättefin kille. VI har kysst varandra och så men inte gått längre. Nu ser väl inte jag ut att vara över 40 men i alla fall. Men varje gång vi är på puben samtidigt så kommer han fram till mig trots att hela stället är fullt av yngre snygga tjejer.
    Jag tar det som en komplimang. Man ska väl inte tänka för mkt på åldern men han är bara 3 år äldre än min son. Men det är spännande måste jag erkänna. 

  • Anonym (!!!)
    HäxanSurtant skrev 2011-04-14 00:57:12 följande:
    Gahh och jag tycker de är jobbigt med grabbarna på 18-20 som klänger på mig ute

    Klart de är en komplimang, men man skall nog alltid ha i huvudet att de där med att knulla kompisens mamma är en pojkdröm som många har
    Jag kommer ihåg när äldsta sonen var runt 15 och hans kompisar stötte på mig. Sonen var helt vansinnig och skällde på sina kompisar att dem skulle låta hans mamma vara....Min dotter som är 23 säger alltid åt sina killpolare att du det där är faktiskt min mamma...hon tycker att det är jobbigt men jag tror att hon känner lite konkurrens haha....
    Umgås mycket hellre med yngre personer än såna i min ålder. Dem är så tråkigt.
  • Anonym (!!!)

    Jag tycker att många tjejer blir så tantiga. Fattar inte varför det måste bli så? Jag fixar mig alltid och vill se bra ut vad jag än ska göra. Inte många som tror att jag är 42 om dem frågar hur gammal jag är. Jag gillar att umgås med yngre tycker att många blir tråkiga och det är inget fart i dem. Jag och min dotter som blir 23 vi går ofta ut tillsammans och festar. Men hon gillar som sagt inte när hennes kompisar stöter på mig eller unga killar över huvudtaget. Men som sagt det blir lite konkurrens.
    Min dotter åkte med min syster och skulle hämta mig. Då hade hon sagt att fan vad min mamma är snygg. Hon skulle ju kunna få vem hon vill. Då blev jag jätteglad.  

Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva