• Anonym (Kvinna 40+)

    Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva

    Stilla min nyfikenhet!

    Ni killar som är 18-30 år tex. och vill ha sex med en kvinna som är äldre, som i mitt fall 40-45 år.  Vad går det ut på?

    Jag opponerar mig inte mot det men jag har däremot börjat fundera på varför då jag får såna förslag ganska ofta av så unga killar efter att jag passerat 40.

    Tror yngre killar att en kvinna på 40+ är en sexguru som kastar sig över en man som ett vilddjur och vet exakt vad hon vill ha och älskar ohämmat, högljutt  i flera timmar eller vad sitter nyfikenheten i?

  • Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva
  • Göteborgskillen2101

    jag tänder på tanken för att en kvinna i 40+ års åldern kan vara riktigt heta och för att dem har så mycket mer erfarenhet än tjejer i min ålder ;) Det är en av mina största fantasier... att ha sex med en kvinna i din ålder

  • Kickan04
    Anonym (40-taggare) skrev 2011-04-17 01:41:25 följande:
    Har läst lite sporadiskt i tråden. Att unga killar vill ha mig är numera vardagsmat. Att vi skulle vara svältfödda på sex och därför lätta att få omkull är bara en dum myt. Det är oerhört många fler som raggar på mig nu än för 20 år sen. Jag kan med andra ord ta hur mycket jag vill och vad jag vill ha. Man behöver knappast lägga två strån i kors för att få sex om det bara är det som man är ute efter. Jag och flera av mina kompisar i samma ålder är väldigt säkra på vad vi vill ha och vi vet hur man tillfredsställer en kille. Vi kan tom vara rent osjälviska genom att vi tar initiativ och kan sätta hans njutning på första plats utan att  lägga perstige i det. Kanske just bara för att vi gillar att få göra det. Dessutom har man som 40+ insett att sex är något man har rätt att njuta av. Lite erfarenhet och vetskap om vad som är bra sex ovanpå det ger det bästa en yngre kille kan få.
    mum27 skrev: Min fråga är istället ,,, VArför vill kvinnor 40 pkus ha riktigt unga män ???

    Anonym (Kvinna 40+) skrev : därför att många kvinnor inte bejaka sin sexualitet.....

    .... Jag tror att en yngre man får en äldre kvinna att ta för sig sexuellt på ett sådant sätt som hon inte skulle göra med en jämnårig eller äldre man. (gäller de som gillar yngre män, eller gillar tanken på en yngre man).

    Precis som Anonym (40-taggare) skrev så känns det mer OKEJ för en äldre kvinna att ta initiativ med en yngre man, det till och med förväntas (framkommer i många inlägg här), en yngre man öppnar upp för att kvinnan gör det skönt både för sig själv och mannen i större utsträckning. Dessutom boostar en yngre man den äldre kvinnans självförtroende; Det blir mycket mindre prestige men en yngre man, där finns inga krav på ngt - what you see is what you get!! Och det gör kvinnan tryggare och modigare.... 

    .... jag tror att det är precis samma faktorer som gör att en äldre kvinna söker sig till en yngre man som när en äldre man söker sig till en yngre kvinna ...versus yngre män och yngre kvinnor som söker sig till äldre...

    ... det är bara mer normativt okej för män att leva ut sin sexualitet och därför också vanligare att de bejakar sin lust för yngre mer oerfarna kvinnor - fram till 2013 förstås !! ...kvinnor är mer hämmade sexuellt, på alla plan, inte alla men många...män tillåter sig att fantisera om sina sexuella drömmar i mycket större utsträckning än kvinnor... en handling börjar med en tanke... Så kvinnor.......tillåt er tänka på det sortens sex som ni är nyfikna på!!!
  • Anonym (odde)

    jag är 18 år kille ifall nån kvinna av er som är intresserade få väl kontakta mig;)

  • Adde75

    Jag fick ett erbjudande om att ha sex med en 70 årig kvinna häromdagen, men hon ville gå ner i vikt innan sa hon, kanske för göra sig fin för mig eller för att må bättre, hon är nog 1 1/2 huvud kortare än mig och lite tjock och jag är 1,75 och 38 år. Om nu jag skulle få för mig att ligga med henne då känns det som att ligga med min mor, hon är i samma ålder. Jag skulle hellre vilja ligga med en som är mellan 45-60 istället. Ja vi får se vad det leder till, kanske bara lite smek och kyssar och kramar, än så länge träffas vi ibland och pratar och dricker kaffe.

  • Anonym (ett par)

    Vi är ett par på ca 40 som under en tid letat efter en extra-kille eller man för trekant och har också märkt av att många yngre killar visar intresse. På ett sätt är det positivt och vi är inte avogt inställda att träffa tex en 20-åring. Problemet är att vi även vill ha lite stil och finess, men de flesta yngre män är alldeles för "pang-på" och är inte så duktiga på att känna av situationed. Vår gissning är att de helt enkelt bara är kåta och försöker med vad som helst bara för att få sex och därav går de bort tyvärr.

  • amor1

    Ska jag vara helt ärlig så har mina bästa sexupplevelser varit med äldre kvinnor, dels för att dom är sofistikerade och vet vad dom vill ha men också rent fysiskt så kan dom ofta ta mig på ett bättre sätt än yngre förmågor.

  • abb

    Jag tycker det kvittar med ålder, har haft sex med kvinnor från 19-50+. Jag själv är 24. Det bästa sexet har jag faktiskt fått från 19 åringen, det för att hon var lika sexuellt störd som jag. Kan verkligen sakna vårt sjuka sex :(. Träffar nu en 40+ som också är riktigt bra i sängen och vet hur hon skall göra. Det jag gillar med henne är att hon kan få otroliga sprutorgasmer när hon rider mig och jag pullar henne i rumpan samtidigt.

  • Anonym (gemigäldrekvinna)
    Anonym (Kvinna 40+) skrev 2011-04-04 12:47:23 följande:
    Stilla min nyfikenhet!

    Ni killar som är 18-30 år tex. och vill ha sex med en kvinna som är äldre, som i mitt fall 40-45 år.  Vad går det ut på?

    Jag opponerar mig inte mot det men jag har däremot börjat fundera på varför då jag får såna förslag ganska ofta av så unga killar efter att jag passerat 40.

    Tror yngre killar att en kvinna på 40+ är en sexguru som kastar sig över en man som ett vilddjur och vet exakt vad hon vill ha och älskar ohämmat, högljutt  i flera timmar eller vad sitter nyfikenheten i?
    Det är något sjukt upphetsande med mogna kvinnor över 35+
    Speciellt när ni ser bra ut och tar hand om er... då vill man bara ta er...

    :) ts, har du vart med många unga??
  • singel pappa83

    träffat 2 kvinnor som varit i 40 års åldern, den ena va en gudinna som va helt perfekt i sängen, den andra va som vilken 18 åring som helst, dvs rätt tråkig å visste inte vad hon gillade osv....  
    men tänder mer på äldre ( är sj 30 )  då jag egentligen är äldre än mina siffror, dvs jag har gjort mer i mitt liv än många gjort när dom e 50 så känner mig äldre å därför passar äldre kvinnor mig bättre än små flickor som inte vet vad dom vill osv osv  

Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva