Inlägg från: Godisråttan1 |Visa alla inlägg
  • Godisråttan1

    Mammor i Finspång?!

    Jag tycker nog att jag är en ganska trevlig mamma och bosatt i Finspång. Jag och min man är också nyinflyttade då han fått jobb i stan och jag går mammaledig och väntar nummer två samtidigt. Jag älskar att fika Så om intresse finns kvar är det bara att skriva nån rad!
    //Godisråttan1

  • Godisråttan1

    Nehe, vart bor ni nu då? När flyttar ni hit? Känns det nervöst att flytta hit eller har ni bott här förr? Nu blev jag nyfiken Då laddar jag med fika tills ni anländer

  • Godisråttan1

    Oj vad kul med så många nya mammor som söker mammor Var längesen jag kikade in här eftersom det stod still ett bra tag i tråden, men nu har det hänt grejer! Kul! Jag kör en kort presentation jag med Jag heter Annelie, är 27 år och flyttade hit för några månader sen för att min man fick jobb här. Jag är mammledig med vår lilla son på 8 månader och väntar just nu en liten till. Tidigare har jag bott i Katrineholm där jag är uppväxt, Nyköping en kort period, i Linköping när jag och min man pluggade, en sväng i Katrineholm igen och nu Finspång Har läst till Beteendevetare och jobbade som barnavårdsutredare på soc innan jag blev mammaledig.

    Skulle vara kul att ha en träff med allihop och få prata om typiska mamma-saker! Saknar att prata med nån som är i samma sits. Hoppas alla mår bra! Gofika hos Bevvan låter bra!  Du får dra ihop en date när ni kommit iordning     

  • Godisråttan1

    Oj vad många fikasugna finspångs-mammor! Trevligt!

  • Godisråttan1

    Jag är alltid fikasugen Antingen kanske de som vill kan träffas på öppna förskolan nån dag eller om nån känner att de har utrymme och tålamod att bjuda hem alla som vill ses? Vad blir bäst?
    //Annelie

  • Godisråttan1

    Jag ringde nyss öppna förskolan på Mariagården. De öppnar måndag vecka 36. De har följande öppetider för åldersgruppen 0-3 år: tis 9-12 (klapp och klang är kl.10.00), ons, 13-15.30 och tor 13-15.30. De har öppet fler dar och tider men för åldersgruppen 0-6. De har en terminsavgift på 100 kr och då ingår fika och deltagande i klapp och klang. Jag och David har tänkt gå på klapp och klang!
    //Annelie

Svar på tråden Mammor i Finspång?!